10 nyttårsforsett

Har lakt merke til at mange bloggere legger ut nyttårsforsettene sine.. Så siden jeg er helt uten insprasjon eller ideer til hva jeg skal blogge om, har jeg lagd meg noen jeg også.

1. Spise mer... Det er en dårlig vane, kun dårlig vane. Det er bare sånn. Jeg er ikke noe sånn anorexia kid ellerno.. Men, ja. Jeg bør spise mer. 

2. Drikke mindre... Du tenker kanskje alkohol med en gang du leser de ordene, men neida, haha! Jeg er ganske englebarn. [ Vil ikke snakke noe om på bloggen om jeg drikker eller ikke drikker, det gidder jeg ikke å dele med.. Internett. ] Nup! Jeg må drikke mindre vann, for som sakt spiser jeg lite.. Noen ganger når jeg er sulten tar jeg meg heller vann så jeg ikke kjenner det så godt, og det hjelper. Fordi jeg er for lat til å reise meg og finne noe å spise.

 bilde lånt fra naturalgrocers.com

Kanskje et litt idiotisk nyttårsforsett.. Men jeg føler jeg drikker vann 24/7, så det blir på en måte som en dårlig uvane..

3. Bygge opp imunforsvaret... Hahah!! Dette blir de styggeste nyttårsforsettene folk har sett noen gang, men håper du får deg en god latter hvertfall. Men, er faktisk ganske viktig! For jeg har sykt dårlig imunfosvar.. Jeg blir syk av den minste lille ting. Jeg var syk i 3 måndter en gang og borte fra skolen.. Blir også utrolig fort dårlig vist jeg går med for lite klær, spiser noe jeg ikke tåler eller er helt bra osv... Blir fort syk vertfall. Har du forslag til hva jeg kan spise for å få mer vitaminer i kroppen er det bare å komme med det.

4. Trene mer... Jeg må si jeg løper ganske mye vertfall... Når det er sommer og sånn. Om vinteren blir det kanskje bare litt styrketrening... Men det er lite. Her snakker vi 10 armhevinger toppen liksom, pluss litt andre øvelser(btw, har ikke muskler i kroppen).5. Holde bloggen aktiv... Er jo ganske godt i gang ''om jeg får si det selv'' men.. Kan altid bli bedre. Og kjenner jeg meg selv rett så er det bare over en viss periode før jeg går tum for insprasjon og rett å slett glemmer å blogge.. Så mister jeg dere fantastiske lesere og må starte helt på nytt igjen.. Det vil jeg ikke. Så skal prøve å gjøre det å blogge til en daglig rutine i 2013. Ønsk meg lykke til!♥

6. Bli mer åpen for nye folk... Syns jeg er ganske flink allerede. Men man kan altid gi mer av seg selv! Har ''nettopp'' flytta til en ny plass, så folk kjenner meg nok ikke så sykt her.. Vil gjærne bli bedre kjent med folka som bor her og la dem bli bedre kjent med meg som jeg er liksom.. Æ, vettafaen jeg. Denne forklaringa kan dra til helvete, ikke flink å sette ord på ting.

7. Komme meg mer ut... Møte folk, gå turer, være med familien osv.. Når man rett og slett ikke ''orker'' å være oppe eller ute ellernoe, og sitter på pcen å ser en eller annen idiotisk serie som man egentlig ikke har bruk for i det hele tatt i det ''virkelige liv''.. Da kan jeg heller kunne gjort noe ''fornuftig'' som jeg nevnte først.

8. Holde rommet mitt ryddig... Dette! Er sikkert det vanskeligste av alle forsettene mine!! Jeg kan trene som faen, være så sosial jeg vill, være den beste personen du noen gang har møtt, jeg kan spise ''tonn'' med mat daglig.. Men jeg er helt, helt sikker på at jeg aldri kommer til å greie å holde det jævla rommet ryddig!! 

9. Få døgnrytme... Noe jeg har ønska meg lenge. Bør snart innse at dette ønske ikke kommer til å fikse seg helt av seg selv... Men det blir nok bedre før skolen starter.

10. Få meg jobb... Om man ser på alt jeg ''trenger'' og sammenligner det med det jeg faktisk tjener... Er det ikke mye å skryte av for å si det sånn. Må jobber mer aktiv for å få meg en jobb.

Det var mine nyttårsforsett. Ganske stolt av dem. Se, klar for å sove jeg da!

- Vida

01.01.2013 // 04:05 // Design // Kommentarer (1)

Skrevet av Random // 10.02.2013 // 23:02

Lykke til med nyttårsforsetta dine :) VIktig å spise og drikke mye! Det sier jeg alltid
hits