Har planlagt livet mitt til minste detalj .- Vida ♥

29.12.2012 // 23:11 // Blogg // Kommentarer (0)

Ny mobil..

Hei alle søte lesere! Har ikke fått tid til å blogge en shit i det siste... Har vært litt forskjellige grunner, sorry for det! Nå sitter jeg å importerer bildene fra iPoden min, ikke mer å si om det.
Ja. Det er nokia. Men den er så mye bedre enn den gamle mobilen min!! Så jeg er fornøyd. Den har også utrolig søtt design på menyen, glemte å ta bilde av den, så fant et random bilde.Ja, sånn ser den ut. Helt fantastisk.. Ville bare dele at jeg hadde fått ny mobil vertfall. Nå skal jeg prøve å øve til Engelskprøven... Prøvde litt ista men det endte opp med facebook og blogg, så ja. Prøver en gang til før jeg gir meg. Latskap. Lover flere innlegg frammover! Har vært altfor lat med den jævla bloggen, off♥

Ikke missforstå, jeg elsker å blogge.. Men i det siste har jeg hatt det litt travelt osv så har ikke blitt så mye.. Skal forbedres!

- Vida

25.10.2012 // 17:55 // Blogg // Kommentarer (0)

Most girls ...

 

Kjente meg igjen i dette, gjorde du?

- Vida

13.10.2012 // 18:00 // Blogg // Kommentarer (2)

131012


 Si ifra viss jeg skal ta bort bilde av deg søte Helena ;*

Som dere kanskje har skjønt er jeg nyforelska i kollasjer. Dette er bilder fra hele uka, tatt med iPoden min.. Har ikke tatt så mange bilder, så var ikke så jækli mye å velge i akuratt da.. Men det blei nå en kollasj! Da var foresten bloggpausen min over, ble litt lenger enn jeg hadde trodd. Sånn går nu dagan. Lover at jeg skal blogge så aktivt jeg kan nå som jeg er her igjen!!! 

- Vida

13.10.2012 // 16:23 // Blogg // Kommentarer (0)

Random :D

På torsdag i sist uke var det utrolig gøy, det var årets første Russekro. Vi hadde badtaste party, noe som var urolig gøy. God musikk, god drikke og masse morro xD For dere som ikke vet det, så er jeg russ dette skole året.  Jeg er da blåruss ;) 

 

 

I dag eller akurrat nå som jeg skriver disse ord, sitter jeg på toget til oslo. Er på veg ned til min aller bestevenn. Vi har ikke vert med hverandre siden sommerferien, og det skal bli godt og se henne igjen. 
Jeg har da comfort billet på toget som  gjør jeg har tilgang til nettet :D Jeg gleder meg til å komme fram, det er min første gang og reise så langt uten en voksen med meg. Jeg føler meg stor x)
Eller så har høstferien godt alt for fort.  Er jo ikke så lenge til neste ferie da.

Men jeg har ikke mer å si for denne gangen, så vi snakkes. Jeg avslutter med ett lite dikt om livet...

Life dosen't give you the people you want.
It gives you the people you need.
To help you.
To hurt you.
To love you.
To leave you and make you into the person you were ment to be. 

~Axel~

 

 

 

12.10.2012 // 13:30 // Blogg // Kommentarer (0)

Fin kveld.Ååååå, siste dagen Anette og Anita er hos meg! Er så glad i dere jentene mine! Idag har jeg vært med en koslig liten gjeng, aner ikke hvor alle andre blei av... Men, jaja. Etter det dro vi hjem å så en film med litt frukt og dipp for å ''feire'' at det er siste dagen herlighetene skal være her. I mårra drar de, de skal selvfølgelig vekke meg å klokka syv.. Gruer meg. Har kommet inn i høstferiemodus allerede enda høstferien starter idag! Fikk fredagen fri, tror det er derfor. Vettafaen. Gruer meg til i mårra vertfall!

- Har du høstferie ?

- Hva syns du om bildene ?

- Vida

07.10.2012 // 00:24 // Blogg // Kommentarer (1)

Fin mårra!

Jadda, da er vi endelig nesten klare til å møte dagen! Tre jenter på et rom går ikke bra. Snart min tur til å sminke meg, heheh. Venter i spenning. Vi våkna sånn rundt 11. Jedda. Skal egentlig gjøre leksene mine nå, men er så stess! Har fri idag da, føler meg so lucky, det er foresten fordi jeg har to venniner på besøk. Heheh, glemte å si det jeg. Jaja. Shit happens. 


Gårsdagens bilde - Tatt med kamera til vennina mi, har enda ikke fiksa mitt

Nå tror jeg vi skal en liten tur ut, ingen spesielle planer for dagen. 

- Vida

05.10.2012 // 14:33 // Blogg // Kommentarer (0)

To dager uten blogging

Har nesten ikke blogga noe i det siste! Herregud. Kanskje det har noe med at kameraet mitt er ødlagt men... Still, blame on me! 


Igår var jeg i hallen og tok noen bilder med min kjære lillebror, og de neste bildene er dagens. Alle er tatt med min elskede iPod! Nå skal jeg legge meg for er så sykt trøtt!!! Btw så har jeg noen herlige venniner på besøk nå som skal bli til søndag! Æææ, har savna dem sånn!

- Vida

03.10.2012 // 23:28 // Blogg // Kommentarer (0)

Heeey folkz :3

Hey, bare et lite innlegg. Livet går nå fram over, sliter med å få bestillt togbillet til oslo, så nå er jeg sur pga det :/ Så har jeg så sykt med lekser som skulle vert gjort. Så nå sitter jeg og sliter med historien....
Jeg har egentlig bare lyst og dele noen bilder med dere :) 

 Speaks ~Axel~

30.09.2012 // 19:35 // Blogg // Kommentarer (0)

Da satt vi her da.

Kjeder meg noe inni hælvete! Åå, kom på nå nettopp at jeg har idag på meg til å bli ferdig med en engelsk stil! Jeg sliter sånn med å skrive på Engelsk, skammer meg over meg selv noen ganger. Beklager lite blogging i det siste, har ikke hatt tid til så mye, har vært i veldig dårlig humør og når jeg er i dårlig humør greier jeg ikke skrive annet en bæs, som de sier her i Finnmark. Og når jeg ikke er i dårlig humør er jeg med venner og da har jeg ikke tid til å blogge, off. Haha! Føler meg som en flink blogger asså.

Den passer ikke så sykt til dette innlegget... Men likevell da! So True! Fler som kjenner seg igjen i bildet eller?♥

Satt da å prøvde å sove.. Men det funka ikke så bra fordi jeg lissom satt.. Så, da blir det ikke noe soving på meg. Orker ikke legge meg ned! Haha. Har sottet nå å lest litt til prøver, har funnet ut at innleveringa mi kan reise til hælvete(eller syden vist den vil, same shit). Så nå har jeg bare prøven å konsentrere meg om! Har for det meste bare spilt på iPaden da, haha. Karakterer til vidredregående, hva er det for noe? Aldri hørt om sier vi.

- Fler som mangler motivasjon til skolen?

- Kjenner du deg igjen i bildet?

- Vida

28.09.2012 // 00:23 // Blogg // Kommentarer (0)

Desikere fisk med klassen. Digg eller digg?

Overskriften har litt irroni, til info. 


Fine<3

Valgte litt ''humane'' bilder. I tilfelle det er noen der ute som ikke liker innvolder og sånt.. Som meg. Mehe. Jeg er stolt over at jeg ikke brakk meg der inne vertfall! Folk hakket jo de stakkars fiskene til grøt! Uff. Jeg skal ikke bli fisker eller noe som har med døde dyr å gjøre har jeg bestemt meg for. Kjenner du deg igjen?? 

- Vida

27.09.2012 // 19:37 // Blogg // Kommentarer (0)

God morgen

Savner sommeren, og sommerantrekkene. Syns dem er så søte! I natt var det minusgrader og frost her i nord.. Halleluja.... Jeg vil ikke!!

Men vertfall, nå holder jeg på å fikse meg til skolen. Jeg går i lue, hettegenser og en bukse. Gud så kjedlig! Hater vinteren. Har aldri likt snø eller mørke. Det passer jo så fint siden jeg bor i Finnmark nå, jadda. Beklager at jeg er litt ''negativ'' akuratt nå, litt sliten og trøtt.. Da tror jeg jeg skal gå så jeg rekker til skolen. Hade søtiser!

- Vida

25.09.2012 // 08:08 // Blogg // Kommentarer (0)

New Nails

// Cubuc - Depend, fargekode 55 - Blank(29,-) // Cubus - Depend fargekode 29(29,-) // IsaDora, Wonder Nail, fargekode 603 // Body Shop - Verins A Ongler, fargekode 10 //

- Vida

25.09.2012 // 08:04 // Blogg // Kommentarer (0)

Ting og tang..

Hei folkens.Jeg har har prøvd lenge og skrive ett innlegg, men jeg får det ikke til. Det er fordi det har skjedd så mye i det siste. 

I helga (lørdagen) var jeg artist kontakt for Marie Klåpbakken. Det var en ganske enkel jobb. Først så reiste vi på butikken for å handle til ho og bandet hennes. Så reiste jeg hjem igjen og var hjemme i to timer før jeg skulle ned og møte henne kl 4. Etter vi hadde presentert oss, så reiste jeg hjem igjen og var hjeme til halv 10. Før jeg og en til reiste ned og lagde det koslig der oppe de skulle være. Vi satte fram drikke og snacks og tente lys osv. Så hadde de lydssjekk kl halv 11 og konsert. Så reiste jeg hjem i 12tida. 

 

Nå på skolen går det bra. Har funnet ut at en jeg trodde var min venn, bare er en falsk drittsekk som bare bryr seg om seg selv. Men jaja, kan ikke gjøre noe med det. 

Ellers så går jo alt bra. Men her kommer litt bilder og filmer så blogges! 

 

 

  

 

Jeg har fått helt dilla på Nickelback. De har så nice musikk, mangen av sangene jeg kan kjenne meg igjen i. De er bare helt fantastiske. 

Dette er min favoritt sang fra Nickelback. Denne sangen kan jeg kjenne meg igjen i og jeg har følt det sån. 

 

 

 

Hvem er ditt yndlings band? 
Hva har dere gjort på i helga?  

~Axel~

22.09.2012 // 23:29 // Blogg // Kommentarer (0)

Musefletter kanskje?


Randome fra i morrest. Nå kom jeg neste nettopp hjem etter skole og venner, så nå er det bare å rydde rommet, gjøre lekser og passe unger før jeg endelig får friheten min og kan starte dagen.. Off, lei skole! Kommer et nytt innlegg snart, for jeg har fått noe fiiiint! Hihi, gled dere til jeg skal vise det. Alle har sånt nesten, bare jeg som er litt sein. Men stolt likavell, Blogges!

- Hva skal du idag ?

- Hva syns du om bildene ?

- Vida

18.09.2012 // 16:14 // Blogg // Kommentarer (0)

Outfit


Idag har jeg tatt komfirmantbildene. Litt seint, men vi fant bare ut at vi skulle ta dem så vi får sendt takkekort en gang til de stakkars gjestene våre. Så, det blei litt bilder da. Nå sitter jeg med en vennine og ser på film! Det er koselig♥Nedre Buskerud Bunad♥

Klem og kos!

- Vida

16.09.2012 // 21:54 // Blogg // Kommentarer (1)

Klubben

Blir ikke noen bilder på dere denne gangen, desverre. Er på en sånn klubbgreie i Lakselv med masse kule folk! Ville bare informere om det. Mehe. Veit egentlig ikke hva jeg skal skrive, kleineste bloggeren. Men vertfall, tenkte jeg burde blogge siden jeg nessen ikke får blogga nå for tia, problemer med nettet. Men snart tror jeg det er oppe å går igjen å da lover jeg masse mere blogging!

- Vida

12.09.2012 // 18:55 // Blogg // Kommentarer (0)

Tina og Bettina

Jah. De fleste kjenner nok til den. Men har vertfall nettopp vært og sett den. Helt utrolig hvor syk en film kan bli! Det er den verste filmen jeg noen gang har sett, holdt på å le meg ihjæl! Jeg elsker den! Anbefales til jevnaldrene!

Blei et kort innlegg, men nå er jeg tilbake vertfall! Headeren vi har er midlertidig.

- Flere som har sett den

- Vida

09.09.2012 // 22:02 // Blogg // Kommentarer (2)

Nytt design

Jah, som dere kanskje har merket, har vi nytt design! Jeg ville bare informere om det til dere som ikke merka det, hehehe... Jah, og foresten tror jeg ikke den bloggpausen min kommer til å vare lenge etter en så lang kamp med stilsett, maler og dritt med blogg.no.. Men, sa ivertfall fra i tillfelle da.

- Hva syns du om det nye designet ?

- Vida

07.09.2012 // 19:26 // Blogg // Kommentarer (2)

Bloggpause.

Akuratt nå, orker jeg ingenting! Ikke å blogge engang.. Off. Hele helga tror jeg kommer til å gå til å bare ligge nesten. Jeg er så sliten i hele meg. Både pysisk og sykisk (?) så jeg orker ikke. Derfor vil jeg bare si ifra at det blir en bloggpause fra meg antagelig gjennom helga.

Når jeg er tilbake lover jeg positivt humør, videoer, nytt design(kanskje i løpet av helga) og selvføgelig masse bilder!♥

- Vida

07.09.2012 // 16:16 // Blogg // Kommentarer (0)

Gratulerer med dagen lillesøster! :D

Hei bloggen, lenge siden. 

 

Nå har jeg starta på den nye skolen min. Vi er 26 stykk i klassen og det synes jeg var utrolig mangen (Siden jeg er vant til bare 11stykk). Men det går fint da ^^  Vi er 10 gutter og 16 jenter...  Men kommer nok til å overleve. Jeg har ikke gjort så veldig mye denne uka, vert på skole og på hybel. 

 

 

Jeg må bare si GRATULERER MED DAGEN til min søte lillesøster som hadde bursdag i går. Jeg håper du hadde en superdag. h

Sangen er til deg :3 

 

~Axel~

24.08.2012 // 10:47 // Blogg // Kommentarer (5)

Kreative eksamensoppgaver
Disse bildene er lånt fra msn.com(link). Tenkte dere kanskje også kunne ha glede av dem. Syns de var brae, mehe. Har litt fritids for tia. Håper dere har hatt en fin dag!

- Vida

23.08.2012 // 23:20 // Blogg // Kommentarer (0)

Dagens bilder ++

Har da vært barnevakt for broren min idag! Vi gjorde mye mer enn å se på tv for de som tenker jeg er en lat barnevakt, hihi. Og det siste blidet er random. Mehe.

- Vida

22.08.2012 // 22:51 // Blogg // Kommentarer (3)

New shoes!De er kjøpt på Din sko for to uker siden, hehe. Men jeg følte jeg måtte vise dem til verden for de er så utrolig fine! Fargen på dem er litt lysere i virkeligheten enn på bildet. Jeg hadde ingen penger, men kjærsten min er verden snilleste så han kjøpte dem til meg!!♥ Heldigvis hadde jeg gavekort også så han trengte ikke batale altformye! Det er jeg glad for. 

- Hva syns du om skoene ?

- Vida

22.08.2012 // 15:15 // Blogg // Kommentarer (4)

Hei!

Bø! Da skal jeg blogge bestemte jeg.

Idag har det egentlig ikke skjedd så mye, har trent litt og passet brødrene mine. Gleder meg til ''verden'' kommer igang og jeg får ta del i dette stedet. Kjenner ingen her. Alle stirrer på meg føles det ut som, når jeg går rundt i Lakselv... Jeg får en utolig ubehagelig følelse og tørr nesten ikke gå ut lenger. Føler meg lissom uvelkommen og ikke ønsket. Men egentlig tror det jeg bare er meg som ønsker meg bort herfra, ikke fordi stedet eller mennskenne her er uvenlige, men fordi dette ikke er mitt hjem lissom, jeg savner HJEMME. Tar meg i å tenke orker ikke bo i feriehuset mer. Skal jeg ikke snart hjem? Til vennene mine og det lille søte huset vårt? 

 Men uansett; Var ikke meninga at dette skulle bli et sånt klageinlegg, sorry. Håper dere søte lesere har det fint!♥

- Vida

21.08.2012 // 23:50 // Blogg // Kommentarer (0)

Nail art!

Hei! I det siste har jeg begynt masse med negler igjen! Jeg elsker negler. Mehe. Har vært og sett litt rundt på youtube og der fant jeg masse insprasjon som jeg tenkte jeg ville dele med dere! Her kommer noen tips på hva du kan gjøre som nybegynner.

- Hva syns du om videoene ?

- Vida

21.08.2012 // 13:59 // Blogg // Kommentarer (0)

Cubus - Basic shopping

Heihei! Har nettopp vært en tur på senteret der Cubus hadde posesalg! ;o Det var nesten bare basic klær, men jeg mangler veldig mange sånne plagg og har fått masse nye klær! Er kjempefornøyd!Ikke bare basic da, hehe. Det var posesalg; så jeg stappa i litt til morra mi og diverse fra familien også. Bare 300 kr for alt! 

- Vida

18.08.2012 // 12:45 // Blogg // Kommentarer (3)

Outfit - Sweet & Simple//  Bukse, topp, jakke Cubus  //  Sokker H&M  //  Ringer Malta et sted  //  LenkeArmbånd Gave  //

- Hva har du gjort idag?

- Vida

17.08.2012 // 23:00 // Blogg // Kommentarer (1)

Emotinless

Hei bloggen. 

 

Har ikke blitt blogging på lenge. Føler jeg ikke får noe igjen for det. Jeg kommer til å skrive ett innlegg i blant, men kommer ikke til å være like flink som Vida. 

Det har skjedd mye i det siste. Har jobba i seks uker av sommerferien så nå har jeg endelig fått en uke fri. Det var godt. Så i dag skal jeg flytte opp på hybelen min. Det blir koslig. Den var ganske liten, lite bad og lite kjøkken. Men rommene var store da. (skal ta noen bilder når jeg har flytta inn). Jeg skal bo med en veldig god venn så jeg håper det blir kjekt. Jeg gruer meg så utrolig mye til å få en ny klasse og på en ny skole. Kommer til å savne den gode gamle klassen. Vi hadde så godt miljø og alle gikk i lag med alle. (Unntak ett par folk). Det verste blir 10timer med norsk i uka D: 

Men jeg skal gå i mot det med åpent sinn. 

 

På lørdag skal jeg servere i bryllup. gjett hvem som er ett nervevrak, det er meg ja... Har gått på kokk og servitør, men det hjelper ikke på nervene. Så jeg håper att jeg ikke river ned eller knuser noe...Så det var det lille innlegget for denne gangen. :3

 

 

Appelsin med øyner! =O

 


  

Føler att dene sangen passer så bra, til alt. Så jeg ville dele den med dere. 

 

~Axel~

16.08.2012 // 13:02 // Blogg // Kommentarer (0)

God morgen

Da var jeg våken og (ikke helt sant) klar for en ny dag.

Først må jeg begynne så si sorry for lite blogging. Føler meg som en for forferdelig blogger. Egentlig føler jeg meg forferdelig genrelt for tiden. Jeg er sliten, føler jeg begynner å legge på meg litt, orker ikke gjøre en dritt, begynner å bli syk igjen. Igår kveld føles det ut som det skjedde altfor mye på en dag! Hele verden og alle rundt meg ble lissom satt i bevegelse på samme tid. Masse drama og en bombe som sprang på alle kanter. Blæ, jeg hater drama! Det ordna seg med det meste like fort som det starta, men jeg sitter igjen med mye av det som jeg går å tenker på. I tilleg har jeg fått en litt ubehagelig nyhet som jeg helst ikke ønsker å dele til offentligheten ennå.


Random køddbilde bare for å ha et bilde her.

Fin sang, den er også random. 

- Vida

15.08.2012 // 13:29 // Blogg // Kommentarer (0)

Videoblogg

 

PS: Sorry for at jeg ikke har blogga i det siste. Som sakt har jeg nettopp flytta, orker lissom ingen ting. Skal bli mere aktiv da! Lover asså!

- Vida

13.08.2012 // 21:25 // Blogg // Kommentarer (0)

I'm back

Da var jeg tilbake fra min ''bloggpause''. Den ble litt forsinka, jeg beklager det. Tenkte jeg skulle ''tilbake'' før lissom. Men neida. Nå er jeg i Lakselv, men har ikke fått tatt bilder av stedet ennå. Tror jeg skal ta litt bilder og sånn rundt i huset for å vise dere. Mehe. Da har jeg vertfall sakt jeg er tilbake! Så veit dere det da... 


// missing. (link til fotograf)

- Vida

11.08.2012 // 12:24 // Blogg // Kommentarer (1)

Take a little break

Nå sitter jeg på kjærsten sin pc! Nettet her detter ut av og til. Så det er litt vanskelig å si om jeg får blogga eller ikke. Men antageligvis kommer det ikke noe innlegg fra meg før tirsdag eller onsdag. Tenkte bare jeg skulle si ifra om det. 


Random bilde fra arkivet

Så da blir det altså en liten bloggpause fra min side. Håper ikke dere kommer til å savne meg altfor mye da folkens! 

- Vida

05.08.2012 // 13:54 // Blogg // Kommentarer (0)

Hellohello!

mmmh, deilig å våkne opp i Norge! Idag har jeg spist norsk frokost med ost og makrell i tomat! Er så jækli deilig å komme hjem etter 3 uker borte fra alt sammen. EF språkreisen min var selfølgelig en herlig opplevelse men må si jeg savna norge noen ganger, mildt sakt! Hadde kanskje noe å gjøre med at jeg var syk da, hehe. Men nå har jeg begynt å savne folka jeg møtte der allerede..

Nå kommer kjærsten min snart og henter meg, så skal jeg sove fem dager hos han! Har savna han skikkelig, gleder meg til å se han igjen♥

Beklager, men er på en annen pc nå, så måtte bare ta en randoms fra arkivet. Dette er fra Sommeranza som jeg blogga om en eller annnen gang. Du finner det vist du skroller litt nedover på godt norsk ;)

Nå skal jeg gå og pakke, kanskje jeg logger på pcen min seinere idag og redigerer noen bilder. Men kan advare om at det blir ganske lite blogging de neste 5 dagene fra meg, skal til kjærsten min som sakt og han er ikke superbegeistra for at jeg blogger så jævli 24/7♥ Men, det er greit. Vil ikke sitte på pcen mens jeg besøker han lissom!

- Vida

03.08.2012 // 11:46 // Blogg // Kommentarer (2)

Fritids på flyetSatt foresten med Isabell på flyet, men er ikke så slem at jeg legger ut tusen bilder av henne mens hun sover stakkars! Så, blei bare to bilder her da. 

Som dere skjønner kanskje at jeg er hjemme i Norge nå. Litt deppa. Er ''hjemme'' i Drammen, skal være her i 10 dager. Skal treffe venner og slappe litt av her før jeg drar helt ''hjem''.. Til Lakselv i Finnmark, som jeg sikkert har skrevet tusen ganger, men jeg sier det igjen..

Til en god venn; Du er en utrolig god og flink person! Jeg skulle så ønske jeg kunne gjort noe for å hjelpe deg! Det er så jævli trist med ting det ikke går ann å forandre på.

- Vida

01.08.2012 // 21:02 // Blogg // Kommentarer (2)

Savner deg så utrolig mye, du kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt! &lt;3

Hmm, så sitter jeg her da, i 12 tiden en tirsdag natt og skriver ett innlegg. Jeg føler meg som ett vrak, bare masse følelser eller sorg som det kansje heter som vill ut av kroppen men som blir sittende fast langt inne i meg.Må kansje skrive grunnen da, så dere ikke tror jeg er helt idiot. I fjor sommer fikk jeg vite att en veldig god venn av meg ble drept.... Det var den verste nyheten jeg noen gang har fått....Jeg sliter utrolig mye med å bare skrive det her på bloggen..*gråter bare ved å skrive det ned her, det gjør vondt* Men jeg prøve og takle det som best jeg kan, og det går ikke en eneste dag hvor han ikke er innom takene mine. Han hadde alltid ett smil på lur og han var aldri sur. Han betyde bare så utrolig mye for meg :'(  Men noe som hjelper meg å takle smerten litt er att jeg tegner.... Jeg føler att det på en måte kan redde meg litt i fra virkligheten, att når jeg tegner så er jeg i min egen lille verden der jeg ikke trenger og bekymre meg og tenke på det som skjedde. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av de mange tegningene jeg har... (Jeg kommer til å poste de andre tegningene mine siden, men denne passet så bra til alt jeg har sagt her) 

Jeg savner deg utrolig mye Daniel, du er så utrolig dypt savnet. Jeg skulle bare ønsket att jeg kunne sakt hvor mye du betyr for meg.. 
 

~Axel~
 

 

 

 

 

25.07.2012 // 00:18 // Blogg // Kommentarer (1)

Free WiFi Zone!

Yayaya! Da satt vi på en cafee! Jeg og ei vennine er hjemme fra skolen fordi begge to har blitt syke. Jeg har fortsatt ikke stemme, men jeg begynner å bli vandt til å hviske. Så det går så fint atte! Off, nå er det bare 10 min av batteriet mitt igjen.. Skulle lissom legge ut tre innlegg nå jeg da.. Men, ja. Da blir det flere innlegg en anna gang! Maten som er ved sidenav meg så diggere ut i virkeligheten. Det var en sånn maltetisk rett også smakte det drit digg! + at det bare kosta 2,5! Oh, lykke!

- Vida

23.07.2012 // 13:15 // Blogg // Kommentarer (0)

22.07.11

22. juli , alle forbinner denne datoen med det samme. Føles ut som det skjedde igår! Det er så trist og uvirkelig hele greia. Er ikke flink til å utdype følelser og skrive en lang tekst om dette tema. Vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive.

Idag hadde vi en minnesamling her på Malta der alle de Norske samla seg og la roser på vannet. Var utrolig trist!


Dedikert til alle pårørende, omkommede og Norge. 22.juli 1211

- Vida

22.07.2012 // 21:17 // Blogg // Kommentarer (0)

Internett kafe i vaare hjerter

Ehm, ja. Har ikke dem siste bokstavene i alfabete akuratt naa.. Saa det er bare aa forstaa det saa godt dere kan! Har greid aa bli syk. Hes. Mildt sakt! Greier saa vidt snakke og det er utrolig flaut aa veere ute akuratt naa! Fyfaen assaa! Gaa rundt aa peke paa hva man vil ha fordi man ikke toor aa snakke.. De hoorer ikke hva jeg sier uansett saa, like greit aa bruke kroppsspraak. Har faktisk funnet ut at man kommer ganske langt med det! Selv om det er veldig flaut, forstaar folk meg etterhvert aa det er jo det viktigste!

Naa er de andre i gruppa paa Valletta.. Off, misunner dem litt da! Har lissom aa lyst aa shoppe i maltas hovedstad! Det ser saa fint ut der! Off! ... Men maa veere her for jeg er syk... Yay. Haha! Har desverre ikke noen bilder paa denne pcen. Saa det blir ingen bilder.

Naa skal jeg rote meg fram til supermarkede og kjoope litt mat, etter det skal jeg gaa opp paa rommet aa ha alenedate med meg, jeg og seg. Bare aa stikke innom viss du vil assaa!

- Vida

21.07.2012 // 12:03 // Blogg // Kommentarer (1)

Bø i Telemark!

Hei bloggen! Lengesiden sist. Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger osv. Vida klarer og blogge selv om hun er i Malta...Utrolig flink :/ Men jeg prøver mitt beste og siden jeg ikke har hatt internett siden fredag så har det ikke blitt noe blogging. Men nå er jeg i gang igjen. 

På fredag reiste jeg, lillesøstra mi Mali, pappa og Marianne (stemor) til Bø i Telemark. På fredagen da vi kom så utforska vi rundt om i sentrum. Siden det var nattåpent så var det utrolig masse folk i gatene.


 

Lørdag da var vi bare på hytta vi har leigd og koste oss.  

På søndag var vi jo selfølgeligg i Bø i Sommerland. Der tok jeg å Mali magasuget!!  Magasuget har ett frittfall på 26 meter. Det var sykt skummelt og sitte der på toppen. Når jeg satt meg ned på kanten og skulle til å slippe meg ned, så trakk jeg meg i siste liten. Så for søstra mi først, og da måtte jeg også klare det! Eller ville det blitt litt pinlig =P

Fant ut jeg måtte ta ett bilde så dere ville tro meg x)
 

¨


Den aller kuleste sklia var Mot i Brøstet. Det er Europas største berg og dalbane i vann! Den er noe og annbefale vist dere  noen gang reiser dit. Flere bilder fra badelandet!
Halfpipen utrolig gøy sklie!

Måtte jo ta det søte lille pariserhjulet når man først var i gang x)

På mandag tok vi Telemarks kanalen. Der du kjører båt opp til noen sluser. Så kjører du inn i ett rom så lukker de døra bak deg og rommet blir fylt med vann,så stiger båten og du kjører inn i ett nytt rom helt til du kommer til toppen. Så enkelt var det ja xD Her kommer det noen bilder. 


Båten vi kjørte med.

Her blir slusene åpnet, og vannet fosser inn.

Her kjører vi inn i neste rom.


Også bare noen bilder fra turen..
Trampoline i den store ringen, sykt morsomt!Ser nesten ut som syden jo..

Den "store" hytta vår!Inni den "store" hytta. Jeg har kost meg kjempe mye, alltid gøy og dra på ferie tur.
Men det var det for denne gangen så vi snakkes!

 

 

Mali & Axel <3 =D 

17.07.2012 // 18:48 // Blogg // Kommentarer (2)

MALTA

Da sitter jeg i Malta, på en internett kafe.. Som dere ser kommer det masse innlegg å sånn etterhverandre! Må lissom gjøre det sånn for har ikke så sykt mye tid hele tiden til alt mulig lissom. Har heller ikke rukket å skrive innleggene som jeg sa jeg skulle gjøre i forveien, så blir lissom å dele masse innlegg å oppdatere bloggen så kjapt man kan på den tiden man har betalt (overprisa) for. 

Men her i malta er det utrolig fint viss du har lest de forige innleggene! Mange av bildene er lånt av min supersøte venninne ( link ) !Bilder fra gårsdagen, Sliamma ( veit ikke ossen det skrives helt )

jadda! Btw; Idag var vi på Goldenbay! Tror alle ble solbrente nesten.. En av de største og fineste strennene i Malta! Var utrolig fint der! ( så fint at både jeg og vennina mi glemte å ta bilder.... ) Det er vell regnes som en av de største og fineste strennene i Malta!

- Vida

15.07.2012 // 18:21 // Blogg // Kommentarer (0)

Summeranza

( 13.07.12 )
Trodde egentlig det skulle være mye større.. Man blei nesten trokka ned jo! Utrolig morsomt å danse vertfall! Selv om det var noen kåte pervoer også.. Men de er det bare å slå ned / bort så går det braaa ! 

- Vida

15.07.2012 // 18:07 // Blogg // Kommentarer (0)

Første dag !

( 11.07.12 )

Åh! Helt fantastisk i Malta! Men vi er utrolig varme.. Har allerede gjort mye rart ! Er sykt varmt her da! Kom mitt i hetebølgen, selvfølgelig.. Har allerde gjort masse rart! Dagen har gått utrolig treigt!

- Vida

15.07.2012 // 17:50 // Blogg // Kommentarer (2)

Photo; Flytting..

( 10.07.12 )


Litt trist. Ble litt fine bilder da kanskje....

- Vida

15.07.2012 // 17:45 // Blogg // Kommentarer (2)

På flyet!

Heihei  ! Da satt vi på flyet.. Bare en og en hvaltime ellerno igjen til vi er framme! Åhh, gleder meg! Kjempefint vær, du kan jo se selv!


Yay! Tok evig tid før bildet blei lasta opp... Haha! Veninna mi har venta en stund på facebooken sin for å si det sånn! Treigt internett. Men skal ikke klage. Glad vi har intentett i det hele tatt! Praktisk med intenrett på flyet. Kommer nok ikke til å bli så masse blogging på meg som dere kanskje skjønner, som jeg sa i videobloggen min ( tusen takk for de supersøte kommentarene deres! ) har vi bare intenett på et fellesrom.. Pluss at det for det er program det meste av dagen så er ganske opptatt hele tiden! Og når det ikke er program er jeg antagelig å finne på en strand ellerno et eller annet sted på øya! Så, ja. Ikke så mye blogging de tre neste ukene!

Kos dere i sommer da !

- Vida

11.07.2012 // 08:31 // Blogg // Kommentarer (0)

Sykt flink til å vere 9 år gammel!

Snubla tilfeldigvis over dene filmen på youtube. Han er en ni år gammel sanger og han er sykt flink!
Tenk å ha så mye talent når du er så ung (Skulle ønske jeg hadde det..). 

 

Det var kvelds sangen for i kveld xD

~Axel~ 

11.07.2012 // 00:26 // Blogg // Kommentarer (2)

Videoblogg ( #2 )

- Vida

10.07.2012 // 10:24 // Blogg // Kommentarer (6)

Natta +++

Nattnatt! Skal prøve å legge meg litt tidlig idag.. Så jeg får våkna 4 i natt. Tenkter det er lurt så det ikke blir så hardt å våkne mårran etter klokka 2 / 3 ! Tenk, dette er nest siste natta jeg skal sove i min egen seng, her hjemme. Det er faktisk nest siste natta jeg skal sove i Senga mi ''her hjemme i Hurum'' herregud asså.. Haha, tror egentlig ikke noe som helst har gått opp for meg ennå!

1 . Skal til Malta.. Et dritfint sydensted med masse andre ungdommer fra hele Europa, med fest hver kveld og masse annet gøy! I tre uker, herregud!

2 ( den litt mer triste delen.. ) Herregud! Skal flytte! Igjen! Åhh! Er ikke mulig. Starte på ny skole, i nord-norge.. Lakselv! Off.


Nå har jeg foresten funnet ut hvor lakselv er. Greit å vite lissom. Siden det sies at jeg skal flytte ditt. Har nå funnet ut at jeg (til nå) har bodd i til sammen 4 fylker! Og har flytta en del rundt innenfor et av dem også. Så har kanskje flytta rundt 7 ganger i løpet av mitt korte liv på 14 år. Woopwoop... 

Btw; Jeg vet jeg virker negativ til å flytte. Det er jeg å. Men det kan være positive sider ved det også! Som jeg minner meg selv om gangpågangpågang! Kanskje jeg får masse gode venner? At det er dritgodt miljø der? Kanskje det er den beste plassen jeg har bodd på å jeg stortrives!

Alt kan skje vet dere. Selv om jeg vet alt dette, er jeg fortsatt litt imot det for jeg orker ikke engasjere meg noe serlig for å få nye venner på en måte. Det er så fælt når alle kjenner hverandre så godt fra før å komme inn i en ny klasse! Jeg er veldig utadvent, men likevell da. Når alle lissom har dannet ''grupper'' å folk kjenner hverandre som best (10'ene klasse), alle lærerne er vandt til elevene og de er klare for sitt siste år på skolen... Ja da kommer jeg! Savner HUSK allerede... ( gamleskolen ) !

Men nå må jeg slutte! Off! Nå er det først Malta! Gleder meg masse til det!! 

 

See! Så fint det er der da! Det er bare bilder av resorten vi skal bo på.. St George's Park! Mmm, digg!

Ble vist et litt legnere innlegg enn jeg hadde trodd dette skulle bli.. Men man kan vell ikke klage på det så! Nattada! Håper jeg får sove.. (:

Hva synes du om bildene ?

- Vida

10.07.2012 // 00:00 // Blogg // Kommentarer (0)

Videoblogg

Litt uoppdatert ; Er ferdig med pakkinga for flytting! Åh, er så deilig!

09.07.2012 // 23:09 // Blogg // Kommentarer (4)

Nesten ferdig!

Heisann! Nå er jeg sykt sliten.. Har ikke vært så mye blogging idag, føler meg slem. I og med at jeg har vært hjemme også har jeg ikke blogga lissom.... Men. Håper dere overlevde da, kjære lesere♥ Ja. Tar altid lang tid for meg å komme til poenget! Har værtfall rydda idag da. Derfor jeg er litt sliten. Tror jeg er litt småsyk også. Sliter nemlig med litt hodepine og kvalme. Men ellers er alt så topp som det kan bli! 


Selv om det ikke ser sånn ut, har jeg faktisk et system her inne og det var MYE verre igår! Begynner enderlig å se slutten på pakkeprosjektet selv om det er en del jeg er usikker på osv. Flyttebilen kommer i mårra klokka 10. Men skal våkne 4 i mårra ( viss jeg får lakt meg før 4 da.. ) , så har litt tid da å! Skrev i går at jeg bare hadde igår til å pakke.. Men det var feil. Mehe. Som dere ser, har jeg idag å.

Hva har du gjort idag ?

- Vida

09.07.2012 // 19:49 // Blogg // Kommentarer (10)

There we go!

Woho! Har utrolig lyst å blogge nå.. Men er helt jævli til å skrive. Haha, akuratt nå vertfall! Men jeg prøver vertfall. Driver å pakker ned hele jævla rommet mitt. Er så koselig med flytting asså... (Ironi♥) Men heldigvis pakker jeg til noe koselig samtidig da. Skal jo snart til Malta! Gleder meg sånn! Åhh! Gleder meg. Haha. 3 herlige uker! Mmm, ei lita øy uttafor Italia! Med masse sol, kule folk og fest hver kveld! Hihihihi! Etter det kommer jeg ''hjem''.. Til Drammen og bor hoss bestemora mi i ti dager før jeg skal flytte.. Fml. Tilbake til det tema igjen ja! Men kan vertfall trøste meg med at jeg kjenner noen supersøte folk rett over et fjell eller to! Er faktisk ikke sikker på hvor Lakselv (dit jeg ska flytte) er engang og har ikke tenkt å finne det ut før jeg må heller så! Shit happens. Finner det vel ut en gang. Denne uka har gått så fort! Har ikke hatt tid til å tenke over noen ting, har vært så koselig.. Føles ut som om det var igår vi henta han på togstasjonen lissom! Fra Søndag til Søndag var han på besøk.. Har vært så koselig å (som sakt, haha!) gått så jæævli fort!♥ Elsker deg!!

- Vida

08.07.2012 // 19:57 // Blogg // Kommentarer (7)

Gårsdagen

Heihei! Tror ikke jeg blogga så mye i går.. Kan vertfall ikke huske at jeg gjorde det. Så, ja. Vi var på stranda en liten tur før vi gikk og tok bilder på bussholdeplassen fordi vi hadde fritids. Fin dag, jada! Haha^^


- Vida og Bjørnar

07.07.2012 // 21:33 // Blogg // Kommentarer (0)

07.07.2012

Jeg har hatt ett par innlegg der jeg har vert bare negativ og lei meg... Men jeg har funnet ut grunnen.... En av mine bestevenner har slutta å snakke til meg. Slutta og svare på meldinger og sån...

Jeg lurer bare på hva jeg har gjort galt. Hvorfor denne personen ikke vill snakke med meg mere :( 

Jaja, kan ikke tvinge noen til å snakke med meg heller =/ Men er utrolig trist....  

 

 

Blir sikkert ikke noen innlegg på en stund, siden jeg ikke føler for det. Sorry folkens

 

-Axel

07.07.2012 // 20:21 // Blogg // Kommentarer (0)

Fin dag!

Heisann ! Sorry at jeg ikke blogger så mye for tia .. Var kanskje litt mer aktiv før ! Men, i tiden frammover skal jeg masse rart så . Ja . Fram til skolestart blir det nok bare et eller to innlegg dagen sånn sirka . Håper det går braa ! 

Men vertfall . Idag var det toftedagen. Liksom det store som skjer på Tofte ( der jeg gikk på skole ) .. Det var koselig . - Syns du om bildene ?

- Vida og Bjørnar


07.07.2012 // 17:55 // Blogg // Kommentarer (1)

Blir nesten rik jo! =P

På jobb i går så rekna vi ut hvor mye penger vi kommer til å få. 
Det var et utrolig fint tall vi kom fram til da, kommer til å tjene rundt 14-15 000 på tre uker med jobbing!  
Det er ikke dårlig! Jeg gleder meg til fredag som kommer for å få pengene på konto!

Må jobbe i dag også :( 12.00-18.00 litt trist. Men men det er bare seks timer med arbeid. 
Men penger er jo alltid gøy! Skal aldri klage på det. 

 

(Pink Floyd- Money)

Blogges!

~Axel~ 

07.07.2012 // 11:33 // Blogg // Kommentarer (0)

Tattovering!

Hei alle sammen! 

Jeg har tenkt sykt lenge på å få tattovering, og det skal jeg. Jeg har funnet ut hvordan skriften skal vere så her er bilde:

(Laget selv) Hva synes du? 

Der har du den.  Det var helten min som sa det når han var på besøk i bergen...


 


(Bilde fra google) Jeg har også lyst på den!

 

Har du lyst på tattovering? 

 

~Axel~

05.07.2012 // 22:33 // Blogg // Kommentarer (0)

Dritt humør...

Songs that describes my feelings right now..... 

 

 

 

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you.
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screamig..

No you don't know what it's like 
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me. 

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down 
And no one's there to save you
No you don't know what it's like..
Welcome to my life. 

 

 

 

~Axel

05.07.2012 // 00:18 // Blogg // Kommentarer (0)

Photos; Neon

Har jobba med et litte tema en stund nå. Er ganske fornøyd med resultatene så deler dem jeg, hihi.


//  Big Blue Ben  //  Flowers in flames  //  Slient Night  //

- Vida

04.07.2012 // 16:37 // Blogg // Kommentarer (1)

-Ingen overskrift-

For det første må jeg bare si unnskyld for det er en stund siden det har kommet innlegg i fra meg.

Jeg har bare vert i ett dårlig humør i det siste.. Det er så mye og tenke på og så mange følelser som surrer rundt... Jeg klarer ikke sette ord på det.

Lagde på en film (skal legge ut på blogg når ferdig), men den ble sletta så nå må jeg starte på nytt, så sykt irriterende -.-''

 

 

Sommer.
~Axel

03.07.2012 // 21:35 // Blogg // Kommentarer (2)

Fin dag !


Nesten alle bildene tatt av Anita (link)

Vertfall.. Koslig dag. Ikke tid å blogge noe mer. Orker ikke! Legge oss snart. Trøtt, vertfall jeg, hehehe.. Bloggest.

- Vida og Bjørnar

02.07.2012 // 23:48 // Blogg // Kommentarer (2)

Koslig asså!

Herregud.. Tia går så fort noen ganger! Flere som har det sånn? Plutselig er klokka halv ni! Men nå regner det ikke lenger! Bare litt overskya, kommer snart regn snart.. Sommer♥ 
Kan ikke si noe annet enn at vi er søte....♥ 

Ser kanskje ut som vi har sottet inne hele dagen, det har vi ikke. Har vært litt ute også♥ Nå skal vi ut igjen før det begynner å regne igjen. 

- Vida

01.07.2012 // 20:30 // Blogg // Kommentarer (1)

Photos: VG-lista - 290612

- Noen du kjente igjen ? Hvilket bilde likte du best ?

- Vida

01.07.2012 // 11:43 // Blogg // Kommentarer (1)

Svar på spørsmålsrunde!

Her kommer svarene på spørsmålsrunden.. Vi fikk litt ''tekniske problemer'' det vil si ; Jeg ( vida ) faila. Så vi ble litt forsinka. Men her er de ivertfall! Enjoy

Fav. Mat, drikke, godis, plagg, dyr ?

Axel: Det beste jeg får å spise er stefaren min sin hjemmelagde pizza <3  
Beste drikke må vere iskaldt vann
Favoritt palgget mitt er en blå rutete skjorte, den er ganske slitt men den er favoritten!
Jeg har en katt som heter Simba han er mitt favoritt dyr ♥ 

Vida: Taco(random), Burn, Pottis, Shorts, Kattedyr♥

Hva er tanken bak bloggen deres ?

Axel: Tanken er vell att jeg og Vida skulle ha det morsomt. Det er jo gøy å ha noen å blogge med for da er det jo lettere og holde den aktiv. 
Vida:
For det første er det utrolig morsomt med blogg. Man kan dele innlegg, lese andres blogger, redigere bilder, få fram et budskap til verden. Tanken bak den er vel for det meste å ha det gøy på en måte? ..

Kommenterer du andres blogger ?

Axel: Jeg er ikke så flink til å kommentere på andres blogger, men jeg gjør det jo av og til. 
Vida: Leser ganske mange blogger, så da blir det naturlig å kommentere en del å♥

Hva gjør du på fritiden ?

Axel: Hva gjør man ikke på fritiden? Jeg er med venner, øver gitar, spille video spill osv. 
Vida: Henge med venner, blogger, jogger, synger osv. Masse rart. Sånt normale mennesker driver med for det meste. 

Noen spesielle fimer du liker ?

Axel: Jeg elsker action filmer. Det er sykt vansklig og velge bare en. Men jeg kan jo nevne noen jeg liker: The Avengers, The Vampire's Assistant, Thor, Harry Potter filmene, Transporter og ISTID <3.
Vida: Har aldri vært et filmenneske, tror aldri jeg kommer til å bli det heller.

Musikksjanger eller musikksmak ?

Axel: Jeg har vell egentlig litt begge deler. Jeg hører utrolig mye Rock (som er sjanger), men jeg har en sykt variert musikk smak. Musikken jeg hører på kommer ann på humøret mitt. Er jeg sinna så går det mye i musikk som lager mye bråk, men vist jeg er glad går det i alt mulig uten om bråke musikk aka Heavy Metal.
Vida: Hører på veldig mye forskjellig.. Death metal for det meste. Også går det mye i Party musikk også da. Jeg liker også å holde meg oppdatert på den nyeste musikken. Btw ; Dead by April ! De beste !

Hvorfor blogger du ?

Axel: Jeg blogger fordi det er gøy og jeg får gjøre det med min bestevenn!

Vida : Samme grunn som Axel. Kort og godt.

Hva vil du bli ?

Axel: Jeg vil bli noe sån att jeg får jobbe med store eksotiske dyr som f.eks løver, tiger osv. Jeg har også lyst å bli det som de har i amerika Dyrepoliti. 
Vida: Jeg har lyst å bli noe innen helse og Sosial kanskje. Hadde også vært morsomt å jobbe i utlandet, med flyktninger eller barn (spesielt) som trenger det. Tror nok jeg vil komme til å hjelpe til som frivillig i forskjellige saker også.

Hva fikk du i snitt ?

Axel: Snakker ikke om det. 
Vida: 4,2 . Håper på 4,5 til neste år.

Hvorfor begynte du å blogge ?

Axel: Begynte å blogge for jeg å Vida synes det hørtes ut som en god ide. 
Vida: Random ide! Vet ikke helt hvorfor jeg. Hehe, er jo gøy og har blogga litt før også.. Trengte en og blogge med å Axel hadde lyst♥

Har dere sommerjobb ? Isåfall .. Hva ?

Axel: Jeg jobber på matbutikken i hjembygda mi, Coop er tingen xD 
Vida: Nei, har ikke tid denne sommeren. Men skal ta mange jobber etter sommeren.

Hva er dine drømmer ?

Axel: Jeg drømmer om å få gjøre noe som kan vere med å forandre verden. (enn annen drøm som ikke har noe med det første å gjøre) Jeg drømer om å få tilbringe en dag med helten min. Det hadde vert syyyykt gøy.
Vida: Å få leve livet fult ut uten hindringer, få gjøre hva jeg vil. Hadde også vært stort om jeg kunne fått se ut akuratt som jeg ønsket meg. Deilig om livet hadde vært ''perfekt''. Men tror uansett hvor ''perfekt'' man har det. Blir det ikke perfekt uansett. Vist dere skjønner hva jeg mener... Så det kan trykt kalles en Drøm!

Hva skal du i sommerferien ?

Axel: Jeg skal jobbe, jobbe og jobbe. Så skal jeg kansje til bø i telemark!
Vida: Masse rart!♥

Favorittsang ?

Axel: Pray Justin Bieber, The Offspring- Your Gonna Go Far Kid, Alle sangene til Charlie McDonnell 
Vida: Øhm.. Vanskelig ! Hører på så mye! Taio Curz med There She Goes ekke så verst da♥

Hvorfor blogger dere sammen ?

Axel: Vi syntes det hørtes ut som en god ide. Vist vi er to så vill jo bloggen vere mye mer aktiv (Ikke att jeg er så flink til å blogge :L) 
Vida: Som sakt.. Vi syns det er gøy å blogge, vi fikk en ide om at vi kunne blogge sammen så vi gjorde det vi! Tror jeg blogger bedre når jeg blogger med andre også! Og Axel og jeg er gode venner å så!♥

Hva synes dere om vår blogg?

Axel: Synes dere har en fin blogg! :) 
Vida: Kjempefin blogg! Skriver bra!♥Fine bilder

Ett ord du synes beskriver Justin Bieber?

Axel: Flink!
Vida: Kjekk.

Hva synes dere om hverandre?

Axel: Jeg synes Vida er en helt fantastisk jente. Hun har sykt mange gode egenskaper som f.eks  når jeg er trist og lei av alt så får hun meg alltid til å smile. Vida er en sykt god venn og jeg er glad vi ble venner! ♥ 
Vida: Awww!!! Bli helt glad når jeg leser det over! Herregud♥ Se så snill han er da! :D Kjempegod venn! Aner ikke hva jeg skulle gjort uten! Han er en jeg kan fortelle alti til å stoler 100% på!

Er dere gode venner? 

Axel: Det vill jeg ærlig innrømme att vi er
Vida: Joppjopp!

Lar dere noe komme i mellom dere?

Axel: Jeg ville aldri latt noe komme i mellom vårt vennskap.
Vida: Tror det skal mye til!

Hvem kan dere stole mest på?

Axel: Jeg vet jeg kan stole 100% på Vida og på mine to andre beste venner, jeg kan å stole på familien min (men ikke alle).
Vida: Stoler på de som står meg nær. Jeg er vanligvis veldig godtroene og stoler for det meste på nesten alle til det motsatte er bevist..Dårlig egenskap♥

Hvilken kjendis ville du datet?

Axel: JUSTIN BIEBER xD (neida) Jeg tror det måtte blitt Lady Gaga. Jeg liker hvordan hun tørr og ha sin egen stil og att hun ikke bryr seg om hva folk synes.
Vida: Mario Balotelli, random! Haha.. Så han på tv idag, han tok av seg skjorta ( kanskje det viktigste for meg ) og scorte to mål for Italia! Ganske heftig asså..... Vist jeg MÅTTE velge noen lissom, hehe. Ville ikke data noen utenom kjærsten min for øyeblikket.

Vinter VS Sommer?

Axel: Svommer eller Svinter. Jeg kan ikke velge bare en!
Vida: S.O.M.M.E.R♥♥♥

Hare dere sett en skrekkfilm før? Og hvilken er best?

Axel: Jeg har sett en del skrekk filmer. Det må enten vere Chuky eller Friday The 13th. 
Vida:  Pokerface.

Hva gleder du deg til med sommeren?

Axel: Ha fri fra jobb. 
Vida: Malta!

Ville dere latt meg lære dere baby freez? (breakdance)

Axel: Har ett morsomt navn, så ja det kunne jeg ha prøvd. Men du hadde hatt problemer for jeg er ikke flink til å danse.
Vida: Never! Ikke faen om du skal lære meg en dritt om dansing jentami♥♥ Du er altfor god! Og jeg eier ikke rytmesans innenfor dans.

Hvor lenge har dere kjent hverandre?

I to helt fantastiske år! ♥

Hvordan jente/gutter liker dere? 

Axel: Det må vere en jente som tørr og vere seg selv, en jente som ikke trenger å ha masse sminke for å føle seg bra. Morsom, snill, god humor osv. En jente som ikke tenker på hva alle andre synes om henne..
Vida: Liker gutter som tar vare på seg selv og kroppen sin. Han kan gjærne være litt trent ( gjør ikke no det♥ ) ! En det går ann å kødde med. Men samtidig må han kunne være særiøs. Liker ikke folk det er vanskelig å lese. Litt vanskelig å forklare ..

Har dere rytme?

Axel: Nei, jeg har faktisk ikke så mye rytme, egentlig litt trist =/
Vida: NEI!

Siste ting du drakk før du la deg?

Axel: Drikker nesten bare vann. Det beste er iskaldt vann!
Vida: I går kveld var det vann.. Blir sikkert vann i natt å.

Dansing eller synging?

Axel: Jeg er ikke flink til noen av delene, så det må bli Jumpstyle som er dansing (Har drevet litt med det).
Vida:  Gjøre selv = Syngning garantert.

Nevn noe du IKKE kan vente på?

Axel: Jeg kan ikke vente på å få fri fra jobben. Har bare vert der en uke, og er sykt lei allerede.  Gleder meg også til veninna mi kommer hjem fra Japan. =P
Vida:  Å flytte!!!! Fyfaen, gruer meg no så sykt. Greier ikke vente på det, ikke tenke på det. Kommer til å sitte i krampegråt på hele flyturen oppåver(overdrivelse er lov). Er heldigvis bare et år da.

Piercing eller tattovering?

Axel: Tattovering!! ♥ (Men tenker på og ta en piercing i øyenbrynet) 
Vida: Tattoo♥♥

Hva hører du på akurrat nå?

Axel:
Vida: Meg selv puste og lyden av når jeg skriver på tastaturet. Finner ikke headsettet og alle andre sover.

Hva går deg på nervene akurrat nå?

Axel: Att jeg har så sykt dårlig lyd på pc'en min!! 
Vida: Skrubbsåret mitt! Det kløøør!♥

Venner eller kjæreste?

Axel: Jeg har ikke kjereste så nett nå er det Venner det går i!!
Vida: Ja takk begge deler?

Cola eller Fanta? 

Axel: Hvordan kan du velge mellom Cola og Fanta!?!?!?! Men vist jeg må velge en blir det Fanta. 
Vida: Fanta♥

Hvis du kunne bytta utsene med noen, hvem ville det vert?

Axel: Josh Hutcherson!
Vida: Carly Rae Jepsen!

Tre positive og to negative ting om deg selv?

Axel: Jeg pleier å vere i godt humør nesten hele tida, jeg får fort nye venner, jeg er flink til å dele med andre.  Negative: Jeg er ikke så veldig tolmodig, jeg er utrolig morgen gretten. 
Vida: Jeg er tålmodig. Håret mitt er sterkt og fint. Jeg er ganske slank og jeg trener. Negative ; Jeg har angst og er noen ganger litt for hard mot meg selv.

Har du god selvtilitt?

Axel: Har vell det.
Vida: Ganske god. Bedre enn jeg hadde før!♥

Har du god selvfølelse?

Axel: Vist selvfølelse er  selvbilde, så skulle jeg ønske jeg hadde mer muskler. (Jeg skal fikse det, må begynne å trene igjen) 
Vida: Er selvfølelse på en måte det samme som selvbilde? Er ikke så sykt  fornøyd med kroppen min.. Men det kunne vært verre syns jeg da♥

Til Elvida ; Kan du legge ut noen bilder av deg og kjæresten din ?

( til dere som ikke vet det er mitt ''orntlige'' navn Elvida. Jeg bruker Vida her fordi jeg liker det veldig mye bedre )


Fotografen (link) fanger øyeblikket. Stakkar meg.


Han er litt fin da !!


- Tusen takk for masse fantastiske spørsmål. Det har vert gøy å svare på dem alle! =D

- Axel og Vida

30.06.2012 // 20:04 // Blogg // Kommentarer (4)

Drive By - Train

Her sitter jeg da og blogger edna ett meningsløst innlegg...

 

Jeg sitter å hører sangen Drive By av Train og jeg tror det er sommerlåten mi 2012! 
Jeg hvet ikke hvorfor men jeg liker bare den sangen.. Den har fart og er ganske kul =P

 

~Axel

 

Q: Hva er din sommerlåt 2012? 

30.06.2012 // 16:31 // Blogg // Kommentarer (2)

| kreativ overskrift |

Da har jeg nettopp gjort klar bildene fra VG - lista så det får dere i løpet av dagen. Kan også love dere spørsmålsrunden vår som vi enderlig har fått ferdig pga. jeg faila litt , så det tok litt lengere tid enn antatt da. Har hatt litt fritids i morrest siden det ikke er så jævli fint vær ute nå.. Og jeg ikke orker å gå på joggetur selv om det er bra nok vær. Så jeg ble inne og tok bilder av meg selv istede. Våkna sånn rundt 11, hehe. Det er ingen hjemme akuratt nå så vurderer å sette meg ut i stua så jeg kan se på tv.. Men da må jeg gå. Og det veit jeg ikke om jeg orker. Begynner å bli syk tror jeg.Fin frokost. Skulle egentlig være toast, men fant ikke toast hjærnet. 

- Når våkna du?

- Vida

30.06.2012 // 12:38 // Blogg // Kommentarer (2)

Masse bilder!

Her er noen bilder jeg har tatt!

Hjemmbygda mi <3 (du ser ikke hele tok bilde feil vei)

  Husker dere bamse saften? :D Jeg drakk den alltid når jeg var liten, så måtte jeg kjøpe og smake om den var så god som før  =P


En kroning! Etter jeg og stebroren min sveisa den litt! 


Det var noen av bildene! Håper dere liker dem.

Hva synes dere? 

 

~Axel 

30.06.2012 // 12:03 // Blogg // Kommentarer (0)

VG - lista !

Herregud. Nå føler jeg meg faktisk for en gangs skyld for en flink blogger! Er ikke spesielt sliten.. Men bare føler jeg burde vært i seng. Hehe. Nettopp kommet hjem fra konserten! VG-lista! Utrolig gøy! Er så stolt av meg selv. Greide å ''nestenbesvime'' / hyperventilere. Er ikke helt sikker på hva som skjedde for å være ærlig. Sa ivertfall ifra til vennina mi at jeg ikke følte meg helt bra.. Hun svarte med at jeg var likblek i ansiktet og fikk tak i en vakt.. Så var det igang. 


Da ente jeg opp her . Fikk beskje om å drikke vann og spise mat og sove mer.

Etter det kom jeg ut nesten rett ved scenen. I nesten motatt rettning og alt en der venna mine var. Følte meg litt alene, men også veldig heldig så jeg ble der å tok litt bilder uten mobil mens venna mine bare fikk vente. Nihi, er snill jeg. Til slutt måtte lille meg innse at hun måtte komme seg tilbake og brøyta meg gjennom folkemengden. Kom fram til slutt da! Da var jeg på andre siden av hjæret en dem.. Men syns egentlig det var greit. Var så trangt der jeg var først! Hehe!

En ting jeg kan si uansett ; Elsker konserter! Så mye liv, masse folk, høy musikk, kjente artister live.. ! B.O.B var utrolig bra ! Sammen med masse andre! Var bare et jævli bra opplegg! Føler meg litt  heldig nå når jeg fikk vite hvor mange folk som var der og hvor nært vi kom til scenen i forhold til mange andre!! 


Flere bilder kommer sikkert i mårra. Ellerno. NATTA!

- Var du på VG-lista ? Fulgte du med på tv ?

- Vida

30.06.2012 // 01:19 // Blogg // Kommentarer (0)

Beste Spotifylisten!!

Jeg har blitt sååå lei av alle listene mine på spotify.
Så jeg håper dere kan hjelpe meg og lage den beste spotify lista.
Hver så snill og send inn dine favoritt sanger så jeg kan legge den til lista mi! =) 

 

 

 

 

 Teenager av My Chemical Romance! <3 

 

 

 

 

~Axel 

 

 

 

 

 

29.06.2012 // 18:20 // Blogg // Kommentarer (2)

Oslo

Bildene er tatt i litt forskjellig rekkefølge idag.. Du ser sikkert hvilke som sånn ca ble tatt når, haha! Har enda ikke sminka meg.. Men fortsatt lenge til jeg skal dra da så det når nok braa! Åhh! Gleder meg sånn til VG-lista!! Det er melt regn, men håper ikke det blir altfor mye.. Skal ha med meg vann, paracett og halstabeletter så går det fint! Vondt i halsen og litt regnstopper ikke meg fra VG-lista! Ikke faen!   ♥Nå skal jeg gå å ordne meg litt frokost og sminke meg..Så er jeg klar til å bli henta kl 2! Kanskje det kommer et innlegg til fra meg før jeg drar! Vist ikke ser dere meg ikke før i natt!♥Håper du får en Finfin dag!

- Skal du på VG-lista? 

- Vida

29.06.2012 // 11:35 // Blogg // Kommentarer (1)

Sponsetblogg.no

29.06.2012 // 10:20 // Blogg // Kommentarer (1)

Being yourself.

Husker ikke helt, men tror jeg har sakt at svarene på spørsmålsrunden kommer i dag.. Det gjør dem ikke. De kommer i morgen. Er så utrolig dum idag. Så jeg faila litt med dem, mildt sakt. Axel er en fantastisk person som ikke klikka mentalt på meg, noe jeg gjorde selv. Nå skal jeg legge meg før jeg river ned huset, haha! Syns det sitatet fra justgirlythings var utrolig fint! Måtte bare dele det. Natta!

- Vida


29.06.2012 // 00:45 // Blogg // Kommentarer (0)

Photo- Vida

28.06.2012 // 21:36 // Blogg // Kommentarer (2)

Run

Nettopp kommet hjem fra joggetur, har vært koselig og har tatt noen bilder i tillegg! Utrolig deilig å komme seg ut i skogen. Me like! Mehe. Vist du lurer, sa jeg i sist innlegg at jeg skulle gå å jogge med en gang . Dette ble da ikke tilfellet fordi jeg kom på at jeg måtte ta ut av opvasmaskinen. Da tenkte jeg at jeg like godt kunne skjekke face og bloggen før jeg begynte på opvaskaskinen. Jeg logga på automatgir på skype, der begynte jeg å snakke med en jeg ikke har snakka med på en stund så jeg ble sittende en stund før jeg huska hva jeg egentlig skulle gjøre.. Så kom moren min hjem å jeg ble nektet å stikke av før jeg fikk mat . Som tok en halvtime det å. Til slutt kom jeg meg ut og var borte noen timer! Utrolig deilig! 

Har foresten greid å bli solbrent på brystet og fått sportsbh skille.. Håper rødfargen går bort! Ahah! Typisk meg! Ekke så ille da heldigvis. Pluss at jeg greide å skrape meg opp på låret. Orker ikke legge ut bilde av det, ser så nasty ut!


Joggeturens Outfit // Sportsbh, H&M // Topp, Bik Bok // Shorts, Arva //

Vet, ikke det peneste du har sett, men det er et antrekk som er ment for å jogge i. Respekt. Nå skal jeg redigere noen bilder og ta det litt rolig utover kvelden, bildene kommer nok i løpet av morgendagen! Tror fortsatt jeg ikke er 100% frisk..

- Vida

28.06.2012 // 21:18 // Blogg // Kommentarer (0)

Home alone

Nå kjeder jeg ræva av meg. Skal snart ut å jogge, men må først rydde litt hjemme. Kanskje derfor jeg mister motivasjonen. Så da satt vi her og skal blogge nok et meningsløst innlegg som alle kommenterer ''fint bilde'' eller ''bra skrevet'' ellerno sånn selv om det egentlig er dritdårlig alt sammen. Tror jeg da. For jeg syns ikke jeg selv er så flink. Idag er jeg egentlig i sånn ''gi faen i å se på meg'' humør.. Så ikke ta noe av det jeg skriver så veldig innpå deg lissom.

En god ting jeg har funnet ut idag er at jeg har blitt frisk igjeen! Hoster fortsatt litt, men ellers er alt greit.. Skal teste ut om jeg er ''helt frisk'' nå.. Se hvor lenge jeg greier å jogge osv. Når jeg er syk blir jeg sykt fort sliten. Så det funker fint! Håper jeg får meg en lang og god joggetur i finværet. Kanskje jeg stjeler moren min sitt kamera å så kan jeg ta noen bilder når jeg jogger? Være flink blogger å sånn lissom! 


Joggeklar jente ( med litt falskt bildesmil ) sitter på senga! 

Foresten må jeg bare si ifra om et par ting.. Jeg og Axel har meldt bloggen vår inn i sponestblogg.no. Det er en kjempegod mulighet til å få sponsor til bloggen din å kanskje tjene litt penger på den å! Om du klikker på det hvite banneret øverst på bloggen kommer du til hjemmesiden deres! Det anbefales sterkt!! 

Spørsmålsrunden vår vil bli svart på å lakt ut i løpet av dagen. Det er fortsatt ikke for sent å stille oss spørsmål. Gjør det her

Ha en fin dag og kos deg masse søting !

- Vida

28.06.2012 // 14:33 // Blogg // Kommentarer (1)

Med i konkurranse!
Hadde ikke hatt noe imot å vinne dette nei! Se så mye søtt.. Og jeg trenger virkelig mer sminke, det trenger man vel egentlig alltid .. Men syns det er utrolig snilt av  heialisee.blogg.no å ha en sånn konkuranse! Liker konker uansett om jeg vinner eller ikke. Ganske lett også da, bare dele et innlegg å være med i trekningen, spesielt når jeg ikke har en dritt å gjøre uansett!
Har du også lyst å vinne? Ta en titt HER!
27.06.2012 // 14:55 // Blogg // Kommentarer (9)

Sol og sommer + Alltid like pen!

Deilig å starte dagen med litt sol! Ligger nå ute på parkeringsplassen uttafor huset vårt... Hehheheh , ekke så mange plasser å sole seg her, skjønner dere. Men jeg ligger helt inntil trappa, så blir ikke påkjørt eller noe vist du ble bekymra for lille meg♥ Våkna nå nettopp, tenkte jeg kunne blogge et kort innlegg når jeg først hadde pcen forran meg liksom.. Avhengi av blogg!♥ Det er sø gøy! Og dere har blitt så flinke å kommentere i det siste, er så koslig!! Fortsett sånn dere, da blir jeg det lykkeligeste menneske i verden en dag asså. 

Nå kommer snart sola til å nå datamaskinen så må nok slå den ned snart.. Skal se om jeg får et bilde av meg, selv om jeg er veldig sky i bikini... 


Dette er da et bilde av meg ( morgentryne delux ), sadwich og webcamen i skjønn forening. ( sorry at det blei litt mørkt.. tror jeg har fucka opp innstillingene på camen, det eneste ''kamera'' jeg har fort tia )

Btw; Vist du leter etter en fotogen jente som nettopp har stått opp, tror jeg du leter på feil blogg. Jeg har nemlig bare nettopp stått opp, til mittt forsvar.

HUSK SPØRSMÅLSRUNDEN VÅR, HVER SÅ SNILL KJÆRE SØTINGER! KLIKK PÅ DENNE TEKSTEN! (siste sjans idag til å stille spørsmål)

- Vida

27.06.2012 // 13:33 // Blogg // Kommentarer (1)

Da var det natta da.

Helt utrolig.. Eller egentlig ikke så utrolig, men. Ja, vertfall.. Har sovet i hele dag, og nå greier jeg ikke sove. ''Neeei, kødder du! Ossen går det ann?!'' tenker du sikkert nå. Med en smule ironi kanskje. Kjeder meg litt for å si det mildt.. Sitter å chatter og ser litt på gamle bilder... Helt utrolig hvorda man forandrer seg i løpet av et år eller to! Vet ikke helt når det første bilde er tatt.. Men håper det er lenge siden.
Tja, noen ting er vel de samme. Det samme håpløse smilet og tennene som ser ut som de har blitt slått inn i munnen på meg er der jo fortsatt. Ikke de peneste bildene av meg men orkere ikke ta noen andre så. Holdt på å blunke akuratt på det bilde å, hehehe.

- Vida

27.06.2012 // 01:09 // Blogg // Kommentarer (2)

That song.

Åhh! Har sottet å syngi på denne hele dag!! Er så fin sang syns jeg, herregud, kommer aldri til å bli lei av den ( føles det ut som akuratt nå vertfall, kan fort endre seg i mårra kjenner jeg meg rett ) Digger den vertfall, den er dritbra. En sang jeg kan kjenne meg litt igjen i, vist jeg bare endrer litt på kjønnet kan man si! Er ikke så vanskelig å synge he istede for she lissom (en del der det er litt vanskelig med men.. ehheheh, du skjønner hva jeg mener.) Vet den er gammel, men utrolig bra forde!♥

Hva syns du om sangen?

Husk å stille oss spørsmål HER! (spørsmålsrunde, glad for spørsmål)♥

- Vida

26.06.2012 // 17:50 // Blogg // Kommentarer (17)

Sommer uttafor!

 

Har utrolig sommerfølelse akuratt nå! Selv om jeg sitter inne å tar livet med ro. Tror jeg skal ut å sole meg, ''føler meg bedre''( orker ikke sitte inne når det er så fint vær! ) Kamera mitt er ødlagt, ikke at det var så bra fra før av men var glad i deg forde.. Så blir nok ikke så mye bilder fra meg frammover!

Herlig sommerkjole jeg fant på nelly! En dag skal jeg bruke den.

Husk spørsmålsrunden vår!! Du finner den HER!

- Fint vær hoss deg?

- Vida

 

26.06.2012 // 15:09 // Blogg // Kommentarer (9)

Good morning!

Åh, litt kjedlig å være syk når det er så fint vær ute.. Men det blåser litt, jeg hoster fortsatt og har feber, litt vondt i hode har jeg å.. Så jeg må nok holde meg innendørs idag. Har sovet litt nå, våkna nettopp å koser meg med et glass brus og litt pottis. Er litt koslig da. Skal se en serie som jeg har fulgt med på en stund nå snart og etter deg skal jeg vel sove igjen... Helt utrolig for noen planer jeg har idag asså. Kanskje jeg kan bake litt vist jeg føler meg i form til det senere idag?


Se så våkene og glade vi er etter at vi ble vekki av en stygg borremaskin uttanfor!♥

- Forslag til hva jeg kan gjøre?

- Vida

26.06.2012 // 13:51 // Blogg // Kommentarer (11)

Litt av hvert med sukker på.Dette er lånte bilder fra en knupp! Hadde ikke med kamera selv. Bloggen hennes finner du HER

Håper du likte bildene og at det ga en meningsfylt start på dagen din. Er litt glad KRIK er over egentlig, selv om jeg savner folka derfra, den gode stevningen og klatringa!

Da var det morgen.. Helt utrolig at jeg i det hele tatt våkna før 12, men jo, det gjorde jeg vist! Altid koslig. Er fortsatt litt trøtt men.. Shit happens og livet må gå vidre, chille på pcen med musikk i halvsøvne er helt greit det å lissom. Idag skal jeg prøve å være hjemme, slappe av og håpe på at sykdommen forsvinner helt innen i mårra. Så dere vil nok se mer til meg. 

Minner om spørsmålsrunde! Vi blir glade for (nesten) alle type spørsmål! Så det er bare å stille i vei! Spør oss om (nesten) hva som helst HER! Vi blir også glade for venneforespørsler.

- Vida

26.06.2012 // 10:35 // Blogg // Kommentarer (5)

Får ikke sove!

Her ligger jeg da og får ikke sove i det hele tatt!  Det er alltid så typisk når du skal opp tidlig neste dag :( Det er så utrolig typisk min uflaks att jeg ikke får til å sovne når jeg må det...Men men, jeg skal slutte å klage!

Så for å få sovne så ligger jeg og ser på favoritt youtuberen min! Han er ganske morsom og han får meg alltid til å smile! 
Jeg har mange andre favoritter så kansje jeg skal nevne noen av dem:

CaptainSparkles

Chuggaconroy
charlieissocoollike
davedays    and so on xD  (ikke att det gir noen mening for dere da)

 

 

Charlie han jeg følger på youtube er han med det røde håret! Dette er en musikk video som han lagde med bandet sitt Sons Of Admirals!  (Og sangen sitter fast i hjernen min) 

Dette ble ett helt meningsløst innlegg men, jeg føler jeg må skrive noe, siden Vida alltid er så flink!

~~Axel~~

 

 

Q: Hva gjør du når du ikke får sove? 
Q: Har du noen favoritter du følger på youtube?  

26.06.2012 // 00:13 // Blogg // Kommentarer (0)

Spørsmålsrunde!

Kanskje dere lurer på noe om oss? Da kan dere stille oss noen spørsmål .. Så mange som mulig, vi har så mye fritids atte.. Vist spørsmålet er til bare en av oss husk å skrive hvem til da! Svarene kommer om et par tre dager! Bare begyn å skriv! Svarer på det meste! (:

Btw ; Vi vil overse ''upassende'' spørsmål .. Så det er bare å gi faen i kødd.

- Vida & Axel

25.06.2012 // 22:07 // Blogg // Kommentarer (11)

I'm back.

Heisann! Kom hjem igår sånn rundt 2.. Hadde egentlig tenkt å blogge da, men sovna før pcen fikk skrudd seg på. Våkna rundt 3 idag med utrolig vondt i hodet.. Føler meg slapp og sliten å tror jeg har fått feber. Kan være fordi jeg gikk med våte klær 99,9% av tia. Det regna nesten hver dag der, untatt en dag da. Det var kos. Det ble også oversvømmelse i teltet vårt etter tre dager så vi måtte bytte telt.. Det er utrolig hva litt regn kan gjøre med humøret og stevningen på en leir! Man merka det lissom..

Men uansett om det var regn eller ikke, det var ganske koslig! Jeg har blitt mye bedre å klatre ( hadde klatring som aktivitet ) har også blitt bedre kjent med mange jeg kanskje ikke har snakka så mye med, fått masse nye venner og en erfaring til i livet. Så alt i alt, syns jeg det var koselig!- Vida

25.06.2012 // 19:08 // Blogg // Kommentarer (0)

Ikke verst med spotify premium ett helt år!

Det var godt å komme hjem til hjembyggda!

Det var heller ikke så verst å få melding på mobilen der det stod att du nå kan oppgradere til spotify premium! Så nå har jeg det ett helt år!!!
Jeg må takke min snille mamma som fiksa det til meg!!

Eller så begynner somerjobben nå litt kjipt, men det positive er att jeg kommer til å tjene penger =P

 

 


Søte Simba <3 

Dette ble ett ganske lite innlegg denne gangen, men vi bloggest!!

~Axel 

22.06.2012 // 20:06 // Blogg // Kommentarer (0)

Kommer til å savne dere så utrolig mye =(

Huff jeg ser hvor flink Vida er til å blogge i motsettning til meg... Men jeg prøve å bli flinker, men det er ikke så lett siden livet mitt er så utrolig kjedlig =/

 

Uansett, på mandag/ natt til tirsdag hadde jeg å klassen min avsluttning. Vi satt og grilla og koste oss på skole plassen. Vi hadde det utrolig gøy og koste oss masse, men jeg kan ikke tro det var siste gang vi var hele klassen i lag. På tirsdagen hadde vi vår siste skole dag.. Læreren min Terje gav oss en gave og han sa att det hadde han aldri gjort til en klasse før. Den andre læreren min Helge sa att vi og en annen klasse var den beste klassen han hadde hatt noen gang!  Det er mitt siste år med den klassen, vi har  gått to år i klasse og vi har fått ett kjempe godt miljø! Skulle ønske kokk og servitør faget hadde ett tredje år =P 

Kommer til å  savne alle sammen! :(  Til og med skunken og zombie =/ 

 Jeg kommer aldri til å få så bra klasse miljø igjen, og tanken på det gjør meg faktisk veldig trist. 

 

Men nå er det sommer og den skal nytest til det fulle!  (Minus det att jeg skal jobbe) 

Blogges ;) 

~Axel 


Litt sommer musikk må jo til ;)

Q- Hva skal du i sommer? 
Q- Kommer du til å savne klassen din?  

 

 

 

22.06.2012 // 14:39 // Blogg // Kommentarer (0)

The freedom of summer

Det er altid like koselig å våkne opp til tomt hus.. Sånn går det når det er sommerferie og man kan sove lenge! Utrolig digg!♥ Skal bli så deilig uten skole, gå i shorts.. Det varme været og kampen om å bli brun og tynn som man må igjennom hver sommer. Hører liksom med!♥ Spise jorbær og melon, chill på stranda med venner.. Dra til eksotiske land og ikke tenkte på skole eller fremtia i det hele tatt. Sommer er et herlig dyr dere♥♥


Link til fotograen♥

- Vida

20.06.2012 // 10:34 // Blogg // Kommentarer (0)

Søteste herregud!

Hun er 3 år gammel... Tja, trenger egentlig ikke si så mye, hehe.. Alt er lissom i videoen, tenkte bare jeg skulle dele den :) Enjoy!

- Vida

19.06.2012 // 14:15 // Blogg // Kommentarer (0)

Alt og ingenting

Heisann! Nå er jeg hoss en vennine, var siste skoledag idag.. Litt trist på mange måter egentlig.. Men jeg ble vertfall med henne hjem da ! Skal være her en stund før jeg blir henta å skal vidre.. Kommer ikke til å bli så mye blogging i sommer, skal nemlig på KRIK nå på torsdag, blir der 5 dager (bare) så blir jeg to uker hjemme før jeg skal til Malta i tre uker sammen med to søte venniner! Etter det skal jeg være hos besteforeldrene mine ca 1 / 2 uker ( ikke helt bestemt ennå ) ..

Kommer kanskje til å bli en litt ''travel'' sommer med mye morro. Gleder meg! Men nå skal jeg først fokusere på KRIK leiren for komfirmanter om to dager ellerno .. Jah.

Har fått smakt brød fra Irak ! Smakte faktisk veldig godt ! Skal kanskje bake det en gang å, da skal dere få se resultatene uansett hva.. Hehe

Har ikke så god tid akuratt nå... Beklager, ble et veldig rotete kort innlegg uten bilder eller noe men følte jeg måtte blogge.... Alt er bedre enn ingenting vettu!

- Vida

19.06.2012 // 14:04 // Blogg // Kommentarer (0)

Okei, jeg faila !

Hehehe... Sa jeg skulle ha bloggpause ; Jeg skal ikke det før i morgen.. Idag kan det kanskje komme et par til innlegg fra meg, vet ikke helt jeg. Men fra i morgen av kommer det ikke fler vertfall! Typisk meg.♥ Vertfall.. Fikk 4 på muntlig idag! Er ganske fornøyd, det kunne vært verre! Det beste var at jeg ikke ødela for veninna mi så, da går det greeit!♥Øvde mye, men når jeg komm opp å skulle snakke glemte jeg masse av det jeg egentlig skulle si, så jeg nølte en del.. Også blanda jeg første og andre verdenskrig på spørsmåla, hehe! Så egentlig når jeg tenker over det bør jeg være fornøyd med en 4!

Glade jenter som nesten har sommerferie!!! Bare to dager med skole igjen!♥♥(ikke det peneste bilde, dårlig lys! men måtte bare ta et random)

- Vida

14.06.2012 // 13:08 // Blogg // Kommentarer (2)

Liten bloggpause

Hello! Skulle bare si ifra på forhond... Tror ikke det blir noe blogging i helga.. Kan hende jeg stikker innom med et liten innlegg eller to men tror ikke det, hehe. Skal til kjærsten min å kose meg.. Med to gode venner, blir kos! Gleder meg allerede. Og idag har vi muntlig tentamen.. Høper du ønsker meg lykke til! Vi har kommet litt lengere enn det vi var sist innlegg for å si det sånn. Hehe. Håper du også får en god helg! Gleder meg til langhelga mi, igjen.
Noen random bilder jeg fant.. Ikke i topp kvalitet men, syns de var litt søte. Og NEI jeg savner ikke snøen. Men bildene var fine, hehe. 

-  Da var det å øve på muntlig igjen!

- Vida

14.06.2012 // 08:12 // Blogg // Kommentarer (0)

Muntlig tentamen

Her er arbeidsmotivasjonen på topp! Vi kom opp i første verdenskrig da.. Så ikke så rart at alle er så engasjerte.

- Vida

11.06.2012 // 13:25 // Blogg // Kommentarer (1)

Kai's story

All I have been doing my entire life is fighting. I have learned how to fight for myself, how to survive on my own. I don?t need anyone or anything. I survive on my own and I don't want anyone else in my life.

I'm not staying at the same place for a long time. My life is not as any normal kid my age. I try to make the best out of everything. But it's not that easy?

I'm Kai, I?m 17 years old. My parents got killed by some people, when I was 6 years old. I saw everything, the person that killed them had this scar over is right eye. I will find him, I will get my revenge. That man took away everything that I loved; all the love that was inside of me is gone and all that is left is hate.

I have been walking around for days, in this old city. He is not here either. I have been looking for that man for 7 years, with no luck. He is the only reason why I get up in the morning. 

 Where can he be hiding? He can?t just disappear? I will find him, I have to find him and kill him.

Now I'm sitting on the bench, watching the happy people walk by. Sometimes I wish I could be one of those happy people. Sometimes I wish my mom and dad was still alive. It feels like my heart was ripped out of my chest, when I lost my parents, I loved them so much and he just killed them. All I remember from that night is my parents scream, and his face.

The memory about my parent's death is like burned into my memory. At night I always have the same nightmare. It's the nightmare about my parent's death.

How could he just kill my parents? I wonder why he would kill them. What did they do, to deserve something like that?

I get so angry when I think about him. How could he do something like that? One thing I'm sure of is that I'm going to find and kill him. He is going to suffer like my parents did.

-- A few days later--

One day when I was just walking around there was this man that walked past me he had that same scar as him. I stopped and looked at him. I decided to follow him; he went to an old storage. I looked around, it have to be him. No normal person would have chosen to go to this place. I followed him all the way inside. There were people everywhere; I couldn't believe I found him. I felt so happy, I l just looked at him for a long time.

 

Suddenly I felt his big hand around my throat; I pulled out my knife and stabbed him in the shoulder. He looked at me and laughed. - Do you think that will help? He showed me that he is wearing some sort of armor. My knife didn't do anything to him.

He stabbed me in the stomach with this huge sword. The pain ran through my body. My body told me to scream, but I can't. Screaming is a sign of weakness. Weakness is something I can't show, something I have lived without for so long. To get my revenge, that is what I have been fighting for, that is the only thing that is in my mind. Now I have found him, and he is going to kill me? NO WAY! I won't give up without a fight. I will kill him. I will get my revenge.

Now everything I see is my bloody body. I'm all most dead. 
The sword that I feel going through me, it can't be. Is this really the end for me? The pain when I breathe, I can't describe it. He looked at me with his eyes; they were staring at me, giving me an evil look. 
But one thing I have learned is that I never give up. I was looking down on the sword, the pain was unbearable. 
My t-shirt started to get wet; I felt the warm feeling down my chest my t-shirt that was once white is now covered in blood. My own blood, it's not supposed to end like this. It was not meant to be me that's about to die.

I was looking down at the sword; the pain was the only thing I could feel. I looked at him, I swear if I could move I would have killed him. He walked up to me, grabbed my shirt. " Are you mad"  He said with a dark voice. "Mad that I killed your parents? Did you know that I enjoyed killing them?" I looked at him. I was so angry I couldn't say anything, he is right in front of me and I can't do anything. My body is not reacting to my thoughts. I looked at him and he looked at me. He hit me, the hit was really hard. He throw me at the wall, I fell to the floor gasping for air. I can't believe this is the end for me, the thing I have been hunting for my entire life is right there, right there in front of me.

There is something inside of me that am telling me to stand up and fight. I stood up really slowly, my body was aching. I looked down at the sword that still was in my body, I knew if I took out the sword I only got a few more minutes  to live, I looked at him, my only chance to attack and kill. I pulled the sword out from my wound I jumped up on his back, I took the sword and I pushed it down where his collar bone is. It was the only place the armor did not cover him.

He grabbed my t-shirt and threw me into the wall; I was coughing up a lot of blood. The pain is in every square inch of my body. He turned around and looked at me, he pulled out the sword, he gave me and evil smile, and then everything went black.

The world will never be a fair place; there will always be evil out there. There will always be bad things and no one will be out there to help you. This was my story and the thing I wanted to share with all of you that's out there, life is never fair and it will never be. 

 

Jeg elsker å skrive historier, så her er den ene jeg har skrevet. Håper dere liker den =) Jeg liker egentlig ikke vise dem til folk, men jeg prøver å komme over frykten min. Så da tenkte jeg det kunne vere lurt å starte her. 

~Axel 

11.06.2012 // 10:30 // Blogg // Kommentarer (0)

Media og kumminikasjons linjene i Buskerud

Bak den overskriften ligger det masse kødd og diskusjoner.. Jeg vet ikke helt om jeg kommer til å greie å forklare dette, men skal prøve.

Media & Kommunikasjon er et veldig populært fag. Mange vil inn på det. Nå har kommunen bestemt seg for å legge ned alle MK linjene i Buskerud utenom i Gol [ høsten 2013 ] ! Så det vil si at alle søkerne på MK i Buskerud må inn på en skole! Dette er en greie jeg har hengt meg litt opp i.. Ikke fordi jeg skal søke dit, men fordi jeg syns det er jævli teit og skjønner ikke vitsen.. 

Det er sykt høyt snitt på MK allerede.. Å du kan tenke deg hva som vill skje vist alle i Buskerud skal søke seg inn på en skole! Bli sikkert 5,8 [ er allerede opp mot 5! ] ellerno minst.. Off, syns jævli synd på dem som skal søke dit da.. 

Håper dere kan hjelpe!! Det er nå flertall for forslaget [ i følge politilege kilder ] ! Hver så snill å stemme.. Uansett hvor du kommer fra ville dette vært kjlit lissom...

 Vist du gidder å stemme, klikk HER! Du kan også støtte på face HER! Håper så mange som mulig kan!

Vida

10.06.2012 // 16:54 // Blogg // Kommentarer (2)

Innkjøpene!

Hei! Igår kveld blogga jeg om at jeg har vært i Drammen å kjøpt litt men ikke fikk lakt bildene av dem ut fordi jeg ikke fant kamera mitt.. Vell, jeg fant et kamera! Ikke akuratt mitt kamera.. Men fant et kamera.
Ikke av de aller beste.. Men det er et kamera vertfall. Med redigering så ser bildene ganske normale ut(:


//  Shorst 49,- H&M  //  Hårbøyle 50,- Glitter  //  Neglelakk - Cubus [Isadora]  //

- Syns du om innkjøpene?(:

- Vida

10.06.2012 // 14:57 // Blogg // Kommentarer (2)

Litt om det så har skjedd den siste uka!

På torsdag hadde jeg praktisk eksamen. (Eksamen på kjøkkenet, siden jeg går kokk og servitør). Jeg var ikke så posetiv til dette og jeg trodde jeg skulle få en 2'er. Men det gikk så bra! Jeg fikk en 4'er <3 
Jeg lagde pannestekt fjellørret med poteter, stekte grønnsaker, en smørsaus og blomkålpurrè. Til dessert var det sjokolade fondant med hjemme laga vanilje is og en jordbærsaus. Sensor sa det var en av de beste desserene den dagen, gjett om jeg ble glad da!  Det to gjestene som satt på bordet mitt sa, "Vist du hadde hatt resturang, så skulle me komt ein gong i veka og spist her. Så godt var det" 
Så jeg er sykt fornøyd med dagen på torsdag.

 

I går var jeg på jobb med feber. Det var ikke så gøy.
Jeg var på jobb i 6 timer, men jeg kom meg igjenom det da, og jeg får jo penger. =p
Hater så sykt å ha feber, blir så slapp og det verker overalt :( 

 

I dag skal jeg på hybelen, vi skal vaske ut =( Jeg kommer til å savne å bo der. Vi må ut av hybelen på fredag den 15.
Vi har funnet på så mye sprøtt, som f.eks  vannkrig inne, vi har tømt kaldt vann på han ene jeg bor med utallige ganger når han er i dysjen (Siden vi har dysj på kjøkkenet), så har det jo gått en sån hevn greie hele tiden. Når en gjør noe rampete, så må de andre ta igjen.

Så var det bare 6 og en halv dag igjen på skolen. Jeg satt og tenkte på det, det er egentlig sykt trist.  Jeg kommer til å savne klassen min utrolig mye =(
Vi har ett så godt miljø, nesten alle går i lag med alle osv. Det kommer ikke til å bli sån i nye klassen, det bare vet jeg..
Men så ikke nå på mandag men mandagen etter så skal hele klassen samles utenfor skolen så skal vi drikke og grille. Det er tradisjon for alle andre klasser å gjøre sånt =)

  

 

Så denne filmen og kom i godt humør, så jeg tenkte jeg skulle dele den med dere ^-^

 

 Det var det for denne gang! =P  

 

~Axel 

10.06.2012 // 10:09 // Blogg // Kommentarer (2)

Hum..

Ja, da var klokka 1.. Uansett hvor mye jeg prøver greier jeg ikke legge meg tidlig. Ender bare med at jeg får mareritt, er litt irriterende, hehe. Har værtfall kommet meg siden  sist innlegg.. Har så fritids akuratt nå, så sitter å leser forskjellige blogger. Faktisk utrolig inspirerende å se andre som blogger å lese det de skriver(: Så mange flinke!♥ Nå skal jeg prøve igjen.. Å legge meg. Tror jeg har godt av søvn sånn som jeg har holdt på idag, haha!

Pcen min har nå blitt hemmis å vil ikke laste opp bildene.. Blir et litt kjedlig innlegg, men alt er bedre enn ingenting!

- Vida

10.06.2012 // 01:10 // Blogg // Kommentarer (3)

Heihei!

Er så kreativ med overskrifter noen ganger.. Know. Idag har jeg ikke vært serlig positiv til noe som helst.. For å si det mildt. Jeg burde egentlig være glad! Jeg fikk 300 kr å bruke på shopping.. Har vært i Drammen å kosa meg, arbeiduka var dritdeilig.. + at jeg lever i verdens rikeste land.. Ble nettopp tvunget til å se et program om det. Hjalp ikke noe serlig på humøret mitt det heller. Til og med ikke når kjærsten min ringte meg greide jeg ikke smile.. Fml. Håper det går over da, gjør det altid. Tror det er normalt, hehe, ekke sikker.

Kan jo fortelle vertfall hva jeg kjøpte.. Oppdaget at jeg ikke har no kamera til å ta bilde av tingene jeg har fått med meg idag.. Kjøpte en liten shorst, med blomster.. Hehe, den er dritsøt. En hårbøylegreie og en søt bøylegreie, rensekrem og noen bh'r.. ♥

Som sakt, har ikke kamera nå.. Leita en gang til nå nettopp.. Så får ikke legget ut bilder.. Er veldig lei for det! :/ Her har dere en sang å kose dere med som plaster på såret..

Har altid elski denne sangen.. Veit ikke, men er et eller annet med den.. Vet den er ganske gammel å sånn men liker den fortsatt like mye som første gangen jeg hørte den!♥

- Vida

10.06.2012 // 00:19 // Blogg // Kommentarer (3)

Loving wild animals.

- Vida

09.06.2012 // 12:24 // Blogg // Kommentarer (0)

Just girly things


- Vida
07.06.2012 // 21:13 // Blogg // Kommentarer (0)
hits