Lenge siden sist

Hei, i det siste har jeg ikke blogga så mye.. Som du kanskje har merka? Eller ikke, for har ikke altfor mange lesere såja.. Men har værtfall tatt masse bilder mens jeg har vært borte! Så deler sikkert alle sammen i løpet av i morgen. Har ikke orka å redigere dem da men. Kanskje jeg har ''krefter'' til det i morgen. Sov godt.
~ Vida

06.02.2013 // 23:23 // Dagen idag // Kommentarer (1)

After Christmas Time

Ja, nå er vi liksom på 2/3 juledag, syns dette er en så koselig tid! Fult av masse fin julestevning, man rydder inn gavene man har fått, hører på julemusikk og ønsker at jula kunne vart evig. Jula er tiden for venner og familie, man holder seg for det meste med familien sin. Og det neste som skal skje er nyttårsaften. Jeg gleder meg til nyttårsaften! Jeg skal gå inn i 2013 som en sterkere, bedre person har jeg planer om.. Julematen er (vertfall for meg) veldig viktig i jula! Jula er helt klart den eneste tiden i året jeg driter i hva jeg spiser og sluker alt jeg kommer over. Det er utrolig deilig!Tatt på juleaften. Han er litt sånn skjønn da?

- Vida

27.12.2012 // 16:13 // Dagen idag // Kommentarer (0)

JULA VARER HELT TIL PÅSKE

Litt trist at juleaften er over allerede.. Føles som om den nettopp har begynt. Men jeg er stappmett og fornøyd med gavene jeg fikk! Fikk mitt eget kamera. Samsung ST79. Skal vist være ganske bra, har ikke prøvd det ennå. Er ikke speilreflekt men det hadde jeg ikke forventet heller, ''stjeler'' pappa sitt når jeg trenger det uansett. Det er Canon et eller annet.. Noen bilder fra idag tatt med det...- Har du fått noe fint til jul?

- Vida

 

24.12.2012 // 22:50 // Dagen idag // Kommentarer (1)

'' God JuL ''Hahah, utrolig at jeg sier det.. Men begynner fraktisk bli litt smålei av å høre ''god jul'' overalt... Facebook siden min er spammet med det, jeg får snapper og alt jeg hører rundt meg handler om jul... Likevell er jeg glad i den. Det skjer tross alt bare en gang i året. Så er nu koselig.. Skal snart i kirka med familien min, så skal vi begynne å feire. Ganske stolt av meg selv at jeg faktisk har pynta meg! Kommer kanskje noen bilder senere♥♥

- Vida

24.12.2012 // 14:54 // Dagen idag // Kommentarer (0)

God morgen

 

Åh, så deilig at det er Lørdag! Har skikkelig Lørdagsfølelse også for en gangs skyld! Våkna nå nettopp til snø og kald vind, kan det bli bedre?? 

Ja. Til dere som lurer. Liker ikke vinteren.


et random bilde av et koselig sted uten snø.

Nå for sånn 10/20 minutter våkna jeg. Har allerede fått tid til å dusje. Er ganske stolt. Nå sitter jeg å ser på videoen min. Noen ganger skammer jeg meg litt over meg selv, hahah. Men håper det var god underholdning i vertfall. Så, idag skal jeg ikke noe spesielt tror jeg... Har fortsatt jækli vondt i ryggen men det hjalp å få seg en liten kjøretur da, mehe. Fikk massasje, orntlig massasje! Så akuratt nå er jeg veldig lykkelig. Det kan man si vertfall.

- Vida

10.11.2012 // 12:28 // Dagen idag // Kommentarer (0)

291012

Starter med å si at nettet blei borte. Så fikk ikke delt med dere en shit av det jeg ville dele med dere.. Akkurat nå ligger jeg på senga å håper på at faren min ikke ødelegger nettet igjen før jeg får posta dette innlegget. Kom nettop hjem etter koslig dag... Mer eller mindre.

 

- Vida

29.10.2012 // 23:20 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Dagen idag, helt normalt...(mobilblogg)

Slapp av, har vært på en sånn brannøvelse og der brente dem et hus. Etter det gikk jeg med no'n folk i sentrum før jeg dro hjem. Og her sitter jeg.

-Vida

22.09.2012 // 17:22 // Dagen idag // Kommentarer (0)

060912 - Dagen idag.

Jah. Dette var da skolens høydepungt idag. Noen av guttene hadde litt fritids og vi jentene (jeg og Kristin) hadde enda mer fritids så vi tok bilde av det. Sånn går nu dagan!

Ellers har det ikke skjedd så mye. Nå dro nettopp en kompis hjem fra meg, glemte selvfølgelig å ta bilder.

Også er det noen som har et rom som må ryddes, boller som må ut av ovnen og pugging til i mårra, frihetens dag fredag. Så da må noen stikke og gjøre det da.. Blir nok et eller to innlegg til i kveld.

- Vida

06.09.2012 // 18:28 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Fin kveld


Random bilde.

Nå sitter jeg nede på rommet mitt, deilig å komme tilbake til sitt eget rom vertfall. Denne helga har vært utrolig stressende! Fram og tilbake med fly vi ikke rakk og taxi og komfirmasjon og kaker og dritt og gud veit hva, herregud! Men nå er det over! Det var selvfølgelig ikke bare stress, var utrolig koselig også! Fikk masse søte gaver! Kan sikkert ta bilde av dem etterpå, når faren min kommer tilbake med koffertene. Det var kaos på Gardermoen idag så vi fikk ikke skjekket inn bagasjen og da var han en engel å blei igjen å venta på neste fly. Nå skal jeg kose meg med litt vann, jeg har foresten blitt sunn nå! Jeg skal ikke spise noe usunt så lenge jeg klarer og jeg skal legge meg til normal tid!

- Vida

03.09.2012 // 22:01 // Dagen idag // Kommentarer (0)

In the himmel

Da var jeg som overskriften sier på flyet! Det blei litt forsinka, men vi er snart framme! Vi kommer fram sånn rundt 17.40 og da er det rett bort for å handle inn ting til komfirmasjonen, så lage mat osv. Så sykt rart at jeg snart er komfirmert lissom! Herregud! Har tenkt mest på at jeg skal møte folk jeg savner sånn at jeg har glemt helt hvorfor jeg faktisk reiser. 

- Vida

 

31.08.2012 // 17:12 // Dagen idag // Kommentarer (1)

Gårsdagen
Igår fikk jeg ikke blogga så mye tror jeg. Beklager det asså! Var litt opptatt med andre ting som du ser.. Var først på et sånt senter som jeg aldri husker navnet på med noen superfine folk!♥ Etter det hjalp jeg morra mi med middagen og vi fikk et ganske fint resultat som jeg tok noen bilder av, mehe. Også fikk vi besøk av en sånn viktig gammel person som jeg ikke aner hvem var.... Men paien var god! Så gikk jeg å la meg for jeg var så jævli trøtt... Og jeg sov (regna ut sånn ca) 8 timer inatt!!! Det er jo normalt!♥ Har slitt litt med søvn i det siste, så er veldig stolt av meg selv. 

Nå skal jeg en tur i dusjen, også skal jeg spise noe. Ble så utrolig sulten av å se på den paien, den var nam! Etter det kommer det nok et forsinket innlegg fra i morrest, gled dere partypeople♥

- Hva for no galt fant du på igår da? c:

- Vida

30.08.2012 // 17:06 // Dagen idag // Kommentarer (1)
hits