Litt om ting som har skjedd

Vell dette er tredje gangen jeg skriver dette innlegget. Er ganske irritert men jeg håper dere liker dette innlegget.
Heisann alle sammen. Jeg må bare beklage at jeg ikke har blogga på noe som begynner å ligne en evighet. Huff tida går så fort å snart begynner prøve eksamen på skolen. Jeg er så sykt lei skolen og alt som har med den å gjøre. Jeg er lei av å ha fag og lei av å måtte tenke om morgenen at jeg må stå opp bare for å gå på skolen. Jaja, er bare fram til sommeren så er jeg ferdig for godt :3 
På onsdag var vi på fjellet for å se på VM i freestyle, jeg gleder meg litt til det, men så ser jeg ikke så mye frem til det heller siden vi skal reise opp kl halv 12 og være der til kl 5.. Jeg ble aldri ferdig med dette innlegget før nå, men vi hadde en utrolig kjekk dag på fjellet. Vi fant ut at vi heller skulle stå på ski en å se på. Angrer noe sykt nå da, jeg verker i hele høyre side av kroppen, fra skulderen og ned til ankelen..Har også fått noen saftige blåmerker etter jeg datt og landet oppå stave og skien.
På torsdag var vi på Haukeland sykehus, der vi fikk et langt og kjedelig foredrag om hvordan hjernen fungerer. Etter på så fikk vi gå rundt og se på skjeletter, små foster, hjerter, lunger osv.  Der fikk jeg lov til å holde ett ekte menneske hjerte. Det var litt kult og litt ekkelt. Tanken på at det hadde vert inni et menneske var litt ekkelt men det gikk fint. Så var vi på vilvitesenteret det var utrolig gøy (Legger bare ved en link, for da kan dere lese selv) http://www.vilvite.no/ 

På tirsdag bestillte jeg denne lille hærligheten fra England. Siden jeg er  blodfan av HIM (et LoveMetal band fra Finland) så måtte jeg bare ha denne også. Mamma begynner å bli litt irritert på alle HIM tingene jeg har. Jeg har smykke, klistremerker, plakater, 7 cd'er, tegninger jeg har laget Vurderer og kjøpe flere plakater og sån, men nett nå så har jeg minimalt med penger. Men hva kan jeg si da, jeg er hekta :P


Det kommer flere bilder senere :) 

~Axel~ 
09.03.2013 // 01:16 // Design // Kommentarer (0)

Hei dere. Jeg er tilbake, tror jeg.

Jeg vet.. Jeg sa jeg skulle blogge mer. Men, jaja.

Nå har jeg fått tak i et speilrefleks(som jeg skal beholde noen dager bare...)! Håper bloggmotivasjonen og insprasjonen kommer med det. Er glag for å ha det vertfall, selv om jeg ikke får beholdt det så lenge, eller, det vil si, jeg vet ikke hvor lenge jeg får beholdt det. Kommer litt ann på. Men vi krysser alle fingrene for at jeg får beholde det så lenge som mulig... Sant??

Et antrekk. Hadde det ikke på idag.. Men tror det blir morgensdagens.

- Vida

19.01.2013 // 01:24 // Design // Kommentarer (0)

DATATIME

Jeg vet jeg har vært borte en stund nå.. Men har nettopp starta på skolen igjen, selv om jeg egentlig ikke gjør så mye der har jeg innsett at det tar og ødelegger veldig mye. Jeg har helt mista alt mulig som kan kalles motivasjon for skole osv. Dette passer veldig dårlig siden eksamener og videregåendeskolesøking nermer seg.. Såja. Timingen min er det ingen som kan klage på! Jaddajaddaaa..... Em, kjeder meg. Nå holder vi på med ''norsk'' der vi har fått 3 uker på å skrive en A4 side om dialekta vår.. Sier seg selv at ingen gjør en drit.

Ha en fiiin dag.

- Vida

 

16.01.2013 // 12:08 // Design // Kommentarer (1)

JENJENHOUSE

06.01.2013 // 22:30 // Design // Kommentarer (2)

Dårlig blogging ..

Off. Har ikke blogga så mye i det siste.. Skolen har nettopp startet, tidlige morgener uten døgnrytme.. Jeg er ganske sliten. I mårra skal jeg bort og jeg går glipp av noe jeg så sykt skulle vært med på.. Men jaja.. Sitter å ser Pretty Little Liars nå, skal ut en tur snart.. Så kommer jeg hjem og kanskje det blir et innlegg før jeg drar på Lørdag, får se. Kommer til å bli mobilblogging.

//web kvalitet - Savner kameraet.

- Vida

04.01.2013 // 17:57 // Design // Kommentarer (1)

Dagens lille prosjekt


 Orginalbildet funnet her

Det startet vel egentlig med at jeg skulle finne en bakgrunn til sånn quotes-greie(husker ikke det norske ordet for det).. Men så endte det med at jeg rett og slett ble sittende og redigere det ene bilde til masse forskjellige versoner. Ganske stolt av resultatene også.

- Vida

01.01.2013 // 18:58 // Design // Kommentarer (0)

10 nyttårsforsett

Har lakt merke til at mange bloggere legger ut nyttårsforsettene sine.. Så siden jeg er helt uten insprasjon eller ideer til hva jeg skal blogge om, har jeg lagd meg noen jeg også.

1. Spise mer... Det er en dårlig vane, kun dårlig vane. Det er bare sånn. Jeg er ikke noe sånn anorexia kid ellerno.. Men, ja. Jeg bør spise mer. 

2. Drikke mindre... Du tenker kanskje alkohol med en gang du leser de ordene, men neida, haha! Jeg er ganske englebarn. [ Vil ikke snakke noe om på bloggen om jeg drikker eller ikke drikker, det gidder jeg ikke å dele med.. Internett. ] Nup! Jeg må drikke mindre vann, for som sakt spiser jeg lite.. Noen ganger når jeg er sulten tar jeg meg heller vann så jeg ikke kjenner det så godt, og det hjelper. Fordi jeg er for lat til å reise meg og finne noe å spise.

 bilde lånt fra naturalgrocers.com

Kanskje et litt idiotisk nyttårsforsett.. Men jeg føler jeg drikker vann 24/7, så det blir på en måte som en dårlig uvane..

3. Bygge opp imunforsvaret... Hahah!! Dette blir de styggeste nyttårsforsettene folk har sett noen gang, men håper du får deg en god latter hvertfall. Men, er faktisk ganske viktig! For jeg har sykt dårlig imunfosvar.. Jeg blir syk av den minste lille ting. Jeg var syk i 3 måndter en gang og borte fra skolen.. Blir også utrolig fort dårlig vist jeg går med for lite klær, spiser noe jeg ikke tåler eller er helt bra osv... Blir fort syk vertfall. Har du forslag til hva jeg kan spise for å få mer vitaminer i kroppen er det bare å komme med det.

4. Trene mer... Jeg må si jeg løper ganske mye vertfall... Når det er sommer og sånn. Om vinteren blir det kanskje bare litt styrketrening... Men det er lite. Her snakker vi 10 armhevinger toppen liksom, pluss litt andre øvelser(btw, har ikke muskler i kroppen).5. Holde bloggen aktiv... Er jo ganske godt i gang ''om jeg får si det selv'' men.. Kan altid bli bedre. Og kjenner jeg meg selv rett så er det bare over en viss periode før jeg går tum for insprasjon og rett å slett glemmer å blogge.. Så mister jeg dere fantastiske lesere og må starte helt på nytt igjen.. Det vil jeg ikke. Så skal prøve å gjøre det å blogge til en daglig rutine i 2013. Ønsk meg lykke til!♥

6. Bli mer åpen for nye folk... Syns jeg er ganske flink allerede. Men man kan altid gi mer av seg selv! Har ''nettopp'' flytta til en ny plass, så folk kjenner meg nok ikke så sykt her.. Vil gjærne bli bedre kjent med folka som bor her og la dem bli bedre kjent med meg som jeg er liksom.. Æ, vettafaen jeg. Denne forklaringa kan dra til helvete, ikke flink å sette ord på ting.

7. Komme meg mer ut... Møte folk, gå turer, være med familien osv.. Når man rett og slett ikke ''orker'' å være oppe eller ute ellernoe, og sitter på pcen å ser en eller annen idiotisk serie som man egentlig ikke har bruk for i det hele tatt i det ''virkelige liv''.. Da kan jeg heller kunne gjort noe ''fornuftig'' som jeg nevnte først.

8. Holde rommet mitt ryddig... Dette! Er sikkert det vanskeligste av alle forsettene mine!! Jeg kan trene som faen, være så sosial jeg vill, være den beste personen du noen gang har møtt, jeg kan spise ''tonn'' med mat daglig.. Men jeg er helt, helt sikker på at jeg aldri kommer til å greie å holde det jævla rommet ryddig!! 

9. Få døgnrytme... Noe jeg har ønska meg lenge. Bør snart innse at dette ønske ikke kommer til å fikse seg helt av seg selv... Men det blir nok bedre før skolen starter.

10. Få meg jobb... Om man ser på alt jeg ''trenger'' og sammenligner det med det jeg faktisk tjener... Er det ikke mye å skryte av for å si det sånn. Må jobber mer aktiv for å få meg en jobb.

Det var mine nyttårsforsett. Ganske stolt av dem. Se, klar for å sove jeg da!

- Vida

01.01.2013 // 04:05 // Design // Kommentarer (1)

010113


Ja. Da ver det 1. januar 2013! Føler meg mye mye bedre nå enn jeg gjorde for 3 timer siden, snakket litt med en kamerat og de tingene jeg likke liker ved nyttårsaften er over, jeg har roa meg.

Jeg hater Nyttårsraketter. Er ikke de pene mønstrene på himmelen jeg ikke liker ved dem.. Er bare det at jeg ikke liker lyden. Det er bare sånn, ikke nødvendig å spørre hvorfor. Nå sitter jeg på rommet mitt og slapper av.. Fin dag. Forresten så skal vi ikke til Hammerfest likevell. Personlig er jeg ganske glad for det, dere forstår kanskje at jeg ikke syns det høres veldig fristende ut å sitte presset sammen i en bil med småsøsknene mine sykt lenge for å komme til moren min sitt barndomsplass som jeg nesten ikke har noen forbinnelse med i det hele tatt.. Sove der en natt også dra hjem igjen. Selvfølgelig unner jeg mamma å komme tilbake til stedet der hun vokste opp. But i am selfish. Vi drar forresten ikke på grunn av dårlig vær.

- Vida

01.01.2013 // 02:58 // Design // Kommentarer (0)

Til Hammerfest

I morgen er det 2013! Sykt.. Har ikke noe insprasjon for tiden, skal til Hammerfest i mårra med familien min, morra mi sin barndomsplass. Så, ja. Håper 2013 blir bra! Håper jeg får sove i natt. Elsker dere trofaste lesere foresten, statestikken har gått veldig oppover i det siste, men er veldig lei for å si at det ikke kommer til å bli sånn kjempemye blogging på grunn av jeg skal til hammerfest de neste dagene. Såja. Lover jegersålykkelig innlegg snart!♥

( bilde lånt herfra )

- Vida

31.12.2012 // 19:18 // Design // Kommentarer (0)

Ehhhhhhh. Hei. Jeg er klein.

Bøsann. Idag har jeg ikke gjort så mye.. Vært hjemme, fått litt besøk, tror vi skal til et eller annen plass i mårra som jeg ikke aner hvor er ''yuhuu''. Som dere kanskje skjønner er ikke optimismen helt på topp akuratt nå.. Er sykt sliten. Sykdommen som jeg har snakket om i det siste, som var myemye bedre igår.. Tror jeg har fått et lite tilbakefall da, vondt i hode og halsen, pluss at jeg er sykt kvalm.. Men jeg har ikke feber ellernoe da! Så det er jo kjempefint...

web kvalitet.... fuck that shit. 

Beklager at dette var et litt '' deprimert '' innlegg.. men er utrolig sliten idag, å det må vell fram på bloggen det å?

- Vida

 

30.12.2012 // 23:19 // Design // Kommentarer (0)

Hellu

Da var endelig det nye gratisdesignet på plass! Fikk det fra flowerlover.blogg.no! Hun er flink. Tusen takk! Tok litt tid for akuratt når jeg skulle lagre hele greia gikk strømmen... Gud. Noen ganger elsker jeg Finnmark. 

Er så sykt trøtt! Har vært trøtt i hele dag. Gått rundt i halvsvime.. Ikke den beste bildekvaliteten eller kreativiteten idag.. Men, er vertfall et innlegg, baibai.

- Vida

25.10.2012 // 22:09 // Design // Kommentarer (2)

JEG FIKK DET TIL!

Jah, da har jeg fått endra designet da! Litt stolt, hehe! Fikk til og med til å endre skrifttypen! Men, har funni ut at det egentlig ikke er så vanskelig egentlig dah.. Bare og google ''problemet'' ditt.. Så markere og kopiere inn på rett plass.. Ikke gjør det selv, da fucker man opp hele dritten :) Vil gjerne takke/anbefale denne geniale tingen fra hestegaljente :Og bloggen jeg fikk designet fra var deiligdesign

-Stolt Vida^^

25.02.2012 // 11:08 // Design // Kommentarer (0)
hits