Redigeringsprogram til video.

Hei. Jeg har lyst og begynne å redigere filmer og lage filmer så jeg kan legge ut på youtube og sånt, så jeg lurte på om du hvet om et bra redigeringsprogram?
Vist du vet om noe vær så snill og legg igjen en kommentar :) 

 

~Axel~

15.01.2013 // 16:56 // Diverse // Kommentarer (0)

Øyebryn, Øyebryn...

Jo, nå skal dere høre. For lenge lenge siden.. Kjøpte jeg denne øyebrynspuddertingen på kicks. Alle går jo rundt med oversminka øyenbryn nå for tiden så tenkte jeg skulle prøve jeg å.. Har ikke gidda å bruke det orntlig, men i kveld tok jeg på ganske mye, å for første gang ble jeg faktisk fornøyd med det.

Hva syns dere? De der litt røde ut i lyset men er egentlig den brun da... Mørbrun. Hater egentlig å sminke meg! Er så stress å stå opp om mårran... Før man skal på skolen å se seg i speilet, å tenke ''gud! Jeg ser så stygg ut uten sminke!!'' også må man sminke seg... Så ser det pent ut før man går ut døra, men når man kommer på skolen har alt sammen forsvunnet for man bruker en sånn billigdrit som ikke tåler at man bor i Lakselv å her ''vinner'' (blåser) det fuckings mye! 

... Men jeg likte øyenbrynene da. De holder seg nok å tror jeg.

- Vida

28.12.2012 // 00:28 // Diverse // Kommentarer (0)

Natta sa man da

Okei, nå har jeg sottet oppe å sett på youtube hele dag.. Er sliten og trøtt, vondt i halsen osv.. 

Se hva jeg fant! Er de ikke skjønne?? Aww, ble litt sånn småforelska føler jeg. Elsker dyr! Enjoy vertfall, I am going to sleep bitches! 

- Vida

27.12.2012 // 03:59 // Diverse // Kommentarer (0)

GOD MORGEN

til alle dere som leser dette akuratt nå! Våkna rundt halv 1.. Fikk altså sove i natt, litt usikker på akuratt når jeg sovna men våkna vertfall opp med internettdelingen på mobilen på, iPoden under madrassen og susingen fra pcen. Er ikke helt sikker på når jeg sovna egentlig.. Haha. Umulig å si egentlig! Nå er jeg vertfall våken, og det er det viktigeste.

Og til de som er intresert; Det nye Samsung kameraet mitt suger♥ Men bedre enn ingenting da, skal jo ikke klage..

- Vida

26.12.2012 // 14:13 // Diverse // Kommentarer (1)

//bometi-bomp-bomp

Awww! Digg å tenke på at det er første juledag.. Fikk liksom ikke helt med meg at det var juleaften igår. Våkna liksom bare opp idag med fult av gaver på rommet og sykt vondt i magen. Haha, hangover. Neida♥. Våknet for ca 1 time siden, gikk opp å spiste julefrokost med laks, eggerøre og varme rundstykker. Deilig! Etter det har jeg gått igjennom gavene.. Som sakt, igår gikk altfor fort! Fikk nesten ikke sett igjennom dem engang lissom.. 


//usminka

Blir altid overlykkelig når jeg får gaver! Blir sykt glad bare ved tanken på at noen gidder å bruke tia si på å kjøpe en liten dritt til meg! Uansett, juleaften er himmelen. Hihi, gaver overalt! Også å se utrykket på folk når de åpner gavene jeg har kjøpt til dem er også så koselig! Nå skal jeg gå å fikse meg så jeg er ''klar'' for dagen. Tror egentlig bare jeg skal bli hjemme idag, er litt dårlig.. Mista stemmen. Men, ordner meg forde. Orker ikke gå rundt i nattklær hele dagen. Ha en fin 1.juledag♥ 

- Vida

25.12.2012 // 12:55 // Diverse // Kommentarer (1)

24 Desember og ingen julestemning

Som alle har fått med seg håper jeg så er det 24 desember i dag. Jeg ligger på sengen og venter på julestemninga. Jeg har ikke fått julestemning enda, noe som jeg pleier å få lenge før jul. I år er det noe som ikke stemmer og det er at vi ikke har fått snø. Jeg har prøvd og hørt på julemusikk, vi har pynta treet, vi har lagt alle gavene under treet alt er ferdig til morgendagen, men ikke noe som hjelper. Jeg håper det snør litt i natt så jeg kan få litt julestemning før jula er over =)

God Jul alle sammen, kos dere masse!

 

 

Axel

24.12.2012 // 00:19 // Diverse // Kommentarer (0)

Litt informasjon! + Axel trenger hjelp!

 

 

Hei til dere som leser dette. Vida som dere sikkert har merka, har ikke blogget på en stund. Vida har bedt meg om å si i fra at mangel på både motivasjon og kamera, har gjort att det har vert stille på blogg fronten. Det kommer til å være en pause der. Det var alt om den saken :3 

 

Så til det spennende

Jeg har da fått for meg at jeg skal gjøre noen rampestreker med folk. Det jeg har lyst til at dere som leser dette gjør er å gi meg en kommentar med noen av de  beste rampestrekene dere har!  Det hadde vert så utrolig gøy og se hva dere har som jeg ikke har kommet på enda. Så plis hjelp meg!  Jeg må bare si at det finnes ingen dumme rampestreker, ikke for meg i vertfall. Jeg tar i mot alt!

Her er da noen av de jeg har så langt: 
Lager til en vannkrig men har maling i ballongene i stedet.
Oreo kjeks med tannkrem¨
Plastikk på doen (gidder ikke gå i detalj, dere får tenke dere til resten xD )
Bytte ut sukker med salt når noen skal bake eller noe sånt. Eller bake noe med salt i stede for sukker og servere det. 

Det var noen av de jeg hadde. Så jeg håper at dere kan gi meg en kommentar med noen gode spøker i :D

 

 

Vær så snill hjelp meg!!!

~Axel~ 

 

 

 

 

 

 

En liten smakebit av The Dudesons <3 

10.12.2012 // 01:36 // Diverse // Kommentarer (0)

Go to gate


Her er noen bilder fra idag..

Vist dere ser nøye på det ene bildet, ser dere det står (gate) 19 F-M. Var selvfølgelig A-F der å, men det var lengere bak. Men vertfall, idag erfarte jeg at gate 19 og alle A'ene og F'ene dens er den mest innestengte, gjemte, mørkeste avkroken på gardemoen. Det er dit småflyene kommer for å laste på de få passasjerene sine for så å kjøre av gårde til småsmå byer. Man føler seg liksom litt glemt der man går bortover... Det tar sykt lang tid å gå dit, å når man først har kommet seg dit å går inn gjennom døra der det står 19 A-M (ellerno) på, så oppdager man at man ikke kommer seg tilbake andre veien! Jeg pleier altid å forsikre meg om at jeg har funnet gaten min før jeg kjøper ting på kjosken osv.. Så jeg fikk ikke kjøpt meg en liten tyggis engang før jeg kom meg inn. Fant i lomma da. Så gikk bra meneh. Etter det var det bare å gå, gjennom jækli lange ganger, helt til jeg kom til gate 19F. Der fant jeg ut at mitt kjære fly ikke kom før en time. Så var bare å sitte seg ned, sulten, slapp og sliten etter den lange gåturen...

Men nå er jeg hjemme, å det er det som teller.

- Vida

19.11.2012 // 19:46 // Diverse // Kommentarer (0)

Internat

Ja, vet ikke om jeg har fortalt om det før, men nå er jeg vertfall på Tyrifjorden videregående skole. Det er en internatskole der 10ene klassinger fra hele Norge får komme å se hvordan internalinet er.. Så da var vi her da.

Jah.. Så siden jeg er her og det lissom er opplegg hele tiden så bilr det nok ikke så mye blogging fra meg... Håper dere overlever uten meg. Hade.

-Vida

15.11.2012 // 19:50 // Diverse // Kommentarer (0)

Da satt vi her.

Jah. Da satt jeg her på senga med pcen i fanget.. Skal prøve å blogge. Tror egentlig ikke jeg er et menneske som er skapt for blogging men. Syns det er gøy likevell. Nå er det bare en dag til jeg skal ned til Buskerud igjen, Drammen med noen søte venner også vidre til ''prøvetid'' på Tyrifjorden videregående, der jeg vurderer å gå på internat til neste år. Er en sykt vanskelig. Men håper det kommer til å bli lettere å velge når jeg får kommet dit å sett hvordan det er der! 

Bildene var allerede av sykt dårlig kvalitet tatt på et solariumsrom med blått lys av en iPod.. Så jeg kunne likegodt gjøre dem til svarthvit.

- Vida

13.11.2012 // 16:41 // Diverse // Kommentarer (0)

Nytt design

Dere har kanskje merka at vi har byttet design igjen?.. For dere som ikke har det eller er nye lesere, så har vi det. Egentlig lenge siden nå, men jaja. Syns designet er fint hvertfall, det jeg liksom vil fram til.... Gud. Lover innlegg i løpet av dagen!

- Vida

04.11.2012 // 18:07 // Diverse // Kommentarer (0)

jessda...

okei, nå skal dere høre "the sad story of my life". Jeg ødla kameraet mitt og har mista laderen til pcen min. Trist ikke sant? Det vil si; jeg har ikke mista den, men jeg tror den havna i bagen til faren min og siden har ingen sett den. vi har bestemt oss for å skylde på flyet. Kameraet greide jeg ganske enkelt å mist i bakken. Så blir nok ikke så mange innlegg med bilder fra meg. Men skal gjøre mitt beste for å blogge likevell!

- Vida
01.10.2012 // 07:23 // Diverse // Kommentarer (0)

Skryt litt mer a!


Hihi, er litt stolt. Egentlig er det ikke så sykt stort, de fleste har lissom minst en apple-ting for tia føler jeg. Men jeg blir overlykkelig av dem minste ting! Hihi! Så jeg er glad nå og da må jeg lissom blogge om det! 

- Vida

18.09.2012 // 22:30 // Diverse // Kommentarer (2)

Ready for bed


... Okeida. Ikke helt klar. Men jeg må. Så natta. Faren min tar nettet uansett, så nå skal jeg gjøre noen forsinka lekser også er det senga! Blogges i mårra da.

- Vida

04.09.2012 // 22:28 // Diverse // Kommentarer (0)

Tilbake!

Da var jeg tilbake, driver å redigerer bilder og håper intenst Axel ikke skal slutte, kunne godt skrevet en laaang tekst akuratt nå.. Men er faen ikke noe flink til sånt! Så må heller ringe han en gang.. Tror det er bedre..


Masse bilder kommer snart!♥

- Vida

03.09.2012 // 15:11 // Diverse // Kommentarer (0)

Sov jeg i natt ?

Som jeg skreiv i nattainlegget for en stund siden, skulle jeg prøve å sove normalt i natt.. Det funka jævli dårlig. Jeg lå oppe i noen timer å prøvde å sove, før jeg gav opp. Logga på pcen og begynte å skrape av neglelakk...Så ; Nei. Sov ikke. Ønsker meg døgnrytme mer enn noe annet i komfirmasjonsgave.

- Vida

31.08.2012 // 11:11 // Diverse // Kommentarer (0)

Heioghopp !


yeye. Så var vi her igjen! I Lakselv.. Som du ser blei flyet vårt utsatt så det er enda lengere til jeg får komme ned til normale omgivelser. Det skulle egentlig gått nå om et kvarter, men på grunn av to enkle ord og 4 tall blir alt forsinka! Er så dritt. Vi kommer til å få litt stress med alt som skal bakes og kjøpes inn.. Men.. Det får vell gå da. Snufs.
Men, som den gode bloggeren jeg er var det første jeg gjorde da vi kom tilbake å låse meg inn på badet, si jeg skal fikse no, logge meg rett på blogg.no og informere dere om mitt spennende liv og hva som skjer akuratt i Vida's lille verden. Hope you enjoy it. 

- Vida

31.08.2012 // 11:08 // Diverse // Kommentarer (1)

Natta!

Da skal jeg prøve å legge meg! Det blir en utrolig utfordring for meg å legge seg men skal prøve,mehe. Har ikke sovet så godt i det siste, som jeg har nevnt tidligere. Men igår natt fikk jeg sove ganske orntlig. Bortsett fra at jeg sovna rundt 17, våkna 22, sovna 22, våkna 5. Tror jeg! Tror jeg var våken litt mellom 22 og fem men helt erlig så har  jeg nessen ikke peil! Husker ikke så mye. Dagene før der har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt.. Så kryss fingre folkens for at jeg får sove idag!♥  Hadde vært deilig med en hel natts søvn! 

Har også pakka da, en del! For som jeg også har sagt litt før idag så skal jeg komfirmere meg, skal ''hjem'' til Sætre!!!♥ Gleder meg! (Tror værtfall jeg har sakt det før...)Se! Pakka og greier! Stolt!♥ Sov godt! 

- Vida

30.08.2012 // 23:55 // Diverse // Kommentarer (1)
hits