Gaming innlegg ftw!

Jeg har tenkt litt og jeg har funnet ut av at jeg skal forsette å blogge. Jeg skal blogge om det som faktisk liker og det jeg koser meg med,  Altså tv spill, data spill osv. :D 

 

Det første spille jeg skal starte med er spillet Limbo. Limbo får du til pc og xbox. Det er ett lett spill og spille, de enesete tastene du trenger og bruke er piltastene og ctrl. 

Hovedpersonen er en navnløs gutt som våkner opp mitt i skogen, uten og vite hvordan eller hvorfor han er der. Han prøver å finne søsteren sin som er blitt borte. De eneste menneskene han møter,  enten angriper han, rømmer fra han eller er døde. Får å nå til søsteren din, så må du igjenomm ein rekke pussle oppgaver. Spillet har ein litt mørk og dyster stemning. De som byggde spillet forventet at de som spiller skal mislykkes før de finner den rette løsningen, de kalte spillestilen "prøving og død". Med litt groteske måter og dø på så ville dei styre spilleren fra uburklige løsninger.
 

Min mening om spillet er att det er et bra spill. Det kunne vert litt lengre kansje, men ellers er det bra. Den skummle stemningen blandet med pussletingen du må igjenomm gjør spillet så utrolig bra. :D Jeg har spillt det i et par timer kansje, og jeg sliter. Du kan bli litt frustrert vist du står fast på samme tingen i over lang tid. (Jeg satt fast i over 40min på samme ting.) Men jeg klarte det til slutt. Det høres kansje helt teit ut når jeg skriver det på denne måten, men jeg anbefaler det! Det er utorlig gøy underholdning. 

Jeg anbefaler dette spille til alle som har litt tolmodighet og til alle som vill ha noe litt utenom det vanlige :D 

 

 

 Så her er noen bilder fra spillet og spille traileren. Jeg håper dere liker det!

  


Q: Har du prøvd spillet? Hvis du har, hva synes du om det. Vist ikke, vill du prøve det? 

 

~Axel~

21.11.2012 // 12:30 // Gaming // Kommentarer (2)
hits