240113

Har ikke redigeringsprogram på denne pcen.. Og har ikke tid rett å slett til å redigere det.. Altfor trøtt. Får bli sånn.

Idag har egentlig vært en ganske stressende dag.. Orker ikke blogge så mye, men har værtfall vært ute litt, gymma ( må starte å trene oftere, var utrolig deilig ) kom hjem for litt siden og tokk en helt grei ansiktsmaske fra ANDREA. Kommer ikke fram på bildet at den er derfra, men det skulle stått i venstre hjørne.

Blogger fra broren min sin pc nå for min er ødlagt.. Er derfor jeg ikke har blogga så mye i det site, men nå har jeg fått iPoden min tilbake så går nok bra. Sov godt alle sammen! Jeg skal værtfall prøve å sovne tidlig idag.. Så nattnatt.

- Vida

25.01.2013 // 00:26 // Hverdag // Kommentarer (0)

Snart 2013 !

Oii! Gikk nettopp opp for meg at det bare er 3 dager til 2013! Synes ikke det er lenge siden jeg tenkte ''oi, 2011 gikk fort'' liksom, og nå er det vist 2013... Hvor i blir dagene av egentlig? Uff, også er det sikkert skole etter det igjen.. Er faktisk ikke sikker på når vi starter, men det finner jeg nok fort nok ut av Se hvor søtnosen fant ut hvor han skulle sove i natt, haha. Han er litt skjønn da? Han er herlig. Hatt han siden han var katteunge. Awwi. Har forresten vært litt ''uaktiv'' i forhold til de siste dagene idag.. Formen har blitt verre, det eneste jeg har gjort idag er å sove. Men stemmen min er tilbake. Kanskje gud er glad i meg likevell?

- Vida 

28.12.2012 // 19:47 // Hverdag // Kommentarer (0)

* Kreativ overskrift *

Hei, har nettopp funnet ut at jeg aldri kommer til å få sove i natt... Har også oppdaget at jeg er syk. Mye man kan finne ut av på så få timer sant? Jæjæ. Har mista stemmen, bare hvisker når jeg prøver å rope.. Sykt irriterende. Pluss at jeg føler meg veldig slapp(samtidig som jeg er hyper, blir det rundt 2/3 på natta, hihi). Ingen god kombinasjon. Pluss at jeg hoster! Åh, herregud. Spør hvem som helst! Når jeg hoster høres det ut som en katt hoster opp en hårball eller blir trokka på. Kommer litt ann på om jeg hoster eller nyser.. Ikke at jeg kan forskjell. 

Kjeder meg litt sånn mye akuratt nå.. Trekt 3G og dårlig internet deling er alt jeg har som underholdning "tenk så synd på oss i Norge det er asså.."

Drøm søtt, søte fine, levende mennesker

- mobilblogg fra Vida.

26.12.2012 // 03:04 // Hverdag // Kommentarer (0)

Photo - My home


Fordi jeg likte bildet.

- Vida

04.11.2012 // 20:35 // Hverdag // Kommentarer (0)

Småtingbare.


Veit ikke hva jeg skal blogge om men tenkte jeg skulle legge ut randoms fra idag
Litt for stor jakke♥

Idag ar jeg ikke gjort så mye egentlig. Vært en tur på skolen og fikk ikke finne på noe med noen for jeg måtte hjem å pakke... Sukk. Jeg har vært en liten tur å gått. Men i mårgen skal jeg HJEM! Til Filtvedt/Sætre/Hurum!♥ Awi! Gleder meg!! Til komfirmasjonen min! Det blir bra, får truffet et parr venner å!
#erdinogjegerfornøydmeddet!

- Vida
30.08.2012 // 20:04 // Hverdag // Kommentarer (5)
hits