240113

Har ikke redigeringsprogram på denne pcen.. Og har ikke tid rett å slett til å redigere det.. Altfor trøtt. Får bli sånn.

Idag har egentlig vært en ganske stressende dag.. Orker ikke blogge så mye, men har værtfall vært ute litt, gymma ( må starte å trene oftere, var utrolig deilig ) kom hjem for litt siden og tokk en helt grei ansiktsmaske fra ANDREA. Kommer ikke fram på bildet at den er derfra, men det skulle stått i venstre hjørne.

Blogger fra broren min sin pc nå for min er ødlagt.. Er derfor jeg ikke har blogga så mye i det site, men nå har jeg fått iPoden min tilbake så går nok bra. Sov godt alle sammen! Jeg skal værtfall prøve å sovne tidlig idag.. Så nattnatt.

- Vida

25.01.2013 // 00:26 // Hverdag // Kommentarer (0)

Who to get ready for a night out

Jajajaja. Håper dere forstår at det er en parodi.. :) Syns den var utrolig bra, måtte bare dele den.

- Vida

19.01.2013 // 15:40 // Videoblogger / Videoer // Kommentarer (0)

Hei dere. Jeg er tilbake, tror jeg.

Jeg vet.. Jeg sa jeg skulle blogge mer. Men, jaja.

Nå har jeg fått tak i et speilrefleks(som jeg skal beholde noen dager bare...)! Håper bloggmotivasjonen og insprasjonen kommer med det. Er glag for å ha det vertfall, selv om jeg ikke får beholdt det så lenge, eller, det vil si, jeg vet ikke hvor lenge jeg får beholdt det. Kommer litt ann på. Men vi krysser alle fingrene for at jeg får beholde det så lenge som mulig... Sant??

Et antrekk. Hadde det ikke på idag.. Men tror det blir morgensdagens.

- Vida

19.01.2013 // 01:24 // Design // Kommentarer (0)

DATATIME

Jeg vet jeg har vært borte en stund nå.. Men har nettopp starta på skolen igjen, selv om jeg egentlig ikke gjør så mye der har jeg innsett at det tar og ødelegger veldig mye. Jeg har helt mista alt mulig som kan kalles motivasjon for skole osv. Dette passer veldig dårlig siden eksamener og videregåendeskolesøking nermer seg.. Såja. Timingen min er det ingen som kan klage på! Jaddajaddaaa..... Em, kjeder meg. Nå holder vi på med ''norsk'' der vi har fått 3 uker på å skrive en A4 side om dialekta vår.. Sier seg selv at ingen gjør en drit.

Ha en fiiin dag.

- Vida

 

16.01.2013 // 12:08 // Design // Kommentarer (1)

Redigeringsprogram til video.

Hei. Jeg har lyst og begynne å redigere filmer og lage filmer så jeg kan legge ut på youtube og sånt, så jeg lurte på om du hvet om et bra redigeringsprogram?
Vist du vet om noe vær så snill og legg igjen en kommentar :) 

 

~Axel~

15.01.2013 // 16:56 // Diverse // Kommentarer (0)

HIM

Har du noen gang funnet et band der du liker alle sangene nett like mye og der du ikke har funnet en eneste sang du ikke liker?  Det har jeg, jeg har hørt på dette bandet en god stund nå og jeg er forsatt ikke lei. Den første cd'en jeg kjøpte var på en bruktbutikk, jeg såg på cd'en og synest bilde var sykt stilig så jeg kjøpte den. Lite viste jeg at det kom til å bli mitt favoritt band. Etter jeg hadde hørt litt fant jeg ut at jeg hadde lyst og høre flere sanger, så jeg kjøpte meg fire cd'er på nettet også fikk jeg to til jul. Bandet jeg her hekta på er HIM. HIM er en finsk Love Metal- gruppe, HIM ble dannet i 1991. HIM er det første og eneste rockebandet fra finland som har solgt til gull i USA. 

 

Heartagram er HIM sitt symbol. Det blir sett på som det morderne yin og yang siden det er en kryssning mellom et hjerte og et pentagram. Det symboliserer den perfekte kontrasten mellom liv og død eller kjærlighet og hat. 

Jeg er bare helt forelska i HIM, det er vansklig og forklare og det er sikkert ingen som skjønner hvorfor jeg er blitt hekta på dette bandet, men det er bare noe med sangene og alt som gjør det så bra. 
The Sacrament

 

Dette var den første sangen jeg hørte, dette var sangen som fikk meg hekta på HIM. 

HIM er et fantastisk band, vist du er lei av all musikk bør du sjekke ut HIM. 


Q:Hva er ditt yndlings band? 
Q:Hva synes du om HIM?


~Axel~

 

14.01.2013 // 19:29 // Musikk // Kommentarer (2)

JENJENHOUSE

06.01.2013 // 22:30 // Design // Kommentarer (2)

Dårlig blogging ..

Off. Har ikke blogga så mye i det siste.. Skolen har nettopp startet, tidlige morgener uten døgnrytme.. Jeg er ganske sliten. I mårra skal jeg bort og jeg går glipp av noe jeg så sykt skulle vært med på.. Men jaja.. Sitter å ser Pretty Little Liars nå, skal ut en tur snart.. Så kommer jeg hjem og kanskje det blir et innlegg før jeg drar på Lørdag, får se. Kommer til å bli mobilblogging.

//web kvalitet - Savner kameraet.

- Vida

04.01.2013 // 17:57 // Design // Kommentarer (1)

Dagens lille prosjekt


 Orginalbildet funnet her

Det startet vel egentlig med at jeg skulle finne en bakgrunn til sånn quotes-greie(husker ikke det norske ordet for det).. Men så endte det med at jeg rett og slett ble sittende og redigere det ene bilde til masse forskjellige versoner. Ganske stolt av resultatene også.

- Vida

01.01.2013 // 18:58 // Design // Kommentarer (0)

Ylvis

Oppdaget nettopp at Ylvis-brødrene finnes på spotify. Noen av dere tenker kanskje ''awww, velkommen etter.'' og andre igjen gir shiten i om Ylvis er på spotify eller ikke. Men jeg hørte nettopp igjennom sangene deres.. Og satan! Jeg bare dele noen av dem med dere, de er så geniale. Så sykt gjennomførte. 

- Vida

01.01.2013 // 15:08 // Musikk // Kommentarer (1)

10 nyttårsforsett

Har lakt merke til at mange bloggere legger ut nyttårsforsettene sine.. Så siden jeg er helt uten insprasjon eller ideer til hva jeg skal blogge om, har jeg lagd meg noen jeg også.

1. Spise mer... Det er en dårlig vane, kun dårlig vane. Det er bare sånn. Jeg er ikke noe sånn anorexia kid ellerno.. Men, ja. Jeg bør spise mer. 

2. Drikke mindre... Du tenker kanskje alkohol med en gang du leser de ordene, men neida, haha! Jeg er ganske englebarn. [ Vil ikke snakke noe om på bloggen om jeg drikker eller ikke drikker, det gidder jeg ikke å dele med.. Internett. ] Nup! Jeg må drikke mindre vann, for som sakt spiser jeg lite.. Noen ganger når jeg er sulten tar jeg meg heller vann så jeg ikke kjenner det så godt, og det hjelper. Fordi jeg er for lat til å reise meg og finne noe å spise.

 bilde lånt fra naturalgrocers.com

Kanskje et litt idiotisk nyttårsforsett.. Men jeg føler jeg drikker vann 24/7, så det blir på en måte som en dårlig uvane..

3. Bygge opp imunforsvaret... Hahah!! Dette blir de styggeste nyttårsforsettene folk har sett noen gang, men håper du får deg en god latter hvertfall. Men, er faktisk ganske viktig! For jeg har sykt dårlig imunfosvar.. Jeg blir syk av den minste lille ting. Jeg var syk i 3 måndter en gang og borte fra skolen.. Blir også utrolig fort dårlig vist jeg går med for lite klær, spiser noe jeg ikke tåler eller er helt bra osv... Blir fort syk vertfall. Har du forslag til hva jeg kan spise for å få mer vitaminer i kroppen er det bare å komme med det.

4. Trene mer... Jeg må si jeg løper ganske mye vertfall... Når det er sommer og sånn. Om vinteren blir det kanskje bare litt styrketrening... Men det er lite. Her snakker vi 10 armhevinger toppen liksom, pluss litt andre øvelser(btw, har ikke muskler i kroppen).5. Holde bloggen aktiv... Er jo ganske godt i gang ''om jeg får si det selv'' men.. Kan altid bli bedre. Og kjenner jeg meg selv rett så er det bare over en viss periode før jeg går tum for insprasjon og rett å slett glemmer å blogge.. Så mister jeg dere fantastiske lesere og må starte helt på nytt igjen.. Det vil jeg ikke. Så skal prøve å gjøre det å blogge til en daglig rutine i 2013. Ønsk meg lykke til!♥

6. Bli mer åpen for nye folk... Syns jeg er ganske flink allerede. Men man kan altid gi mer av seg selv! Har ''nettopp'' flytta til en ny plass, så folk kjenner meg nok ikke så sykt her.. Vil gjærne bli bedre kjent med folka som bor her og la dem bli bedre kjent med meg som jeg er liksom.. Æ, vettafaen jeg. Denne forklaringa kan dra til helvete, ikke flink å sette ord på ting.

7. Komme meg mer ut... Møte folk, gå turer, være med familien osv.. Når man rett og slett ikke ''orker'' å være oppe eller ute ellernoe, og sitter på pcen å ser en eller annen idiotisk serie som man egentlig ikke har bruk for i det hele tatt i det ''virkelige liv''.. Da kan jeg heller kunne gjort noe ''fornuftig'' som jeg nevnte først.

8. Holde rommet mitt ryddig... Dette! Er sikkert det vanskeligste av alle forsettene mine!! Jeg kan trene som faen, være så sosial jeg vill, være den beste personen du noen gang har møtt, jeg kan spise ''tonn'' med mat daglig.. Men jeg er helt, helt sikker på at jeg aldri kommer til å greie å holde det jævla rommet ryddig!! 

9. Få døgnrytme... Noe jeg har ønska meg lenge. Bør snart innse at dette ønske ikke kommer til å fikse seg helt av seg selv... Men det blir nok bedre før skolen starter.

10. Få meg jobb... Om man ser på alt jeg ''trenger'' og sammenligner det med det jeg faktisk tjener... Er det ikke mye å skryte av for å si det sånn. Må jobber mer aktiv for å få meg en jobb.

Det var mine nyttårsforsett. Ganske stolt av dem. Se, klar for å sove jeg da!

- Vida

01.01.2013 // 04:05 // Design // Kommentarer (1)

010113


Ja. Da ver det 1. januar 2013! Føler meg mye mye bedre nå enn jeg gjorde for 3 timer siden, snakket litt med en kamerat og de tingene jeg likke liker ved nyttårsaften er over, jeg har roa meg.

Jeg hater Nyttårsraketter. Er ikke de pene mønstrene på himmelen jeg ikke liker ved dem.. Er bare det at jeg ikke liker lyden. Det er bare sånn, ikke nødvendig å spørre hvorfor. Nå sitter jeg på rommet mitt og slapper av.. Fin dag. Forresten så skal vi ikke til Hammerfest likevell. Personlig er jeg ganske glad for det, dere forstår kanskje at jeg ikke syns det høres veldig fristende ut å sitte presset sammen i en bil med småsøsknene mine sykt lenge for å komme til moren min sitt barndomsplass som jeg nesten ikke har noen forbinnelse med i det hele tatt.. Sove der en natt også dra hjem igjen. Selvfølgelig unner jeg mamma å komme tilbake til stedet der hun vokste opp. But i am selfish. Vi drar forresten ikke på grunn av dårlig vær.

- Vida

01.01.2013 // 02:58 // Design // Kommentarer (0)
hits