The hunger games igjen =P

Ok. Jeg vet jeg suuuuger på å blogge. Det er minnimalt med blogging for tida :C 
Jeg kommer vell heller ikke til å bli noe flinkere til det heller..Men som jeg har sagt 100 ganger før..Jeg skal prøve!!

Men vertfall i går var jeg  på The Hungergames! Beste kinoen jeg har vert på, på lenge! Jeg bare digger den filmen!! Nå gleder jeg meg som en liten unge til å lese bøkene. 

Denne sangen ble laget etter filmen. Bandet Honor Society ble innspirert av filmen, og lagde denne bra sangen.  Jeg fikk en litt god følelse når jeg hører denne etter å ha sett filmen. =)

26.03.2012 // 15:58 // Blogg // Kommentarer (0)

^-^

Kjeder meg litt... Men når vi var igang å blogge ! Syns disse bildene/sitatene er søte, hehe^^

- Vida

15.03.2012 // 12:06 // Blogg // Kommentarer (1)

Hjemme

Da var vi hjemme fra skolen idag da.. Sukk. Igår måtte jeg hjem fra skolen etter tre timer for det føltes ut som jeg holdt på å besvime og har sykt vondt i hodet.. Ikke gøy! Idag har jeg fortsatt ganske vondt i hode, pluss at jeg nesten ikke greier å gå.. Sykt støl i beina. Har sotti og sett på den nett tv lenge.. Også har jeg tatt litt bilder.. Wuhu, istede for å ha mat og helse med venna mine på skolen..

 Jah, et av resultatene av min innholdsrike dag så langt(:

 

- Takk for at du gadd å lese! :D

- Vida

15.03.2012 // 11:53 // Blogg // Kommentarer (0)

Det er ikke E i SAFARI

 Ingenting henger på greip lenger.. Jeg er full av randomness! WARNING RANDOMNESS AHEAD!!!!

Gummybears are chasing me, one is red and one is blue the green one is trying to steal my shoe.
Now i'm running for my life, because the red one got a KNIFE 

 Fact of life...After Monday & Tuesday, even the calendar says W T F !!

when I opened the fridge, there was a piece of pie and it had a note saying "don't eat me!" I said, don't worry, I don't eat notes.

 

 

A good friend would bail me out of jail. My best friend would be sitting in the cell next to me screaming, "THAT WAS AWESOME!" 

When people tell me to "Go To Hell" I just smile and say,"I Cant The Devil Still Has That Restraining Order On Me!" 
Når folk sier "Dra til Hæ******" Så bare smiler jeg og sier "Eg kan ikkje, eg har besøksforbud endå!" x)  

 

 

 

Nei, trur da e på tide å legga seg....Snakkes 

-Axel 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Jeg er ikke gal!*   *Jeg er bare j**** random*

13.03.2012 // 21:37 // Blogg // Kommentarer (0)

Jobbing + Bear Grylls!!

Ja, så var det å skrive ett innlegg da! Det er ikke så lett nei, nå ligger jeg strekk ut på gulvet til jenta jeg bor med. Trøtt og sliten etter å ha vert på hotellet og jobba. Men men skal ikke klage, det er jo kjekt på jobb men folket på jobb liker ikke snakke så mye (Det jeg har fått inntrykk av). Men det er morro for det, det er 3 stykk på jobb som gjør alt litt bedre! De finner alltid på masse sprøtt og rart. 

Da er det 1 dager igjen til jeg skal til Bergen å møte Bear Grylls. Fikk 2 billeter til bursdagen, nå  gleder jeg meg som en liten unge!!  For dere som ikke vet hvem  Bear Grylls er, så er han personen som har mann mot natur.  (Bilder under)

*Bilde fra google* Der har du ett bilde av helten min! =)


*Bilde fra google* Her bygger han seg sove plass..

Jeg digger Man VS Wild (Mann mot natur på norsk), sykt bra program.
Alle hadde fått med seg att jeg digger han, så jeg fikk boka hans til jul. Boka handler om turen hans opp Mount Everest som 23åring. Er ikke helt ferdig med boka enda, men jeg skal prøve å få den signert. Det hadde vert noe!

 

*har laga (A)* 

Men det var litt av det som skjer i mitt liv, Snakkes.

-Axel 

 

13.03.2012 // 17:21 // Blogg // Kommentarer (0)

Aktivitetsdag med klassen.

 Et bilde sier mer enn ord vet dere ;)

 

Tok litt bilder å.. Det var det vi gjorde. Her kommer de!

 


Det var litt nice syns jeg..

 


Awww! Bj(kjæresten)! .. Vi hadde veldig mye å gjøre,, så oppdaga jeg dette.. Måtte bare dele det, hehe, var på jakka mi^^Har glemt hva det egentlig står for jeg , haha !

 


Hehe, blir ikke så høy kvalitet på bildene.... Er ikke så bortskjemt og har speilrefleks jeg! Selv om jeg ønsker meg det....

 

- Vida

 

 

 

 

12.03.2012 // 18:42 // Blogg // Kommentarer (0)

Joggetur + Is = Sklitur

Hehe, enderlig fikk jeg tid til å poste dette innlegget! Som overskriften sier, ble det en slags tur på meg og vennina mi idag! Bedre enn ikkeno, godt å komme seg litt ut da(: Vi tok til og med bilder!
Er den ikke søt når den er sint?

 


Jah.. Fotografen.

 


Skadtvedt felt 3.. Syns det var så fin himmel, og flink fotograf som jeg er måtte jeg jo ta bilde. Men må bare si sorry til folket for at dette var de beste bildene jeg/vi greide og komme opp med.. Vi har tatt en video å, men vet ikke helt om det kommer ut... Kanskje en gang jeg har 0 selvrespekt! Gled dere, det er ofte ;)

- Vida(:

11.03.2012 // 22:59 // Blogg // Kommentarer (1)

Sverigetur♥

Hehe, ja. Igår var jeg og to venniner (anitaworld.blogg.no ♥ ) i Sverige! Det var kos... Off, jeg har kommet litt ut av blogginga nå men ska prøve og komme inn i det igjen!(: Har til og med tatt blider .. ! Med lånt kamera da, men skal snart få eget, ikke speilrefleks.. Vertfall så var vi i Sverige, på Nordby, jeg fikk 400 kr, akkurat nokk til en koselig shopping'tur! Her er innkjøpene mine :


Bik bok - 149 kr


Gina Tricot - 79 kr

+ en sløyfe (10 kr) og en hårspray(49 fra kicks)

Tok også noen random bilder og de kommer her ;)
Syns den var litt fin jeg

 


Altid like fin♥
Kooslig tur!

- Vida

11.03.2012 // 17:10 // Blogg // Kommentarer (2)

Her er jeg igjen!

Sorry folkens, er en stund siden jeg har blogga nå. Har hatt det litt travelt i det siste.. Nå  med praksisen og hele greia.. Er ikke ferdig før sent på dagen og er dødstrøtt når jeg kommer hjem igjen :c Jeg jobber på ett hotelkjøkken der jeg bor. Det er ganske kjekt det, men de jeg jobber med snakker ikke til oss som er nye (Det føles vertfall sån) Men men skal ikke klage da, jeg starta på mandag og har nå vert der i 3 dager. Bare 13 dager igjen =P
 Men det er ingen unnskyldning jeg vet det.. Men nå er jeg tilbake og skal prøve å blogge daglig. Det er jo ikke så lett, siden det ikke skjer så mye i livet mitt som er verdt å blogge om.. HAHA! =P

 

Q: Hva driver du med akkurrat nå? 

 

Snakkes 

-Axel

 

 

07.03.2012 // 19:24 // Blogg // Kommentarer (0)

Vet Ikke.

Nå sitter vi i klasserommet og jeg skal lage en presentasjon om kristendommen .. Det er det eneste vi skal gjøre denne uka ! Ganske chill egenetlig ! Den skal være på 15 min , men jeg tror jeg kommer til og klare det fint ! Lissom, faren min er prest og jeg er ganske kristen.. Såh, ja. Blir braa ! Vi kjeder oss .

Demi Lovato - Fix a heart

Nå skal vi hjem ! Hade^^ Nokk et kort innlegg

- Vida

06.03.2012 // 13:48 // Blogg // Kommentarer (0)

Lite innlegg.

Sorry for lite blogging! Off, har hatt så mange forskjellige blogger.. Og alle har jeg slutta og blogge på fordi jeg rett og slett ikke finner på noe og blogge om.. Det skal ikke skje med denne! Har vært litt opptatt i helga, har vært med Bjørnar to dager på rad!<3 Også har jeg vært i Drammen.. Nå er jeg endelig hjemme, har fått satt meg ned og klar for og skrive et innlegg!

 Jah, dette var vell innlegget? Blir kort for skal snart legge meg tror jeg + har ikke no mer og skrive, hehe!

 

-Lover og bli mer aktiv!

-Vida

04.03.2012 // 22:34 // Blogg // Kommentarer (0)

Simba er ondskapsfull!

Er så trøtt nå... Jeg ble vekka av katten kl 5 i dagtidlig.. Han er jo kjempe grei, men når han blir rastløs springer han rundt og vekker deg. Han fikk låv og sove nede på rommet mitt med meg, noe jeg ikke skulle latt han få låv til.. Uansett som jeg sa vekkte Simba meg kl 5, så jeg fikk ikke sove igjen før kl var rundt halv 8... Nå er kl halv fire og jeg har mye pakking å gjøre men er så trøtt. Bussen min går ti over seks så får vell starte med pakkinga... 
 

 


Det er morgenkatten delux.. X) Men han er jo så søt så kan jo ikke bli sur på han. 

Vi snakkes!

-Axel

04.03.2012 // 15:37 // Blogg // Kommentarer (0)

Beste dagen på lenge!!

Hadde beste dagen på lenge!  
Jeg hadde besøk av vennina mi, vi har vært venner siden barnehagen! Det er koslig, har ikke sett henne på lenge  da... Vi hadde det kjempe morro, vi pleier ikke gjøre så mye egentlig men bare det og henge med henne er kjekt.
Vi gjør jo noe da, vi lagde middag sammen, så etterpå hadde vi kakao med krem og sjokolade <3 

Jeg hadde masse bilder, men finner de ikke nå D:  Så jeg skal legge de ut når jeg finner de igjen!  

 

 

Men det var alt jeg hadde så vi snakkes og bildene kommer senere!!

-Axel


 

02.03.2012 // 16:12 // Blogg // Kommentarer (0)
hits