Hvorfor hater så mange Justin Bieber?

Hvorfor er det så mange som hater Justin Bieber? Hva er det han har gjort deg for noe?


Jeg er ikke en super Justin Bieber  fan, men jeg hater han ikke for det. Jeg hører faktisk på noe av musikken hans.
Det er ikke så mange av vennene mine som vet for da hadde de sett på meg som teit og rar osv. Det synes jeg er teit, bare fordi jeg hører på musikken hans så er jeg den teite og rare....Hvorfor skal de dømme meg etter det?
Justin Bieber er bare en helt vanlig gutt, som fikk drømmen sin oppfyllelese. Han er faktisk en kjempe god sanger, han er heldig som ble oppdaget når han var så ung.  

 

Jeg bare tenker, hvorfor hate noen du aldri har møtt?Hvorfor hate noen som ikke hater deg?  Hvorfor skrive og rakke ned på en person som aldri har gjort noe mot deg? Han fortjener ikke alt det.

Det går fint om du ikke liker han, men trenger du hate han fordet? Så mye hat som han får hver dag, det ville såret hvem som helst uansett hvor sterk denne personen måtte vere. Hvordan ville du følt det? Prøv og sett deg selv i han sine sko! Hvordan hadde du følte vist du hadde fått 1000 av hat kommentarer hver dag... Vist du er en av de som ikke liker han, hvorfor skal du kommentere stygge ting, hvorfor bry seg i det hele tatt!? 

 Men det positive da er jo att han er mange millioner Belibers her i verden. De er der og støtter Justin :D

 

Jeg håper vist du er en av de som hater Justin Bieber og ser denne filmen, kansje du får litt medfølelse for ham!!

 

Denne filmen ligger på min youtube kanal, det er fordi jeg prøver å støtte Justin så best jeg kan!

 

Justin sin sang Boyfriend

 

Vell det var det jeg hadde å si om denne saken ;)  Vi blogges

~Axel  

31.05.2012 // 11:38 // Blogg // Kommentarer (2)

Eksamen rett rundt hjørnet!

Huff..Da var det gjort. I går på skolen fikk jeg vite att jeg skal opp i eksamen i skriftlig norsk....
Skriftlig norsk ja..Jeg tror det kommer til å gå bra da, siden jeg får bruke norskboka og ark som jeg har fått i norsk timen. 
Men det er jo aldri kjekt å komme opp i eksamen. Neste torsdag og fredag skal jeg opp i eksamen i kokk og servitør....Jeg gruer meg som en liten unge :C

 

Får prøve  å ikke tenke på det :)
Det ble ett super kort innlegg, men får skrive mer nestegang!


Blogges!

~Axel 

 

 

 

31.05.2012 // 10:19 // Blogg // Kommentarer (0)

Dum buss.

Nå sitter jeg å venter på en buss som skal komme kvart på 11... Har venta her siden rundt 9, var inne å tok sol å litt sånt da, koslig. Men nå er jeg (nesten) tum for penger.. De siste skal jeg bruke på bussen så tok bussholdeplassen uttafor barneskolen.. Internett her vettu!

Det positive med dette er at jeg vertfall fikk litt mer tid til å øve på Waka Waka, vi skal ha den til en musikk oppgave som skal framføres idag, tror jeg..  

Prøv å synge versene uten å få krøll på tunga første gang du!

Nå kommer snart bussen min forhåpentligvis.. Blogges..^^

 

- Vida

30.05.2012 // 10:42 // Blogg // Kommentarer (0)

Kommer så til å dø!

Til dere som  leser denne bloggen. 

I morgen er det tirsdag, og tirsdag er gymmdag =/ I morgen er det 3000meteren.  Det er noe av det verste som finnes! Jeg kommer så til å dø!
3000 er noe av det verste som finnes i gym, bare tanken på det gjør att jeg har lyst til å skulke skolen... Men jeg skal vere flink, og jeg skal komme meg igjenom det.

Men nok om det, så var jeg blitt avhengi av spillet Transformice. Det er egentlig ett ganske gøyt spill som går ut på att du er en liten mus, så må du få tak i osten og komme deg tilbake til musehullet!
Det høres ikke så gøy ut nå jeg skriver det, men Det er vert å prøve!!

 

TRANSFORMICE RUUUUULER!!! <3 

 


Så var det dette bilde da :3 Det fikk jeg sendt av Vida så jeg kunne redigere det, så her er det <3 


 

28.05.2012 // 20:38 // Blogg // Kommentarer (0)

Samfunnsfag tentamen er noe drit!

Fy søren, sitter her og skriver for harde livet for att jeg skal bli ferdig til i morgen. 
Skal opp i  samfunnsfag, jeg hater samfunnsfag... Så her sitter jeg alt for trøtt til å klare å skrive på skolearbeid og sangen We so Fly på hjernen
Var i bursdagen til en veninne i går, det var gøy men la meg ikke før kl var halv 3 i natt..Så derfor er jeg stuptrøtt i dag, klarte nett så vidt å ikke holde meg våken på skolen i dag xD  

 Ellers har det vert en fin dag, knall fint vær og ingenting annet å klage på. 

Det var alt for i dag, vi snakkes.

 

  

~Axel

23.05.2012 // 22:39 // Blogg // Kommentarer (0)

I'm back !

Da har jeg enderlig fått tilbake pcen .. Altså, hadde den bare borte over helga .. Likevell føles det som en evighet .. Haha ! Det er typisk at man har virus på pcen og ikke får skru den på akurat når man faktisk har noe viktig å gjøre på den! Sånn føltes det.. Egentlig skulle jeg ha den av til Onsdag men faren min fiksa den for meg, hehe .. Lucky me!

 

Nå skal jeg se paradise og øve litt til nynorsk tentamen ..

 

Fin dag og helg det har vært å! Har vært med kjærsten! Hehe, nå er vi 4 månder .. Aww! Han er verdens beste, går sikkert ikke en dag uten at jeg snakker eller tenker på han .. Vist jeg skulle ramsa opp alt jeg liker med han hadde dette innlegget blitt veldig langt ... Han er den beste gutten i verden! Skjønner ikke ossen jeg klarte meg uten han... 

 

Ingen bilder idag...

 

- Vida

21.05.2012 // 23:32 // Blogg // Kommentarer (0)

Gratulerer med dagen Norge =3

Vell nå er det så syyykt lenge siden sist gang jeg har blogga, og jeg er veldig lei for det...
I går hadde jeg tentamen i i faget Kokk og servitør som ikke gikk så alt for verst. Så i dag på selve 17.mai er jeg syyykt trøtt. Gratulerer med dagen Norge!

Det er så mye som skjer, blir helt gaaal!

Dagen i dag gikk jo fint, har vert med familien i hele dag. (Sov meg igjenomm barnetog og gadd ikke se russetoget....Så flink er jeg xD)  Men å vere med familien er jo alltid gøy. 

Ellers så går nå dagene, synes de går litt vell fort. I neste uke er det tentamen i samfunnsfag og det er jo aaaalltid gøy -.- 

Men har ikke mer å skrive så blogges!

 

 

~Axel

17.05.2012 // 23:17 // Blogg // Kommentarer (0)
hits