Savner deg så utrolig mye, du kommer alltid til å ha en stor plass i hjertet mitt! <3

Hmm, så sitter jeg her da, i 12 tiden en tirsdag natt og skriver ett innlegg. Jeg føler meg som ett vrak, bare masse følelser eller sorg som det kansje heter som vill ut av kroppen men som blir sittende fast langt inne i meg.Må kansje skrive grunnen da, så dere ikke tror jeg er helt idiot. I fjor sommer fikk jeg vite att en veldig god venn av meg ble drept.... Det var den verste nyheten jeg noen gang har fått....Jeg sliter utrolig mye med å bare skrive det her på bloggen..*gråter bare ved å skrive det ned her, det gjør vondt* Men jeg prøve og takle det som best jeg kan, og det går ikke en eneste dag hvor han ikke er innom takene mine. Han hadde alltid ett smil på lur og han var aldri sur. Han betyde bare så utrolig mye for meg :'(  Men noe som hjelper meg å takle smerten litt er att jeg tegner.... Jeg føler att det på en måte kan redde meg litt i fra virkligheten, att når jeg tegner så er jeg i min egen lille verden der jeg ikke trenger og bekymre meg og tenke på det som skjedde. Jeg tenkte jeg skulle dele noen av de mange tegningene jeg har... (Jeg kommer til å poste de andre tegningene mine siden, men denne passet så bra til alt jeg har sagt her) 

Jeg savner deg utrolig mye Daniel, du er så utrolig dypt savnet. Jeg skulle bare ønsket att jeg kunne sakt hvor mye du betyr for meg.. 
 

~Axel~
 

 

 

 

 

25.07.2012 // 00:18 // Blogg // Kommentarer (1)

Free WiFi Zone!

Yayaya! Da satt vi på en cafee! Jeg og ei vennine er hjemme fra skolen fordi begge to har blitt syke. Jeg har fortsatt ikke stemme, men jeg begynner å bli vandt til å hviske. Så det går så fint atte! Off, nå er det bare 10 min av batteriet mitt igjen.. Skulle lissom legge ut tre innlegg nå jeg da.. Men, ja. Da blir det flere innlegg en anna gang! Maten som er ved sidenav meg så diggere ut i virkeligheten. Det var en sånn maltetisk rett også smakte det drit digg! + at det bare kosta 2,5! Oh, lykke!

- Vida

23.07.2012 // 13:15 // Blogg // Kommentarer (0)

22.07.11

22. juli , alle forbinner denne datoen med det samme. Føles ut som det skjedde igår! Det er så trist og uvirkelig hele greia. Er ikke flink til å utdype følelser og skrive en lang tekst om dette tema. Vet liksom ikke helt hva jeg skal skrive.

Idag hadde vi en minnesamling her på Malta der alle de Norske samla seg og la roser på vannet. Var utrolig trist!


Dedikert til alle pårørende, omkommede og Norge. 22.juli 1211

- Vida

22.07.2012 // 21:17 // Blogg // Kommentarer (0)

Internett kafe i vaare hjerter

Ehm, ja. Har ikke dem siste bokstavene i alfabete akuratt naa.. Saa det er bare aa forstaa det saa godt dere kan! Har greid aa bli syk. Hes. Mildt sakt! Greier saa vidt snakke og det er utrolig flaut aa veere ute akuratt naa! Fyfaen assaa! Gaa rundt aa peke paa hva man vil ha fordi man ikke toor aa snakke.. De hoorer ikke hva jeg sier uansett saa, like greit aa bruke kroppsspraak. Har faktisk funnet ut at man kommer ganske langt med det! Selv om det er veldig flaut, forstaar folk meg etterhvert aa det er jo det viktigste!

Naa er de andre i gruppa paa Valletta.. Off, misunner dem litt da! Har lissom aa lyst aa shoppe i maltas hovedstad! Det ser saa fint ut der! Off! ... Men maa veere her for jeg er syk... Yay. Haha! Har desverre ikke noen bilder paa denne pcen. Saa det blir ingen bilder.

Naa skal jeg rote meg fram til supermarkede og kjoope litt mat, etter det skal jeg gaa opp paa rommet aa ha alenedate med meg, jeg og seg. Bare aa stikke innom viss du vil assaa!

- Vida

21.07.2012 // 12:03 // Blogg // Kommentarer (1)

Bø i Telemark!

Hei bloggen! Lengesiden sist. Jeg vet jeg er en utrolig dårlig blogger osv. Vida klarer og blogge selv om hun er i Malta...Utrolig flink :/ Men jeg prøver mitt beste og siden jeg ikke har hatt internett siden fredag så har det ikke blitt noe blogging. Men nå er jeg i gang igjen. 

På fredag reiste jeg, lillesøstra mi Mali, pappa og Marianne (stemor) til Bø i Telemark. På fredagen da vi kom så utforska vi rundt om i sentrum. Siden det var nattåpent så var det utrolig masse folk i gatene.


 

Lørdag da var vi bare på hytta vi har leigd og koste oss.  

På søndag var vi jo selfølgeligg i Bø i Sommerland. Der tok jeg å Mali magasuget!!  Magasuget har ett frittfall på 26 meter. Det var sykt skummelt og sitte der på toppen. Når jeg satt meg ned på kanten og skulle til å slippe meg ned, så trakk jeg meg i siste liten. Så for søstra mi først, og da måtte jeg også klare det! Eller ville det blitt litt pinlig =P

Fant ut jeg måtte ta ett bilde så dere ville tro meg x)
 

¨


Den aller kuleste sklia var Mot i Brøstet. Det er Europas største berg og dalbane i vann! Den er noe og annbefale vist dere  noen gang reiser dit. Flere bilder fra badelandet!
Halfpipen utrolig gøy sklie!

Måtte jo ta det søte lille pariserhjulet når man først var i gang x)

På mandag tok vi Telemarks kanalen. Der du kjører båt opp til noen sluser. Så kjører du inn i ett rom så lukker de døra bak deg og rommet blir fylt med vann,så stiger båten og du kjører inn i ett nytt rom helt til du kommer til toppen. Så enkelt var det ja xD Her kommer det noen bilder. 


Båten vi kjørte med.

Her blir slusene åpnet, og vannet fosser inn.

Her kjører vi inn i neste rom.


Også bare noen bilder fra turen..
Trampoline i den store ringen, sykt morsomt!Ser nesten ut som syden jo..

Den "store" hytta vår!Inni den "store" hytta. Jeg har kost meg kjempe mye, alltid gøy og dra på ferie tur.
Men det var det for denne gangen så vi snakkes!

 

 

Mali & Axel <3 =D 

17.07.2012 // 18:48 // Blogg // Kommentarer (2)

MALTA

Da sitter jeg i Malta, på en internett kafe.. Som dere ser kommer det masse innlegg å sånn etterhverandre! Må lissom gjøre det sånn for har ikke så sykt mye tid hele tiden til alt mulig lissom. Har heller ikke rukket å skrive innleggene som jeg sa jeg skulle gjøre i forveien, så blir lissom å dele masse innlegg å oppdatere bloggen så kjapt man kan på den tiden man har betalt (overprisa) for. 

Men her i malta er det utrolig fint viss du har lest de forige innleggene! Mange av bildene er lånt av min supersøte venninne ( link ) !Bilder fra gårsdagen, Sliamma ( veit ikke ossen det skrives helt )

jadda! Btw; Idag var vi på Goldenbay! Tror alle ble solbrente nesten.. En av de største og fineste strennene i Malta! Var utrolig fint der! ( så fint at både jeg og vennina mi glemte å ta bilder.... ) Det er vell regnes som en av de største og fineste strennene i Malta!

- Vida

15.07.2012 // 18:21 // Blogg // Kommentarer (0)

Summeranza

( 13.07.12 )
Trodde egentlig det skulle være mye større.. Man blei nesten trokka ned jo! Utrolig morsomt å danse vertfall! Selv om det var noen kåte pervoer også.. Men de er det bare å slå ned / bort så går det braaa ! 

- Vida

15.07.2012 // 18:07 // Blogg // Kommentarer (0)

Første dag !

( 11.07.12 )

Åh! Helt fantastisk i Malta! Men vi er utrolig varme.. Har allerede gjort mye rart ! Er sykt varmt her da! Kom mitt i hetebølgen, selvfølgelig.. Har allerde gjort masse rart! Dagen har gått utrolig treigt!

- Vida

15.07.2012 // 17:50 // Blogg // Kommentarer (2)

Photo; Flytting..

( 10.07.12 )


Litt trist. Ble litt fine bilder da kanskje....

- Vida

15.07.2012 // 17:45 // Blogg // Kommentarer (2)

På flyet!

Heihei  ! Da satt vi på flyet.. Bare en og en hvaltime ellerno igjen til vi er framme! Åhh, gleder meg! Kjempefint vær, du kan jo se selv!


Yay! Tok evig tid før bildet blei lasta opp... Haha! Veninna mi har venta en stund på facebooken sin for å si det sånn! Treigt internett. Men skal ikke klage. Glad vi har intentett i det hele tatt! Praktisk med intenrett på flyet. Kommer nok ikke til å bli så masse blogging på meg som dere kanskje skjønner, som jeg sa i videobloggen min ( tusen takk for de supersøte kommentarene deres! ) har vi bare intenett på et fellesrom.. Pluss at det for det er program det meste av dagen så er ganske opptatt hele tiden! Og når det ikke er program er jeg antagelig å finne på en strand ellerno et eller annet sted på øya! Så, ja. Ikke så mye blogging de tre neste ukene!

Kos dere i sommer da !

- Vida

11.07.2012 // 08:31 // Blogg // Kommentarer (0)

Sykt flink til å vere 9 år gammel!

Snubla tilfeldigvis over dene filmen på youtube. Han er en ni år gammel sanger og han er sykt flink!
Tenk å ha så mye talent når du er så ung (Skulle ønske jeg hadde det..). 

 

Det var kvelds sangen for i kveld xD

~Axel~ 

11.07.2012 // 00:26 // Blogg // Kommentarer (2)

Videoblogg ( #2 )

- Vida

10.07.2012 // 10:24 // Blogg // Kommentarer (6)

Natta +++

Nattnatt! Skal prøve å legge meg litt tidlig idag.. Så jeg får våkna 4 i natt. Tenkter det er lurt så det ikke blir så hardt å våkne mårran etter klokka 2 / 3 ! Tenk, dette er nest siste natta jeg skal sove i min egen seng, her hjemme. Det er faktisk nest siste natta jeg skal sove i Senga mi ''her hjemme i Hurum'' herregud asså.. Haha, tror egentlig ikke noe som helst har gått opp for meg ennå!

1 . Skal til Malta.. Et dritfint sydensted med masse andre ungdommer fra hele Europa, med fest hver kveld og masse annet gøy! I tre uker, herregud!

2 ( den litt mer triste delen.. ) Herregud! Skal flytte! Igjen! Åhh! Er ikke mulig. Starte på ny skole, i nord-norge.. Lakselv! Off.


Nå har jeg foresten funnet ut hvor lakselv er. Greit å vite lissom. Siden det sies at jeg skal flytte ditt. Har nå funnet ut at jeg (til nå) har bodd i til sammen 4 fylker! Og har flytta en del rundt innenfor et av dem også. Så har kanskje flytta rundt 7 ganger i løpet av mitt korte liv på 14 år. Woopwoop... 

Btw; Jeg vet jeg virker negativ til å flytte. Det er jeg å. Men det kan være positive sider ved det også! Som jeg minner meg selv om gangpågangpågang! Kanskje jeg får masse gode venner? At det er dritgodt miljø der? Kanskje det er den beste plassen jeg har bodd på å jeg stortrives!

Alt kan skje vet dere. Selv om jeg vet alt dette, er jeg fortsatt litt imot det for jeg orker ikke engasjere meg noe serlig for å få nye venner på en måte. Det er så fælt når alle kjenner hverandre så godt fra før å komme inn i en ny klasse! Jeg er veldig utadvent, men likevell da. Når alle lissom har dannet ''grupper'' å folk kjenner hverandre som best (10'ene klasse), alle lærerne er vandt til elevene og de er klare for sitt siste år på skolen... Ja da kommer jeg! Savner HUSK allerede... ( gamleskolen ) !

Men nå må jeg slutte! Off! Nå er det først Malta! Gleder meg masse til det!! 

 

See! Så fint det er der da! Det er bare bilder av resorten vi skal bo på.. St George's Park! Mmm, digg!

Ble vist et litt legnere innlegg enn jeg hadde trodd dette skulle bli.. Men man kan vell ikke klage på det så! Nattada! Håper jeg får sove.. (:

Hva synes du om bildene ?

- Vida

10.07.2012 // 00:00 // Blogg // Kommentarer (0)

Videoblogg

Litt uoppdatert ; Er ferdig med pakkinga for flytting! Åh, er så deilig!

09.07.2012 // 23:09 // Blogg // Kommentarer (4)

Nesten ferdig!

Heisann! Nå er jeg sykt sliten.. Har ikke vært så mye blogging idag, føler meg slem. I og med at jeg har vært hjemme også har jeg ikke blogga lissom.... Men. Håper dere overlevde da, kjære lesere♥ Ja. Tar altid lang tid for meg å komme til poenget! Har værtfall rydda idag da. Derfor jeg er litt sliten. Tror jeg er litt småsyk også. Sliter nemlig med litt hodepine og kvalme. Men ellers er alt så topp som det kan bli! 


Selv om det ikke ser sånn ut, har jeg faktisk et system her inne og det var MYE verre igår! Begynner enderlig å se slutten på pakkeprosjektet selv om det er en del jeg er usikker på osv. Flyttebilen kommer i mårra klokka 10. Men skal våkne 4 i mårra ( viss jeg får lakt meg før 4 da.. ) , så har litt tid da å! Skrev i går at jeg bare hadde igår til å pakke.. Men det var feil. Mehe. Som dere ser, har jeg idag å.

Hva har du gjort idag ?

- Vida

09.07.2012 // 19:49 // Blogg // Kommentarer (10)

There we go!

Woho! Har utrolig lyst å blogge nå.. Men er helt jævli til å skrive. Haha, akuratt nå vertfall! Men jeg prøver vertfall. Driver å pakker ned hele jævla rommet mitt. Er så koselig med flytting asså... (Ironi♥) Men heldigvis pakker jeg til noe koselig samtidig da. Skal jo snart til Malta! Gleder meg sånn! Åhh! Gleder meg. Haha. 3 herlige uker! Mmm, ei lita øy uttafor Italia! Med masse sol, kule folk og fest hver kveld! Hihihihi! Etter det kommer jeg ''hjem''.. Til Drammen og bor hoss bestemora mi i ti dager før jeg skal flytte.. Fml. Tilbake til det tema igjen ja! Men kan vertfall trøste meg med at jeg kjenner noen supersøte folk rett over et fjell eller to! Er faktisk ikke sikker på hvor Lakselv (dit jeg ska flytte) er engang og har ikke tenkt å finne det ut før jeg må heller så! Shit happens. Finner det vel ut en gang. Denne uka har gått så fort! Har ikke hatt tid til å tenke over noen ting, har vært så koselig.. Føles ut som om det var igår vi henta han på togstasjonen lissom! Fra Søndag til Søndag var han på besøk.. Har vært så koselig å (som sakt, haha!) gått så jæævli fort!♥ Elsker deg!!

- Vida

08.07.2012 // 19:57 // Blogg // Kommentarer (7)

Gårsdagen

Heihei! Tror ikke jeg blogga så mye i går.. Kan vertfall ikke huske at jeg gjorde det. Så, ja. Vi var på stranda en liten tur før vi gikk og tok bilder på bussholdeplassen fordi vi hadde fritids. Fin dag, jada! Haha^^


- Vida og Bjørnar

07.07.2012 // 21:33 // Blogg // Kommentarer (0)

07.07.2012

Jeg har hatt ett par innlegg der jeg har vert bare negativ og lei meg... Men jeg har funnet ut grunnen.... En av mine bestevenner har slutta å snakke til meg. Slutta og svare på meldinger og sån...

Jeg lurer bare på hva jeg har gjort galt. Hvorfor denne personen ikke vill snakke med meg mere :( 

Jaja, kan ikke tvinge noen til å snakke med meg heller =/ Men er utrolig trist....  

 

 

Blir sikkert ikke noen innlegg på en stund, siden jeg ikke føler for det. Sorry folkens

 

-Axel

07.07.2012 // 20:21 // Blogg // Kommentarer (0)

Fin dag!

Heisann ! Sorry at jeg ikke blogger så mye for tia .. Var kanskje litt mer aktiv før ! Men, i tiden frammover skal jeg masse rart så . Ja . Fram til skolestart blir det nok bare et eller to innlegg dagen sånn sirka . Håper det går braa ! 

Men vertfall . Idag var det toftedagen. Liksom det store som skjer på Tofte ( der jeg gikk på skole ) .. Det var koselig . - Syns du om bildene ?

- Vida og Bjørnar


07.07.2012 // 17:55 // Blogg // Kommentarer (1)

Blir nesten rik jo! =P

På jobb i går så rekna vi ut hvor mye penger vi kommer til å få. 
Det var et utrolig fint tall vi kom fram til da, kommer til å tjene rundt 14-15 000 på tre uker med jobbing!  
Det er ikke dårlig! Jeg gleder meg til fredag som kommer for å få pengene på konto!

Må jobbe i dag også :( 12.00-18.00 litt trist. Men men det er bare seks timer med arbeid. 
Men penger er jo alltid gøy! Skal aldri klage på det. 

 

(Pink Floyd- Money)

Blogges!

~Axel~ 

07.07.2012 // 11:33 // Blogg // Kommentarer (0)

Tattovering!

Hei alle sammen! 

Jeg har tenkt sykt lenge på å få tattovering, og det skal jeg. Jeg har funnet ut hvordan skriften skal vere så her er bilde:

(Laget selv) Hva synes du? 

Der har du den.  Det var helten min som sa det når han var på besøk i bergen...


 


(Bilde fra google) Jeg har også lyst på den!

 

Har du lyst på tattovering? 

 

~Axel~

05.07.2012 // 22:33 // Blogg // Kommentarer (0)

Dritt humør...

Songs that describes my feelings right now..... 

 

 

 

Do you ever feel like breaking down?
Do you ever feel out of place?
Like somehow you just don't belong
And no one understands you.
Do you ever wanna runaway?
Do you lock yourself in your room?
With the radio on turned up so loud
That no one hears you screamig..

No you don't know what it's like 
When nothing feels all right
You don't know what it's like
To be like me. 

To be hurt
To feel lost
To be left out in the dark
To be kicked when you're down
To feel like you've been pushed around
To be on the edge of breaking down 
And no one's there to save you
No you don't know what it's like..
Welcome to my life. 

 

 

 

~Axel

05.07.2012 // 00:18 // Blogg // Kommentarer (0)

Photos; Neon

Har jobba med et litte tema en stund nå. Er ganske fornøyd med resultatene så deler dem jeg, hihi.


//  Big Blue Ben  //  Flowers in flames  //  Slient Night  //

- Vida

04.07.2012 // 16:37 // Blogg // Kommentarer (1)

-Ingen overskrift-

For det første må jeg bare si unnskyld for det er en stund siden det har kommet innlegg i fra meg.

Jeg har bare vert i ett dårlig humør i det siste.. Det er så mye og tenke på og så mange følelser som surrer rundt... Jeg klarer ikke sette ord på det.

Lagde på en film (skal legge ut på blogg når ferdig), men den ble sletta så nå må jeg starte på nytt, så sykt irriterende -.-''

 

 

Sommer.
~Axel

03.07.2012 // 21:35 // Blogg // Kommentarer (2)

Fin dag !


Nesten alle bildene tatt av Anita (link)

Vertfall.. Koslig dag. Ikke tid å blogge noe mer. Orker ikke! Legge oss snart. Trøtt, vertfall jeg, hehehe.. Bloggest.

- Vida og Bjørnar

02.07.2012 // 23:48 // Blogg // Kommentarer (2)

Run #2


Nå har han kommet tilbake! Likte du bildene? De er tatt for en liten stund siden når jeg var ute på joggetur. Blogges seinere idag!

- Vida

02.07.2012 // 12:55 // Photos // Kommentarer (1)

Koslig asså!

Herregud.. Tia går så fort noen ganger! Flere som har det sånn? Plutselig er klokka halv ni! Men nå regner det ikke lenger! Bare litt overskya, kommer snart regn snart.. Sommer♥ 
Kan ikke si noe annet enn at vi er søte....♥ 

Ser kanskje ut som vi har sottet inne hele dagen, det har vi ikke. Har vært litt ute også♥ Nå skal vi ut igjen før det begynner å regne igjen. 

- Vida

01.07.2012 // 20:30 // Blogg // Kommentarer (1)

Photos: VG-lista - 290612

- Noen du kjente igjen ? Hvilket bilde likte du best ?

- Vida

01.07.2012 // 11:43 // Blogg // Kommentarer (1)
hits