Dagens bilde #310812

- Vida

31.08.2012 // 17:18 // Photos // Kommentarer (2)

In the himmel

Da var jeg som overskriften sier på flyet! Det blei litt forsinka, men vi er snart framme! Vi kommer fram sånn rundt 17.40 og da er det rett bort for å handle inn ting til komfirmasjonen, så lage mat osv. Så sykt rart at jeg snart er komfirmert lissom! Herregud! Har tenkt mest på at jeg skal møte folk jeg savner sånn at jeg har glemt helt hvorfor jeg faktisk reiser. 

- Vida

 

31.08.2012 // 17:12 // Dagen idag // Kommentarer (1)

Sov jeg i natt ?

Som jeg skreiv i nattainlegget for en stund siden, skulle jeg prøve å sove normalt i natt.. Det funka jævli dårlig. Jeg lå oppe i noen timer å prøvde å sove, før jeg gav opp. Logga på pcen og begynte å skrape av neglelakk...Så ; Nei. Sov ikke. Ønsker meg døgnrytme mer enn noe annet i komfirmasjonsgave.

- Vida

31.08.2012 // 11:11 // Diverse // Kommentarer (0)

Heioghopp !


yeye. Så var vi her igjen! I Lakselv.. Som du ser blei flyet vårt utsatt så det er enda lengere til jeg får komme ned til normale omgivelser. Det skulle egentlig gått nå om et kvarter, men på grunn av to enkle ord og 4 tall blir alt forsinka! Er så dritt. Vi kommer til å få litt stress med alt som skal bakes og kjøpes inn.. Men.. Det får vell gå da. Snufs.
Men, som den gode bloggeren jeg er var det første jeg gjorde da vi kom tilbake å låse meg inn på badet, si jeg skal fikse no, logge meg rett på blogg.no og informere dere om mitt spennende liv og hva som skjer akuratt i Vida's lille verden. Hope you enjoy it. 

- Vida

31.08.2012 // 11:08 // Diverse // Kommentarer (1)

Natta!

Da skal jeg prøve å legge meg! Det blir en utrolig utfordring for meg å legge seg men skal prøve,mehe. Har ikke sovet så godt i det siste, som jeg har nevnt tidligere. Men igår natt fikk jeg sove ganske orntlig. Bortsett fra at jeg sovna rundt 17, våkna 22, sovna 22, våkna 5. Tror jeg! Tror jeg var våken litt mellom 22 og fem men helt erlig så har  jeg nessen ikke peil! Husker ikke så mye. Dagene før der har jeg nesten ikke sovet i det hele tatt.. Så kryss fingre folkens for at jeg får sove idag!♥  Hadde vært deilig med en hel natts søvn! 

Har også pakka da, en del! For som jeg også har sagt litt før idag så skal jeg komfirmere meg, skal ''hjem'' til Sætre!!!♥ Gleder meg! (Tror værtfall jeg har sakt det før...)Se! Pakka og greier! Stolt!♥ Sov godt! 

- Vida

30.08.2012 // 23:55 // Diverse // Kommentarer (1)

Småtingbare.


Veit ikke hva jeg skal blogge om men tenkte jeg skulle legge ut randoms fra idag
Litt for stor jakke♥

Idag ar jeg ikke gjort så mye egentlig. Vært en tur på skolen og fikk ikke finne på noe med noen for jeg måtte hjem å pakke... Sukk. Jeg har vært en liten tur å gått. Men i mårgen skal jeg HJEM! Til Filtvedt/Sætre/Hurum!♥ Awi! Gleder meg!! Til komfirmasjonen min! Det blir bra, får truffet et parr venner å!
#erdinogjegerfornøydmeddet!

- Vida
30.08.2012 // 20:04 // Hverdag // Kommentarer (5)

Gårsdagen
Igår fikk jeg ikke blogga så mye tror jeg. Beklager det asså! Var litt opptatt med andre ting som du ser.. Var først på et sånt senter som jeg aldri husker navnet på med noen superfine folk!♥ Etter det hjalp jeg morra mi med middagen og vi fikk et ganske fint resultat som jeg tok noen bilder av, mehe. Også fikk vi besøk av en sånn viktig gammel person som jeg ikke aner hvem var.... Men paien var god! Så gikk jeg å la meg for jeg var så jævli trøtt... Og jeg sov (regna ut sånn ca) 8 timer inatt!!! Det er jo normalt!♥ Har slitt litt med søvn i det siste, så er veldig stolt av meg selv. 

Nå skal jeg en tur i dusjen, også skal jeg spise noe. Ble så utrolig sulten av å se på den paien, den var nam! Etter det kommer det nok et forsinket innlegg fra i morrest, gled dere partypeople♥

- Hva for no galt fant du på igår da? c:

- Vida

30.08.2012 // 17:06 // Dagen idag // Kommentarer (1)

Lite dikt jeg har skrevet: Little Bird

 

  

 

The little bird.
It's trapped in a cage. 
It don't have any freedom to strech it's wings.
The little bird so sad an lonely.
It looks up in to the skies and longing for the freedom it never got. 

(Jeg må si att jeg føler meg litt igjen i det diktet.) 

 

 

Ikke bruk diktet uten låv, ver så snill! =)

~Axel~

29.08.2012 // 15:09 // Tanker og følelser // Kommentarer (0)

Think of it

- Vida

28.08.2012 // 20:52 // Tanker og følelser // Kommentarer (0)

#God morgen


Da har jeg fiksa meg til skoledagen. Første i 10a på Lakselv ungdomsskole. Lillebror kom en tur på besøk og hjalp meg med sminke, outfit og fotografering. Så detta kan'ke faile vett'u!♥ Akuratt nå forklarer jeg han en pinsetts bruksområder. Det er litt vanskelig å forstå da♥ 

Her har dere et bilde av herligheten selv♥ 

Dette blir første gang jeg går til skolen. Har vært der en gang før, men da kom vi fra en annen rettning. Alle som kjenner meg vet at jeg har forferdelig rettningssans.. Kommer aldri til å komme fram. Kanskje til jul.

Men skal gå å spørre faren min om en veibeskrivelse nå, så vi satser på at det går bra folkens♥♥.

- Har du startet på skolen?

- Vida

  
27.08.2012 // 07:54 // Photos // Kommentarer (1)

GårsdagenI og med at jeg ikke kjenner så mange her ennå, har jeg lissom ikke noen å gå til på kveldene osv. Så da blir det ofte kosekvelder med familien. Det er koselig♥ Kamera var selvfølgelig også med, som dere kanskje fikk med dere. Var også på en joggetur og trente en del igår. Mehe, mitt spennende liv. Ohyeah. 

Utrolig, men på en måte gleder jeg meg til skolen starter.

- Hadde du en fin dag igår da? :)

- Vida

26.08.2012 // 11:49 // Photos // Kommentarer (0)

Gratulerer med dagen lillesøster! :D

Hei bloggen, lenge siden. 

 

Nå har jeg starta på den nye skolen min. Vi er 26 stykk i klassen og det synes jeg var utrolig mangen (Siden jeg er vant til bare 11stykk). Men det går fint da ^^  Vi er 10 gutter og 16 jenter...  Men kommer nok til å overleve. Jeg har ikke gjort så veldig mye denne uka, vert på skole og på hybel. 

 

 

Jeg må bare si GRATULERER MED DAGEN til min søte lillesøster som hadde bursdag i går. Jeg håper du hadde en superdag. h

Sangen er til deg :3 

 

~Axel~

24.08.2012 // 10:47 // Blogg // Kommentarer (5)

Kreative eksamensoppgaver
Disse bildene er lånt fra msn.com(link). Tenkte dere kanskje også kunne ha glede av dem. Syns de var brae, mehe. Har litt fritids for tia. Håper dere har hatt en fin dag!

- Vida

23.08.2012 // 23:20 // Blogg // Kommentarer (0)

Dagens bilder ++

Har da vært barnevakt for broren min idag! Vi gjorde mye mer enn å se på tv for de som tenker jeg er en lat barnevakt, hihi. Og det siste blidet er random. Mehe.

- Vida

22.08.2012 // 22:51 // Blogg // Kommentarer (3)

New shoes!De er kjøpt på Din sko for to uker siden, hehe. Men jeg følte jeg måtte vise dem til verden for de er så utrolig fine! Fargen på dem er litt lysere i virkeligheten enn på bildet. Jeg hadde ingen penger, men kjærsten min er verden snilleste så han kjøpte dem til meg!!♥ Heldigvis hadde jeg gavekort også så han trengte ikke batale altformye! Det er jeg glad for. 

- Hva syns du om skoene ?

- Vida

22.08.2012 // 15:15 // Blogg // Kommentarer (4)

Hei!

Bø! Da skal jeg blogge bestemte jeg.

Idag har det egentlig ikke skjedd så mye, har trent litt og passet brødrene mine. Gleder meg til ''verden'' kommer igang og jeg får ta del i dette stedet. Kjenner ingen her. Alle stirrer på meg føles det ut som, når jeg går rundt i Lakselv... Jeg får en utolig ubehagelig følelse og tørr nesten ikke gå ut lenger. Føler meg lissom uvelkommen og ikke ønsket. Men egentlig tror det jeg bare er meg som ønsker meg bort herfra, ikke fordi stedet eller mennskenne her er uvenlige, men fordi dette ikke er mitt hjem lissom, jeg savner HJEMME. Tar meg i å tenke orker ikke bo i feriehuset mer. Skal jeg ikke snart hjem? Til vennene mine og det lille søte huset vårt? 

 Men uansett; Var ikke meninga at dette skulle bli et sånt klageinlegg, sorry. Håper dere søte lesere har det fint!♥

- Vida

21.08.2012 // 23:50 // Blogg // Kommentarer (0)

Nail art!

Hei! I det siste har jeg begynt masse med negler igjen! Jeg elsker negler. Mehe. Har vært og sett litt rundt på youtube og der fant jeg masse insprasjon som jeg tenkte jeg ville dele med dere! Her kommer noen tips på hva du kan gjøre som nybegynner.

- Hva syns du om videoene ?

- Vida

21.08.2012 // 13:59 // Blogg // Kommentarer (0)

Cubus - Basic shopping

Heihei! Har nettopp vært en tur på senteret der Cubus hadde posesalg! ;o Det var nesten bare basic klær, men jeg mangler veldig mange sånne plagg og har fått masse nye klær! Er kjempefornøyd!Ikke bare basic da, hehe. Det var posesalg; så jeg stappa i litt til morra mi og diverse fra familien også. Bare 300 kr for alt! 

- Vida

18.08.2012 // 12:45 // Blogg // Kommentarer (3)

Outfit - Sweet & Simple//  Bukse, topp, jakke Cubus  //  Sokker H&M  //  Ringer Malta et sted  //  LenkeArmbånd Gave  //

- Hva har du gjort idag?

- Vida

17.08.2012 // 23:00 // Blogg // Kommentarer (1)

Emotinless

Hei bloggen. 

 

Har ikke blitt blogging på lenge. Føler jeg ikke får noe igjen for det. Jeg kommer til å skrive ett innlegg i blant, men kommer ikke til å være like flink som Vida. 

Det har skjedd mye i det siste. Har jobba i seks uker av sommerferien så nå har jeg endelig fått en uke fri. Det var godt. Så i dag skal jeg flytte opp på hybelen min. Det blir koslig. Den var ganske liten, lite bad og lite kjøkken. Men rommene var store da. (skal ta noen bilder når jeg har flytta inn). Jeg skal bo med en veldig god venn så jeg håper det blir kjekt. Jeg gruer meg så utrolig mye til å få en ny klasse og på en ny skole. Kommer til å savne den gode gamle klassen. Vi hadde så godt miljø og alle gikk i lag med alle. (Unntak ett par folk). Det verste blir 10timer med norsk i uka D: 

Men jeg skal gå i mot det med åpent sinn. 

 

På lørdag skal jeg servere i bryllup. gjett hvem som er ett nervevrak, det er meg ja... Har gått på kokk og servitør, men det hjelper ikke på nervene. Så jeg håper att jeg ikke river ned eller knuser noe...Så det var det lille innlegget for denne gangen. :3

 

 

Appelsin med øyner! =O

 


  

Føler att dene sangen passer så bra, til alt. Så jeg ville dele den med dere. 

 

~Axel~

16.08.2012 // 13:02 // Blogg // Kommentarer (0)

God morgen

Da var jeg våken og (ikke helt sant) klar for en ny dag.

Først må jeg begynne så si sorry for lite blogging. Føler meg som en for forferdelig blogger. Egentlig føler jeg meg forferdelig genrelt for tiden. Jeg er sliten, føler jeg begynner å legge på meg litt, orker ikke gjøre en dritt, begynner å bli syk igjen. Igår kveld føles det ut som det skjedde altfor mye på en dag! Hele verden og alle rundt meg ble lissom satt i bevegelse på samme tid. Masse drama og en bombe som sprang på alle kanter. Blæ, jeg hater drama! Det ordna seg med det meste like fort som det starta, men jeg sitter igjen med mye av det som jeg går å tenker på. I tilleg har jeg fått en litt ubehagelig nyhet som jeg helst ikke ønsker å dele til offentligheten ennå.


Random køddbilde bare for å ha et bilde her.

Fin sang, den er også random. 

- Vida

15.08.2012 // 13:29 // Blogg // Kommentarer (0)

Videoblogg

 

PS: Sorry for at jeg ikke har blogga i det siste. Som sakt har jeg nettopp flytta, orker lissom ingen ting. Skal bli mere aktiv da! Lover asså!

- Vida

13.08.2012 // 21:25 // Blogg // Kommentarer (0)

I'm back

Da var jeg tilbake fra min ''bloggpause''. Den ble litt forsinka, jeg beklager det. Tenkte jeg skulle ''tilbake'' før lissom. Men neida. Nå er jeg i Lakselv, men har ikke fått tatt bilder av stedet ennå. Tror jeg skal ta litt bilder og sånn rundt i huset for å vise dere. Mehe. Da har jeg vertfall sakt jeg er tilbake! Så veit dere det da... 


// missing. (link til fotograf)

- Vida

11.08.2012 // 12:24 // Blogg // Kommentarer (1)

Take a little break

Nå sitter jeg på kjærsten sin pc! Nettet her detter ut av og til. Så det er litt vanskelig å si om jeg får blogga eller ikke. Men antageligvis kommer det ikke noe innlegg fra meg før tirsdag eller onsdag. Tenkte bare jeg skulle si ifra om det. 


Random bilde fra arkivet

Så da blir det altså en liten bloggpause fra min side. Håper ikke dere kommer til å savne meg altfor mye da folkens! 

- Vida

05.08.2012 // 13:54 // Blogg // Kommentarer (0)

Hellohello!

mmmh, deilig å våkne opp i Norge! Idag har jeg spist norsk frokost med ost og makrell i tomat! Er så jækli deilig å komme hjem etter 3 uker borte fra alt sammen. EF språkreisen min var selfølgelig en herlig opplevelse men må si jeg savna norge noen ganger, mildt sakt! Hadde kanskje noe å gjøre med at jeg var syk da, hehe. Men nå har jeg begynt å savne folka jeg møtte der allerede..

Nå kommer kjærsten min snart og henter meg, så skal jeg sove fem dager hos han! Har savna han skikkelig, gleder meg til å se han igjen♥

Beklager, men er på en annen pc nå, så måtte bare ta en randoms fra arkivet. Dette er fra Sommeranza som jeg blogga om en eller annnen gang. Du finner det vist du skroller litt nedover på godt norsk ;)

Nå skal jeg gå og pakke, kanskje jeg logger på pcen min seinere idag og redigerer noen bilder. Men kan advare om at det blir ganske lite blogging de neste 5 dagene fra meg, skal til kjærsten min som sakt og han er ikke superbegeistra for at jeg blogger så jævli 24/7♥ Men, det er greit. Vil ikke sitte på pcen mens jeg besøker han lissom!

- Vida

03.08.2012 // 11:46 // Blogg // Kommentarer (2)

Fritids på flyetSatt foresten med Isabell på flyet, men er ikke så slem at jeg legger ut tusen bilder av henne mens hun sover stakkars! Så, blei bare to bilder her da. 

Som dere skjønner kanskje at jeg er hjemme i Norge nå. Litt deppa. Er ''hjemme'' i Drammen, skal være her i 10 dager. Skal treffe venner og slappe litt av her før jeg drar helt ''hjem''.. Til Lakselv i Finnmark, som jeg sikkert har skrevet tusen ganger, men jeg sier det igjen..

Til en god venn; Du er en utrolig god og flink person! Jeg skulle så ønske jeg kunne gjort noe for å hjelpe deg! Det er så jævli trist med ting det ikke går ann å forandre på.

- Vida

01.08.2012 // 21:02 // Blogg // Kommentarer (2)
hits