Heeey folkz :3

Hey, bare et lite innlegg. Livet går nå fram over, sliter med å få bestillt togbillet til oslo, så nå er jeg sur pga det :/ Så har jeg så sykt med lekser som skulle vert gjort. Så nå sitter jeg og sliter med historien....
Jeg har egentlig bare lyst og dele noen bilder med dere :) 

 Speaks ~Axel~

30.09.2012 // 19:35 // Blogg // Kommentarer (0)

Da satt vi her da.

Kjeder meg noe inni hælvete! Åå, kom på nå nettopp at jeg har idag på meg til å bli ferdig med en engelsk stil! Jeg sliter sånn med å skrive på Engelsk, skammer meg over meg selv noen ganger. Beklager lite blogging i det siste, har ikke hatt tid til så mye, har vært i veldig dårlig humør og når jeg er i dårlig humør greier jeg ikke skrive annet en bæs, som de sier her i Finnmark. Og når jeg ikke er i dårlig humør er jeg med venner og da har jeg ikke tid til å blogge, off. Haha! Føler meg som en flink blogger asså.

Den passer ikke så sykt til dette innlegget... Men likevell da! So True! Fler som kjenner seg igjen i bildet eller?♥

Satt da å prøvde å sove.. Men det funka ikke så bra fordi jeg lissom satt.. Så, da blir det ikke noe soving på meg. Orker ikke legge meg ned! Haha. Har sottet nå å lest litt til prøver, har funnet ut at innleveringa mi kan reise til hælvete(eller syden vist den vil, same shit). Så nå har jeg bare prøven å konsentrere meg om! Har for det meste bare spilt på iPaden da, haha. Karakterer til vidredregående, hva er det for noe? Aldri hørt om sier vi.

- Fler som mangler motivasjon til skolen?

- Kjenner du deg igjen i bildet?

- Vida

28.09.2012 // 00:23 // Blogg // Kommentarer (0)

Desikere fisk med klassen. Digg eller digg?

Overskriften har litt irroni, til info. 


Fine<3

Valgte litt ''humane'' bilder. I tilfelle det er noen der ute som ikke liker innvolder og sånt.. Som meg. Mehe. Jeg er stolt over at jeg ikke brakk meg der inne vertfall! Folk hakket jo de stakkars fiskene til grøt! Uff. Jeg skal ikke bli fisker eller noe som har med døde dyr å gjøre har jeg bestemt meg for. Kjenner du deg igjen?? 

- Vida

27.09.2012 // 19:37 // Blogg // Kommentarer (0)

God morgen

Savner sommeren, og sommerantrekkene. Syns dem er så søte! I natt var det minusgrader og frost her i nord.. Halleluja.... Jeg vil ikke!!

Men vertfall, nå holder jeg på å fikse meg til skolen. Jeg går i lue, hettegenser og en bukse. Gud så kjedlig! Hater vinteren. Har aldri likt snø eller mørke. Det passer jo så fint siden jeg bor i Finnmark nå, jadda. Beklager at jeg er litt ''negativ'' akuratt nå, litt sliten og trøtt.. Da tror jeg jeg skal gå så jeg rekker til skolen. Hade søtiser!

- Vida

25.09.2012 // 08:08 // Blogg // Kommentarer (0)

New Nails

// Cubuc - Depend, fargekode 55 - Blank(29,-) // Cubus - Depend fargekode 29(29,-) // IsaDora, Wonder Nail, fargekode 603 // Body Shop - Verins A Ongler, fargekode 10 //

- Vida

25.09.2012 // 08:04 // Blogg // Kommentarer (0)

Ting og tang..

Hei folkens.Jeg har har prøvd lenge og skrive ett innlegg, men jeg får det ikke til. Det er fordi det har skjedd så mye i det siste. 

I helga (lørdagen) var jeg artist kontakt for Marie Klåpbakken. Det var en ganske enkel jobb. Først så reiste vi på butikken for å handle til ho og bandet hennes. Så reiste jeg hjem igjen og var hjemme i to timer før jeg skulle ned og møte henne kl 4. Etter vi hadde presentert oss, så reiste jeg hjem igjen og var hjeme til halv 10. Før jeg og en til reiste ned og lagde det koslig der oppe de skulle være. Vi satte fram drikke og snacks og tente lys osv. Så hadde de lydssjekk kl halv 11 og konsert. Så reiste jeg hjem i 12tida. 

 

Nå på skolen går det bra. Har funnet ut at en jeg trodde var min venn, bare er en falsk drittsekk som bare bryr seg om seg selv. Men jaja, kan ikke gjøre noe med det. 

Ellers så går jo alt bra. Men her kommer litt bilder og filmer så blogges! 

 

 

  

 

Jeg har fått helt dilla på Nickelback. De har så nice musikk, mangen av sangene jeg kan kjenne meg igjen i. De er bare helt fantastiske. 

Dette er min favoritt sang fra Nickelback. Denne sangen kan jeg kjenne meg igjen i og jeg har følt det sån. 

 

 

 

Hvem er ditt yndlings band? 
Hva har dere gjort på i helga?  

~Axel~

22.09.2012 // 23:29 // Blogg // Kommentarer (0)

Dagen idag, helt normalt...(mobilblogg)

Slapp av, har vært på en sånn brannøvelse og der brente dem et hus. Etter det gikk jeg med no'n folk i sentrum før jeg dro hjem. Og her sitter jeg.

-Vida

22.09.2012 // 17:22 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Skryt litt mer a!


Hihi, er litt stolt. Egentlig er det ikke så sykt stort, de fleste har lissom minst en apple-ting for tia føler jeg. Men jeg blir overlykkelig av dem minste ting! Hihi! Så jeg er glad nå og da må jeg lissom blogge om det! 

- Vida

18.09.2012 // 22:30 // Diverse // Kommentarer (2)

Musefletter kanskje?


Randome fra i morrest. Nå kom jeg neste nettopp hjem etter skole og venner, så nå er det bare å rydde rommet, gjøre lekser og passe unger før jeg endelig får friheten min og kan starte dagen.. Off, lei skole! Kommer et nytt innlegg snart, for jeg har fått noe fiiiint! Hihi, gled dere til jeg skal vise det. Alle har sånt nesten, bare jeg som er litt sein. Men stolt likavell, Blogges!

- Hva skal du idag ?

- Hva syns du om bildene ?

- Vida

18.09.2012 // 16:14 // Blogg // Kommentarer (0)

Outfit


Idag har jeg tatt komfirmantbildene. Litt seint, men vi fant bare ut at vi skulle ta dem så vi får sendt takkekort en gang til de stakkars gjestene våre. Så, det blei litt bilder da. Nå sitter jeg med en vennine og ser på film! Det er koselig♥Nedre Buskerud Bunad♥

Klem og kos!

- Vida

16.09.2012 // 21:54 // Blogg // Kommentarer (1)

Klubben

Blir ikke noen bilder på dere denne gangen, desverre. Er på en sånn klubbgreie i Lakselv med masse kule folk! Ville bare informere om det. Mehe. Veit egentlig ikke hva jeg skal skrive, kleineste bloggeren. Men vertfall, tenkte jeg burde blogge siden jeg nessen ikke får blogga nå for tia, problemer med nettet. Men snart tror jeg det er oppe å går igjen å da lover jeg masse mere blogging!

- Vida

12.09.2012 // 18:55 // Blogg // Kommentarer (0)

Tina og Bettina

Jah. De fleste kjenner nok til den. Men har vertfall nettopp vært og sett den. Helt utrolig hvor syk en film kan bli! Det er den verste filmen jeg noen gang har sett, holdt på å le meg ihjæl! Jeg elsker den! Anbefales til jevnaldrene!

Blei et kort innlegg, men nå er jeg tilbake vertfall! Headeren vi har er midlertidig.

- Flere som har sett den

- Vida

09.09.2012 // 22:02 // Blogg // Kommentarer (2)

Nytt design

Jah, som dere kanskje har merket, har vi nytt design! Jeg ville bare informere om det til dere som ikke merka det, hehehe... Jah, og foresten tror jeg ikke den bloggpausen min kommer til å vare lenge etter en så lang kamp med stilsett, maler og dritt med blogg.no.. Men, sa ivertfall fra i tillfelle da.

- Hva syns du om det nye designet ?

- Vida

07.09.2012 // 19:26 // Blogg // Kommentarer (2)

Bloggpause.

Akuratt nå, orker jeg ingenting! Ikke å blogge engang.. Off. Hele helga tror jeg kommer til å gå til å bare ligge nesten. Jeg er så sliten i hele meg. Både pysisk og sykisk (?) så jeg orker ikke. Derfor vil jeg bare si ifra at det blir en bloggpause fra meg antagelig gjennom helga.

Når jeg er tilbake lover jeg positivt humør, videoer, nytt design(kanskje i løpet av helga) og selvføgelig masse bilder!♥

- Vida

07.09.2012 // 16:16 // Blogg // Kommentarer (0)

Armbånd.

- Vida

06.09.2012 // 21:57 // Photos // Kommentarer (0)

I'm proud

Before ♥


After ♥- Vida

06.09.2012 // 21:09 // Photos // Kommentarer (0)

060912 - Dagen idag.

Jah. Dette var da skolens høydepungt idag. Noen av guttene hadde litt fritids og vi jentene (jeg og Kristin) hadde enda mer fritids så vi tok bilde av det. Sånn går nu dagan!

Ellers har det ikke skjedd så mye. Nå dro nettopp en kompis hjem fra meg, glemte selvfølgelig å ta bilder.

Også er det noen som har et rom som må ryddes, boller som må ut av ovnen og pugging til i mårra, frihetens dag fredag. Så da må noen stikke og gjøre det da.. Blir nok et eller to innlegg til i kveld.

- Vida

06.09.2012 // 18:28 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Jeg liker ringer.

God morgen folkens. Da var jeg våken. Med disse bildene ville jeg informere om at jeg liker ringer. Og hettegensere. Og kjærsten min som kjøpte hjerteringen  til meg og tar meg for den jeg er, det er helt utrolig! Er så glad i han.

- Vida

05.09.2012 // 08:05 // Outfits // Kommentarer (0)

Ready for bed


... Okeida. Ikke helt klar. Men jeg må. Så natta. Faren min tar nettet uansett, så nå skal jeg gjøre noen forsinka lekser også er det senga! Blogges i mårra da.

- Vida

04.09.2012 // 22:28 // Diverse // Kommentarer (0)

R.I.P Sigrid Schjetne

Hvem det enn var som drepte henne, var det ufortjent. Det har rystet hele Norge. Uasett hvor Sigrid er nå, håper jeg hun har det bra. Det fortjener hun!♥

- Vida

04.09.2012 // 19:42 // Tanker og følelser // Kommentarer (0)

KomfPart2


Dette innlegget var til ære for the people i love (og min søte nye bunad, stolt liten jente jeg)

- Vida

03.09.2012 // 22:06 // Photos // Kommentarer (0)

Fin kveld


Random bilde.

Nå sitter jeg nede på rommet mitt, deilig å komme tilbake til sitt eget rom vertfall. Denne helga har vært utrolig stressende! Fram og tilbake med fly vi ikke rakk og taxi og komfirmasjon og kaker og dritt og gud veit hva, herregud! Men nå er det over! Det var selvfølgelig ikke bare stress, var utrolig koselig også! Fikk masse søte gaver! Kan sikkert ta bilde av dem etterpå, når faren min kommer tilbake med koffertene. Det var kaos på Gardermoen idag så vi fikk ikke skjekket inn bagasjen og da var han en engel å blei igjen å venta på neste fly. Nå skal jeg kose meg med litt vann, jeg har foresten blitt sunn nå! Jeg skal ikke spise noe usunt så lenge jeg klarer og jeg skal legge meg til normal tid!

- Vida

03.09.2012 // 22:01 // Dagen idag // Kommentarer (0)

KomfPart1
Her var da de første bildene, bare av pynten og sånn, så kommer det bilder av finfolk etterpå♥ Vent i spenning.

- Vida

03.09.2012 // 15:18 // Photos // Kommentarer (2)

Tilbake!

Da var jeg tilbake, driver å redigerer bilder og håper intenst Axel ikke skal slutte, kunne godt skrevet en laaang tekst akuratt nå.. Men er faen ikke noe flink til sånt! Så må heller ringe han en gang.. Tror det er bedre..


Masse bilder kommer snart!♥

- Vida

03.09.2012 // 15:11 // Diverse // Kommentarer (0)

Skal jeg slutte og blogge?

 

Jeg har tenkt en del på om jeg skal forsette å blogge.. Jeg  vet dette høres ut som syting og klaging, da får du bare syns det. Men jeg har skrevet mange innlegg som ikke får kommentarer eller noe sånt.
(Det er vell fordi jeg aldri gjør noe spennendes.) Blogging er jeg ikke noe flink til og når jeg ikke får noe igjen for det, så føler jeg det ikke er vert å bruke tid på. Jeg føler meg bare kjip siden Vida skriver så mange innlegg, også kommer jeg med kansje ett inni mellom... så hva er vitsen? Hvorfor skal jeg da gidde og forsette? Vida kan gjøre den til sin egen, hun kan jo bare ta vekk meg. Det hadde jo ikke spillt noen rolle, ingen som hadde merka att jeg forsvant her i fra. Så jeg vet ikke jeg, Skal jeg eller skal jeg ikke slutte? 

 

 

Q:Synes du jeg bør forsette og blogge? 

~Axel~

02.09.2012 // 01:34 // Tanker og følelser // Kommentarer (8)
hits