291012

Starter med å si at nettet blei borte. Så fikk ikke delt med dere en shit av det jeg ville dele med dere.. Akkurat nå ligger jeg på senga å håper på at faren min ikke ødelegger nettet igjen før jeg får posta dette innlegget. Kom nettop hjem etter koslig dag... Mer eller mindre.

 

- Vida

29.10.2012 // 23:20 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Dagens.

Idag har jeg ikke gjort så sykt mye... Har nu besøk av ei koslig vennine♥ Har vært ute å tatt noen bilder. Ble noen gode resultater som jeg skal dele med dere utover dagen tenkte jeg. Brødrene mine  ble også med så ble mest bilder av dem da. 

- Vida

28.10.2012 // 15:07 // Photos // Kommentarer (1)

Hellu

Da var endelig det nye gratisdesignet på plass! Fikk det fra flowerlover.blogg.no! Hun er flink. Tusen takk! Tok litt tid for akuratt når jeg skulle lagre hele greia gikk strømmen... Gud. Noen ganger elsker jeg Finnmark. 

Er så sykt trøtt! Har vært trøtt i hele dag. Gått rundt i halvsvime.. Ikke den beste bildekvaliteten eller kreativiteten idag.. Men, er vertfall et innlegg, baibai.

- Vida

25.10.2012 // 22:09 // Design // Kommentarer (2)

Photo - Snow- Vida

25.10.2012 // 18:02 // Photos // Kommentarer (0)

Ny mobil..

Hei alle søte lesere! Har ikke fått tid til å blogge en shit i det siste... Har vært litt forskjellige grunner, sorry for det! Nå sitter jeg å importerer bildene fra iPoden min, ikke mer å si om det.
Ja. Det er nokia. Men den er så mye bedre enn den gamle mobilen min!! Så jeg er fornøyd. Den har også utrolig søtt design på menyen, glemte å ta bilde av den, så fant et random bilde.Ja, sånn ser den ut. Helt fantastisk.. Ville bare dele at jeg hadde fått ny mobil vertfall. Nå skal jeg prøve å øve til Engelskprøven... Prøvde litt ista men det endte opp med facebook og blogg, så ja. Prøver en gang til før jeg gir meg. Latskap. Lover flere innlegg frammover! Har vært altfor lat med den jævla bloggen, off♥

Ikke missforstå, jeg elsker å blogge.. Men i det siste har jeg hatt det litt travelt osv så har ikke blitt så mye.. Skal forbedres!

- Vida

25.10.2012 // 17:55 // Blogg // Kommentarer (0)

Most girls ...

 

Kjente meg igjen i dette, gjorde du?

- Vida

13.10.2012 // 18:00 // Blogg // Kommentarer (2)

131012


 Si ifra viss jeg skal ta bort bilde av deg søte Helena ;*

Som dere kanskje har skjønt er jeg nyforelska i kollasjer. Dette er bilder fra hele uka, tatt med iPoden min.. Har ikke tatt så mange bilder, så var ikke så jækli mye å velge i akuratt da.. Men det blei nå en kollasj! Da var foresten bloggpausen min over, ble litt lenger enn jeg hadde trodd. Sånn går nu dagan. Lover at jeg skal blogge så aktivt jeg kan nå som jeg er her igjen!!! 

- Vida

13.10.2012 // 16:23 // Blogg // Kommentarer (0)

Random :D

På torsdag i sist uke var det utrolig gøy, det var årets første Russekro. Vi hadde badtaste party, noe som var urolig gøy. God musikk, god drikke og masse morro xD For dere som ikke vet det, så er jeg russ dette skole året.  Jeg er da blåruss ;) 

 

 

I dag eller akurrat nå som jeg skriver disse ord, sitter jeg på toget til oslo. Er på veg ned til min aller bestevenn. Vi har ikke vert med hverandre siden sommerferien, og det skal bli godt og se henne igjen. 
Jeg har da comfort billet på toget som  gjør jeg har tilgang til nettet :D Jeg gleder meg til å komme fram, det er min første gang og reise så langt uten en voksen med meg. Jeg føler meg stor x)
Eller så har høstferien godt alt for fort.  Er jo ikke så lenge til neste ferie da.

Men jeg har ikke mer å si for denne gangen, så vi snakkes. Jeg avslutter med ett lite dikt om livet...

Life dosen't give you the people you want.
It gives you the people you need.
To help you.
To hurt you.
To love you.
To leave you and make you into the person you were ment to be. 

~Axel~

 

 

 

12.10.2012 // 13:30 // Blogg // Kommentarer (0)

Fin kveld.Ååååå, siste dagen Anette og Anita er hos meg! Er så glad i dere jentene mine! Idag har jeg vært med en koslig liten gjeng, aner ikke hvor alle andre blei av... Men, jaja. Etter det dro vi hjem å så en film med litt frukt og dipp for å ''feire'' at det er siste dagen herlighetene skal være her. I mårra drar de, de skal selvfølgelig vekke meg å klokka syv.. Gruer meg. Har kommet inn i høstferiemodus allerede enda høstferien starter idag! Fikk fredagen fri, tror det er derfor. Vettafaen. Gruer meg til i mårra vertfall!

- Har du høstferie ?

- Hva syns du om bildene ?

- Vida

07.10.2012 // 00:24 // Blogg // Kommentarer (1)

Fin mårra!

Jadda, da er vi endelig nesten klare til å møte dagen! Tre jenter på et rom går ikke bra. Snart min tur til å sminke meg, heheh. Venter i spenning. Vi våkna sånn rundt 11. Jedda. Skal egentlig gjøre leksene mine nå, men er så stess! Har fri idag da, føler meg so lucky, det er foresten fordi jeg har to venniner på besøk. Heheh, glemte å si det jeg. Jaja. Shit happens. 


Gårsdagens bilde - Tatt med kamera til vennina mi, har enda ikke fiksa mitt

Nå tror jeg vi skal en liten tur ut, ingen spesielle planer for dagen. 

- Vida

05.10.2012 // 14:33 // Blogg // Kommentarer (0)

To dager uten blogging

Har nesten ikke blogga noe i det siste! Herregud. Kanskje det har noe med at kameraet mitt er ødlagt men... Still, blame on me! 


Igår var jeg i hallen og tok noen bilder med min kjære lillebror, og de neste bildene er dagens. Alle er tatt med min elskede iPod! Nå skal jeg legge meg for er så sykt trøtt!!! Btw så har jeg noen herlige venniner på besøk nå som skal bli til søndag! Æææ, har savna dem sånn!

- Vida

03.10.2012 // 23:28 // Blogg // Kommentarer (0)

jessda...

okei, nå skal dere høre "the sad story of my life". Jeg ødla kameraet mitt og har mista laderen til pcen min. Trist ikke sant? Det vil si; jeg har ikke mista den, men jeg tror den havna i bagen til faren min og siden har ingen sett den. vi har bestemt oss for å skylde på flyet. Kameraet greide jeg ganske enkelt å mist i bakken. Så blir nok ikke så mange innlegg med bilder fra meg. Men skal gjøre mitt beste for å blogge likevell!

- Vida
01.10.2012 // 07:23 // Diverse // Kommentarer (0)
hits