Gaming innlegg ftw!

Jeg har tenkt litt og jeg har funnet ut av at jeg skal forsette å blogge. Jeg skal blogge om det som faktisk liker og det jeg koser meg med,  Altså tv spill, data spill osv. :D 

 

Det første spille jeg skal starte med er spillet Limbo. Limbo får du til pc og xbox. Det er ett lett spill og spille, de enesete tastene du trenger og bruke er piltastene og ctrl. 

Hovedpersonen er en navnløs gutt som våkner opp mitt i skogen, uten og vite hvordan eller hvorfor han er der. Han prøver å finne søsteren sin som er blitt borte. De eneste menneskene han møter,  enten angriper han, rømmer fra han eller er døde. Får å nå til søsteren din, så må du igjenomm ein rekke pussle oppgaver. Spillet har ein litt mørk og dyster stemning. De som byggde spillet forventet at de som spiller skal mislykkes før de finner den rette løsningen, de kalte spillestilen "prøving og død". Med litt groteske måter og dø på så ville dei styre spilleren fra uburklige løsninger.
 

Min mening om spillet er att det er et bra spill. Det kunne vert litt lengre kansje, men ellers er det bra. Den skummle stemningen blandet med pussletingen du må igjenomm gjør spillet så utrolig bra. :D Jeg har spillt det i et par timer kansje, og jeg sliter. Du kan bli litt frustrert vist du står fast på samme tingen i over lang tid. (Jeg satt fast i over 40min på samme ting.) Men jeg klarte det til slutt. Det høres kansje helt teit ut når jeg skriver det på denne måten, men jeg anbefaler det! Det er utorlig gøy underholdning. 

Jeg anbefaler dette spille til alle som har litt tolmodighet og til alle som vill ha noe litt utenom det vanlige :D 

 

 

 Så her er noen bilder fra spillet og spille traileren. Jeg håper dere liker det!

  


Q: Har du prøvd spillet? Hvis du har, hva synes du om det. Vist ikke, vill du prøve det? 

 

~Axel~

21.11.2012 // 12:30 // Gaming // Kommentarer (2)

Go to gate


Her er noen bilder fra idag..

Vist dere ser nøye på det ene bildet, ser dere det står (gate) 19 F-M. Var selvfølgelig A-F der å, men det var lengere bak. Men vertfall, idag erfarte jeg at gate 19 og alle A'ene og F'ene dens er den mest innestengte, gjemte, mørkeste avkroken på gardemoen. Det er dit småflyene kommer for å laste på de få passasjerene sine for så å kjøre av gårde til småsmå byer. Man føler seg liksom litt glemt der man går bortover... Det tar sykt lang tid å gå dit, å når man først har kommet seg dit å går inn gjennom døra der det står 19 A-M (ellerno) på, så oppdager man at man ikke kommer seg tilbake andre veien! Jeg pleier altid å forsikre meg om at jeg har funnet gaten min før jeg kjøper ting på kjosken osv.. Så jeg fikk ikke kjøpt meg en liten tyggis engang før jeg kom meg inn. Fant i lomma da. Så gikk bra meneh. Etter det var det bare å gå, gjennom jækli lange ganger, helt til jeg kom til gate 19F. Der fant jeg ut at mitt kjære fly ikke kom før en time. Så var bare å sitte seg ned, sulten, slapp og sliten etter den lange gåturen...

Men nå er jeg hjemme, å det er det som teller.

- Vida

19.11.2012 // 19:46 // Diverse // Kommentarer (0)

Internat

Ja, vet ikke om jeg har fortalt om det før, men nå er jeg vertfall på Tyrifjorden videregående skole. Det er en internatskole der 10ene klassinger fra hele Norge får komme å se hvordan internalinet er.. Så da var vi her da.

Jah.. Så siden jeg er her og det lissom er opplegg hele tiden så bilr det nok ikke så mye blogging fra meg... Håper dere overlever uten meg. Hade.

-Vida

15.11.2012 // 19:50 // Diverse // Kommentarer (0)

Da satt vi her.

Jah. Da satt jeg her på senga med pcen i fanget.. Skal prøve å blogge. Tror egentlig ikke jeg er et menneske som er skapt for blogging men. Syns det er gøy likevell. Nå er det bare en dag til jeg skal ned til Buskerud igjen, Drammen med noen søte venner også vidre til ''prøvetid'' på Tyrifjorden videregående, der jeg vurderer å gå på internat til neste år. Er en sykt vanskelig. Men håper det kommer til å bli lettere å velge når jeg får kommet dit å sett hvordan det er der! 

Bildene var allerede av sykt dårlig kvalitet tatt på et solariumsrom med blått lys av en iPod.. Så jeg kunne likegodt gjøre dem til svarthvit.

- Vida

13.11.2012 // 16:41 // Diverse // Kommentarer (0)

Everything is just a mess!

Det er sikkert noen av dere som lurer på hvorfor jeg ikke har blogga på evigheter. Jeg føler at mitt vennskap til Vida ikke er det samme som det en gang var. Vi har mista kontakten. Jeg føler det er ganske trist men det er ikke noe jeg kan gjøre med det. Siden jeg føler det sån så føler jeg også at det ikke at det er rett av meg og forsette og blogge. Vida og jeg lagde denne bloggen i lag.  Alt er bare blitt rot, vi lagde denne bloggen som veldig gode venner, men nå som jeg føler jeg ikke har noen kontakt med henne, skal jeg da forsette og blogge? Jeg er så utrolig usikker, på hva jeg skal gjøre... Jeg har jo ikke lyst og slutte heller da, men jeg føler at det ikke blir riktig og forsette, selv om jeg nesten aldri poster noen innlegg da. Jeg har ikke vert noen stor del av bloggen i utgangspunktet siden jeg nesten aldri poster noe. Jeg håper jeg kan få noen svar om hva jeg må gjøre, hva dere synes er rett....
 
 
Jeg håper vist du leser dette Vida at du ikke blir såret eller lei deg. Det er ikke det jeg mener med dette. Men jeg håper at du forstår hvordan jeg har det og føler det. 

 

Q: Hva ville dere gjort i min situasjon? 

 
11.11.2012 // 11:59 // Tanker og følelser // Kommentarer (0)

God morgen

 

Åh, så deilig at det er Lørdag! Har skikkelig Lørdagsfølelse også for en gangs skyld! Våkna nå nettopp til snø og kald vind, kan det bli bedre?? 

Ja. Til dere som lurer. Liker ikke vinteren.


et random bilde av et koselig sted uten snø.

Nå for sånn 10/20 minutter våkna jeg. Har allerede fått tid til å dusje. Er ganske stolt. Nå sitter jeg å ser på videoen min. Noen ganger skammer jeg meg litt over meg selv, hahah. Men håper det var god underholdning i vertfall. Så, idag skal jeg ikke noe spesielt tror jeg... Har fortsatt jækli vondt i ryggen men det hjalp å få seg en liten kjøretur da, mehe. Fikk massasje, orntlig massasje! Så akuratt nå er jeg veldig lykkelig. Det kan man si vertfall.

- Vida

10.11.2012 // 12:28 // Dagen idag // Kommentarer (0)

Videoblogg

Jah. Det er hva jeg har holdt på med de to siste dagene.... Tror den veggen var 6 meter eller noe, virka mye høyere. Hehe. 
- Vida
09.11.2012 // 22:05 // Videoblogger / Videoer // Kommentarer (1)

fuck mondays

Følte meg litt sånn fjortis men har ikke noen andre bilder å bruke...
Har vært en koslig dag idag! Egentlig ikke. Aner ikke hvor den ble av. Herregud. Jaja. Har vært ute å passa unger, har spist... Litt. Bukt masse tid på dataen og på negler. Gått sminkefri i hele dag! Litt deilig! Helga mi har også vært fin, blitt kjent med nye folk og bedre kjent med noen jeg hadde møtt fra før men kanskje ikke lissom hadde snakka så mye med fra før da. Alltid koslig♥ Nå skal jeg prøve å sove.. Har ingen tro på at jeg kommer til å klare det, men. Opp klokka 8 i mårra er en liten motivasjon til å prøve vertfall...

- Vida

05.11.2012 // 01:14 // Tanker og følelser // Kommentarer (1)

Photo - My home


Fordi jeg likte bildet.

- Vida

04.11.2012 // 20:35 // Hverdag // Kommentarer (0)

Nytt design

Dere har kanskje merka at vi har byttet design igjen?.. For dere som ikke har det eller er nye lesere, så har vi det. Egentlig lenge siden nå, men jaja. Syns designet er fint hvertfall, det jeg liksom vil fram til.... Gud. Lover innlegg i løpet av dagen!

- Vida

04.11.2012 // 18:07 // Diverse // Kommentarer (0)
hits