Sånn går nu dagan

Hellu, her skulle jeg egentlig legge ut et bilde av nydelige lakselv en veldig stormfull kveld, men neida. Mobilen min hater meg så får klare oss uten bilder fram til i mårra... Stay Strong. Da får jeg endelig pcen tilbake etter en liten episode med foreldrene mine. Så fra og med i mårra har jeg både pc, blogg og speilrefleks(enda ikke gidda å finne ut hvilken model)! Da blir det masse koslig juleblogging! Bare 3 dager til juleaften foresten! Shit, tia går fort!

Synes ikke det er lenge siden jeg tenkte "verden går vist under i 2012.. Bullshit. Men det kan jo være sant, hvem vet, er tross alt sykt lenge til".. Å her satt vi idag da. Men herregud! Jeg snakker meg bort! Sykt vist du faktisk har giddi å lese alt dette her. Gratulerer, du har ikke no liv!

- Vida.

22.12.2012 // 00:16 // Mobilblogg // Kommentarer (0)

Morgen på spar

God morgen folkens! Ehm, jeg sitter på spar å venter på at nille skal åpne for å handle greier til juleballet... Drit kjedelig. Har nettopp fått tilbake mobilen min og livet er fint så tenkte jeg kunne blogge litt med litt info til dere. Skal prøve å bli flinkere å blogge fram mot jul! "fått tak i" et kamera.. Har tenkt å låne faren min sitt. Det er ganske bra, vettafaen hva det heter.. Skal finne det ut. Men nå er klokka 10! Håper dere får en så fin Tirsdag som mulig!

- Vida

18.12.2012 // 10:00 // Mobilblogg // Kommentarer (0)
hits