HIM

Har du noen gang funnet et band der du liker alle sangene nett like mye og der du ikke har funnet en eneste sang du ikke liker?  Det har jeg, jeg har hørt på dette bandet en god stund nå og jeg er forsatt ikke lei. Den første cd'en jeg kjøpte var på en bruktbutikk, jeg såg på cd'en og synest bilde var sykt stilig så jeg kjøpte den. Lite viste jeg at det kom til å bli mitt favoritt band. Etter jeg hadde hørt litt fant jeg ut at jeg hadde lyst og høre flere sanger, så jeg kjøpte meg fire cd'er på nettet også fikk jeg to til jul. Bandet jeg her hekta på er HIM. HIM er en finsk Love Metal- gruppe, HIM ble dannet i 1991. HIM er det første og eneste rockebandet fra finland som har solgt til gull i USA. 

 

Heartagram er HIM sitt symbol. Det blir sett på som det morderne yin og yang siden det er en kryssning mellom et hjerte og et pentagram. Det symboliserer den perfekte kontrasten mellom liv og død eller kjærlighet og hat. 

Jeg er bare helt forelska i HIM, det er vansklig og forklare og det er sikkert ingen som skjønner hvorfor jeg er blitt hekta på dette bandet, men det er bare noe med sangene og alt som gjør det så bra. 
The Sacrament

 

Dette var den første sangen jeg hørte, dette var sangen som fikk meg hekta på HIM. 

HIM er et fantastisk band, vist du er lei av all musikk bør du sjekke ut HIM. 


Q:Hva er ditt yndlings band? 
Q:Hva synes du om HIM?


~Axel~

 

14.01.2013 // 19:29 // Musikk // Kommentarer (2)

Ylvis

Oppdaget nettopp at Ylvis-brødrene finnes på spotify. Noen av dere tenker kanskje ''awww, velkommen etter.'' og andre igjen gir shiten i om Ylvis er på spotify eller ikke. Men jeg hørte nettopp igjennom sangene deres.. Og satan! Jeg bare dele noen av dem med dere, de er så geniale. Så sykt gjennomførte. 

- Vida

01.01.2013 // 15:08 // Musikk // Kommentarer (1)
hits